Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zilotiću, pa ti baš stručan da tražiš ovaj otpad po netu koji niko drugi neće da gleda. :lol:
problem je sto saka jada sada otpadom naziva sve nas republikance, ili konzervativne, ili mislece, ili one kojima nije ispran mozak

ako smo mi otpad zasto onda ova masovna cenzura, odakle paranoja vas vaksera, ...? zasto vam treba ministarstvo istine ako je sve otpad samo vi ne?

si cuo za jednoumlje? si cuo za totalitarizam? si cipovan, pa razmisljas samo kako cip diktira? ''nece niko da gleda'', a ono pise banned? pa zar bi bio video banovan ako nece niko da ga gleda? vas zombije cemo ipak morati da reprogramiramo.

Za sva meseca se broj dnevnih slučajeva u UK smanjio DESET PUTA, sa nekih 68.000 koliko su imali 8.01. na 6.500 juče i danas.
a zasto je taj 8 januar uzet bas kao merilo, a ne recimo 8 decembar kada je bilo 12 hiljada, ili 17 februar kada je bilo isto oko 12.000?
Otprilike toliko je pao i broj smrtnih slučajeva.
za dva meseca se isto smanjio broj DESET PUTA i prosle godne ako racunamo maksimum u aprilu, pa do juna, tako da mi jos uvek ne mozemo nista sa sugurboscu da tvrdimo, osim da ste takvi kao ti prevaranti https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

ukoliko ne bi doslo do novog talasa u aprilu, onda bismo tek mogli da kazemo - good job!

dobro ste uradili sto ste se pelcovali, jel to znaci da ukidamo vasu korona sektu, ili ne?

Warning: Ben Stein Suffers SEVERE Side Effects from COVID Vaccine!
https://banned.video/watch?id=604270533282f82eeac002ad

Dotle došlo, ovo su ti dokazi :hahaha: :hahaha:
auuu brate al ste vi prsli
da ne tvrdis da taj covek laze? treba da se ugusi da bi mu ti poverovao?
Ben Stein: I had the COVID booster by Moderno four or five days ago and I am still feeling wild side effects from it like I have the worst flu in the world, extreme shortness of breath, dizziness, fatigue, extreme irrational thinking. And it has just been devastating.

Врло могуће..апдејтовани имунитети су постали зависни од препорука својих нових власника, не могу они сами нити њихови лекари бити слободни у сопственом лечењу у некој њиховој магловитој будућности, мора се видети прво шта нови власник имуног система одобрава/препоручује.
Можеш ти у дизелаша сипат бензин, нико ти не брани, али је произвођач већ дефинисао шта треба/мора.
Ево сад сам слушо врхунску аналитику

43:49
https://banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0

Митохондрије апдејтованих имунитета због репрограма ''свич офују се'' (не раде више), дакле нема ко да олади крв и органе после бурне реакције антитела на вирус...

што ће рећи за неписмене ваксере... добро дошли на поље аутоимуних болести, јер је реакција самог вакс тела жешћа него реакција код заразе вирусом...

Zilotiću, pa ti baš stručan da tražiš ovaj otpad po netu koji niko drugi neće da gleda. :lol:
КАчим само за паметне и то који добро знају енглески и медицину...

нисам ти крив што си у обома фењераш... зато и идеш на Пинк 2 по мудрост пелц ''аналитике''

Ево сад сам слушо врхунску аналитику

43:49
https://banned.video/watch?id=60428ea73282f82eeac060b0

Митохондрије апдејтованих имунитета због репрограма ''свич офују се'' (не раде више), дакле нема ко да олади крв и органе после бурне реакције антитела на вирус...

што ће рећи за неписмене ваксере... добро дошли на поље аутоимуних болести, јер је реакција самог вакс тела жешћа него реакција код заразе вирусом...

Сви напори и све анализе против злочиначког комуно-фашизма, данас испољеног као ковидизам, треба схватити озбиљно и са пуном пажњом.
Некако се сви ти дебилизми завршавају на -изам.
То им нека природа њихова тако дефинише, као неки знак распознавања.

