Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доктор се руга антиваксерима док прима вакцину – умире неколико дана касније ВИДЕО

Пољски доктор умро је 15. фебруара само неколико дана након примања ЦОВИД вакцине. Узрок смрти, је престанак рада срца. Међутим, оно што је иронично јесте да је снимио видео клип приликом вакцинисања у коме се руга и исмејава антиваксере.

guzobris.jpg

Што онда лајкујеш ове антифа дебиле на крсти, кад си умерени левичар...?

Шта ти имаш као западњачака културна левица, са распалом источном?
Veću vezu sa Kinom imaju rusofili poput tebe a ja sam prozapadan. Bolje da Amerika bombarduje Iran nego da nam svakakvi virusi i analni testovi dolaze iz Kine.

Veću vezu sa Kinom imaju rusofili poput tebe a ja sam prozapadan. Bolje da Amerika bombarduje Iran nego da nam svakakvi virusi i analni testovi dolaze iz Kine.
Кажем ти да је могуће бити духовно происточан, а политички прозападан, узми Украјну за пример...

Уосталом, цела ова ујдурма око пелца је мафијашки бизнис, нема ту кинеска, јевресјка и руса... све је то чика Бил Гејц исфинансиро преко ВВХО

И то што сте жуте означили као највеће зло у ваксирању, је смејурија, целе лабораторије из Америке су завршиле у Вухану...

она класична ... др'ште лопова... много сте лажљиви, све због бизниса и прања образа

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back