Matija 2002
Aktivan član
- Poruka
- 1.648
Zvali su se Vladimir 1-9
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvali su se Vladimir 1-9
То су Стаки твоји левичари, немо се лажемо...To je ta Kina koju mnogi forumaši veličaju i navijaju da prestigne Ameriku.
Ja sam kanadska i skandinavska struja a tamo nema kineskog fašizma.То су Стаки твоји левичари, немо се лажемо...
Што онда лајкујеш ове антифа дебиле на крсти, кад си умерени левичар...?Ja sam kanadska i skandinavska struja a tamo nema kineskog fašizma.
Veću vezu sa Kinom imaju rusofili poput tebe a ja sam prozapadan. Bolje da Amerika bombarduje Iran nego da nam svakakvi virusi i analni testovi dolaze iz Kine.Што онда лајкујеш ове антифа дебиле на крсти, кад си умерени левичар...?
Шта ти имаш као западњачака културна левица, са распалом источном?
Кажем ти да је могуће бити духовно происточан, а политички прозападан, узми Украјну за пример...Veću vezu sa Kinom imaju rusofili poput tebe a ja sam prozapadan. Bolje da Amerika bombarduje Iran nego da nam svakakvi virusi i analni testovi dolaze iz Kine.
EAU je toliko izbušena američkim službama za koje ste rekli da su propale?целе лабораторије из Америке су завршиле у Вухану...
Најбоље да су пропале... али Даће Бог па ће Амери вас дипаре да саране буразеру са све тамића...EAU je toliko izbušena američkim službama za koje ste rekli da su propale?
Zato sad imamo ovaj EU vapaj i molbu da im Kinez i Rusi daju vakcine.Kineski režim je sakrio podatke od istraživača oko izbijanja pandemije. Jedini beleže rast ekonomije...
Onaj što si čitao na sajtu Sputnik.laž pa naseoZato sad imamo ovaj EU vapaj i molbu da im Kinez i Rusi daju vakcine.
Ne plači, daće brača Rusi i tebi nešto.Onaj što si čitao na sajtu Sputnik.laž pa naseo
Razmisli, kad bi njihova Glupa Gamaleja imala uporište u realnosti, da li bi 462 rusa umrla danas.Ne plači, daće brača Rusi i tebi nešto.![]()
Izvor: Taqiyya.ru/gibalanThe Hungarian authorities have temporarily suspended the campaign to vaccinate the population against COVID-19 with a drug manufactured by AstraZeneca due to technical problems with alerting the population. This was reported on March 5 by the Hungary Today newspaper.
Razmisli, kad bi njihova Glupa Gamaleja imala uporište u realnosti, da li bi 462 rusa umrla danas.
Neće ni tih 462 rusa koji su sebi ubrizgali Sputnik-V a.k.a. KrokodilTi zaista nećeš preživeti spoznaju da su Rusi izgleda napravili najbolju vakcinu na svetu.
![]()
![]()
![]()