Хвала и том "руском" Гинцбургу на труду и раду. Ипак, не приличи крштеном човеку узимати у тело срања произведена на абортираном људском било чему, било кад и било из којег разлога!

Poslednja izmena od moderatora:
problem je sto saka jada sada otpadom naziva sve nas republikance, ili konzervativne, ili mislece, ili one kojima nije ispran mozak

ako smo mi otpad zasto onda ova masovna cenzura, odakle paranoja vas vaksera, ...? zasto vam treba ministarstvo istine ako je sve otpad samo vi ne?

si cuo za jednoumlje? si cuo za totalitarizam? si cipovan, pa razmisljas samo kako cip diktira? ''nece niko da gleda'', a ono pise banned? pa zar bi bio video banovan ako nece niko da ga gleda? vas zombije cemo ipak morati da reprogramiramo.
Ja sam čuo za neke stvari koje su direktno vezane. 1. vera i 2. nauka
Nadrilekarstvo i praznoverje me ne zanimaju.

КАчим само за паметне и то који добро знају енглески и медицину...

нисам ти крив што си у обома фењераш... зато и идеш на Пинк 2 по мудрост пелц ''аналитике''
Ne znam šta je taj Pink, bilo da je 1 ili 2. A ti medicine video nisi, zato se i raduješ tim magovima i nadrilekarima.

UPOZORENJE IZ AMERIKE: Preti novi soj korone otporan na vakcine

PAD broja novih slučajeva zaraze korona virusom dovodi Sjedinjene Američke Države u opasnost od još jednog naglog skoka broja obolelih, verovatno sa smrtonosnim mutacijama virusa, izjavio je direktor Nacionalnog instituta za alergije i infekcije Entoni Fauči.
Trenutno smo na oko 60.000 do 70.000 slučajeva dnevno. Kad imamo stagnaciju broja obolelih, to gotovo uvek znači da rizikujemo još jedan skok - rekao je Fauči na brifingu radne grupe za kovid 19 u Beloj kući.
Fauči je dodao da je posle prethodna tri vrhunca pandemije došla stagnacija broja zaraženih po „neprihvatljivo višim stopama“ – 20.000 u proleće, 40.000 u leto i 60.000 do 70.000 danas – što je trend koji pokazuje da je preuranjeno ublažavanje ograničenja.
Najnovije stanje „favorizuje mutacije i evolucije varijanti“, jer virus prolazi kroz „selekcioni proces“ kako bi se zaštitio od antitela proizvedenih vakcinama i ranijim infekcijama, rekao je on.
Pad broja novih slučajeva sa oko 250.000 početkom januara na sadašnji nivo naveo je više od polovine američkih država da ublaže, a u nekim slučajevima i potpuno okončaju postojeća ograničenja.
Pokazalo se da su vakcine manje efikasne protiv varijanti iz Brazila i Južne Afrike, upozorio je Fauči.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...utm_campaign=push-date-2021-03-06-vest-972005

CD1-B3-A26-08-F2-4284-831-F-A7533-EDE8-E64.jpg

Za one koji su tvrdili da je ruski narod ekspert u vakcinaciji

Ja sam čuo za neke stvari koje su direktno vezane. 1. vera i 2. nauka
Nadrilekarstvo i praznoverje me ne zanimaju.
Nadrilekarstvo i praznoverje je zakljucavanje sta znam od kad sunce zadje, ili nosenje 2 maske.
Mi smo se na pocetku korone, pre godinu dana lepo dogovorili:
mi cemo da budemo teoreticari zavera, a vi cete da budete sekta
UPOZORENJE IZ AMERIKE: Preti novi soj korone otporan na vakcine
eto, pa da vidimo ko je nadrilekar, sta cemo sada? da cekamo da korona nestane kao i grip?
da su mere zastite, maske i distanca UKINULE GRIP, PA TO ZNAMO DA JE LAZ, JER JE GRIP PRVO NESTAO, PA SU ONDA TEK MERE UVEDENE.

Na kraju ce korona sekta da prizna da je sve ''visa sila''.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back