Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ти верујеш у тај број? Хајде да поновимо градиво, већ сам данас постављао...

Pogledajte prilog 1046620
Ne zanimaju me teorija zavera, gledam moje rođake, prijatelje i poznanike koji su imali i imaju ozbiljne probleme, kao i one koji više nisu među živima, a samo zato što nisu bili vakcinisani.

Мученик је жељан дискусије а нема појма шта је интернационално заштићено име лека (ИНН) и заштићено име лека одређеног произвођача.
Ево му једна бесплатна лекција: ИНН: ацетилсалицилна киселина
Заштићено име (бренд нејм): Аспирин, Андол, Амбол, Мидол, Кардиопирин, Корасп, Кардиопротект, Ромпирин и Тусари.
Ово је само у Србији. У свету има још најмање стотину назива јер га раде многе фармацеутске компаније.
lupetaju o ivermektinu a on je koriscen jos 2016 -2018 u vezi sa sarsom...i radio...nije ivermektin pao sa neba vec su ljudi to koristili ranije i kada nesto koristis u pandemiji drugog virusa probas i na ovome... zao i pitam te sa medicinskog gde je ta studija kad su preko noci kazali da znaju. reko i vucic da ce napraviti lek i srpsku vakcinu pa nema nijednog... nestorovic je dao jednu varijantu sljivovica slanina i mozak na boli me patka za vase lazi...lekari nisu cak ni toliko.

najveci problem je sto ti vakcinisan mozes mene zaraziti a ne sto je mogu tebe... iz banalnog razloga...da dobijem koronu sa temp 39 pao bi ne bi mogao da se dignem a ti i da je dobijes imas je blagu za sebe a isijavas virus kao svetionik svojoj okolini.
Nije to baš tako, upravo je suprotno. Onaj ko ima blage simptome (bilo da je vakcinisan ili nije) ima malu količinu virusa u sebi i traje mu mnogo kraće. Naravno, treba imati u vidu da većina vakcinisanih i neće da oboli kad se zarazi.

Ne zanimaju me teorija zavera, gledam moje rođake, prijatelje i poznanike koji su imali i imaju ozbiljne probleme, kao i one koji više nisu među živima, a samo zato što nisu bili vakcinisani.
ma gledaj ih bre i pazi, imaj spreman auto da ih vozis u bolnicu..sta se nama zalis covece...budi empatican za njih a ne za nas, mi cemo ionako svi da pocrkamo. nije valjda da nas vise volis od tvojih rodjaka?

Nije to baš tako, upravo je suprotno. Onaj ko ima blage simptome (bilo da je vakcinisan ili nije) ima malu količinu virusa u sebi i traje mu mnogo kraće. Naravno, treba imati u vidu da većina vakcinisanih i neće da oboli kad se zarazi.
imas gore cdc link kojk sam ti dao gde cdc priznaje da i vakcinisani emituju. i ne lupaj vise i ne lazi.

Last week, the CDC announced a surprising finding: “Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people.” Public officials had known from the early days of vaccine development that vaccinated people could catch COVID-19, but the assumption had been made that they were not going to be spreaders of COVID-19.

s tom razlikom što je za vakcinu protiv gripa bilo dovoljno da sam odlučiš hoćeš li je primiti i kada ćeš je primiti, nije ti bio potreban ausvajs da bi se slobodno kretao
juce mi je prijateljica poslala ovo, represija je toliko agresivna a vi joj kličete i radujete joj se.
kakvi ste vi to ljudi?
Od gripa u Srbiji godišnje umre manje nego ovih dana od kovida dnevno. To je glavni razlog. I opet taj spin, nije ovde reč o ukidanju slovoda, već o toma da oni koji imaju negativan test, vakcinisani su ili su preležali virus, zbog manje mogućnosti širenja zaraze, mogu da idu u zatvorene prostore. Svako ko je odabrao da se ne vakciniše (a slažem se sa tim pravom) ima i obaveze pored prava.
Kakvi ste to vi ljudi koji ne gledate na druge? Kao pušač kjoga zabole za ostale, bitno je da je njemu lepo. Sebičnost.

Od gripa u Srbiji godišnje umre manje nego ovih dana od kovida dnevno. To je glavni razlog. I opet taj spin, nije ovde reč o ukidanju slovoda, već o toma da oni koji imaju negativan test, vakcinisani su ili su preležali virus, zbog manje mogućnosti širenja zaraze, mogu da idu u zatvorene prostore. Svako ko je odabrao da se ne vakciniše (a slažem se sa tim pravom) ima i obaveze pored prava.
Kakvi ste to vi ljudi koji ne gledate na druge? Kao pušač kjoga zabole za ostale, bitno je da je njemu lepo. Sebičnost.
ti znas koliko umire..,kao sto sa sofijom ravnopravno razgovaras o medicini :hahaha:

moj otac 90 godina je tad imao zajedno sa mnom uhvatio onaj zaeban grip i zavrsio u misovicu sa upalom pluca...u toj sobi ih je bilo preko 20... umrlo je 17..samo u jednoj sobi dr. misovica u roku od mesec ipo... znaci ne lupaj vise kad nemas pojma koliko ljudi umire od gripa.

То што је неко потурио рад који је изгледао као добар научни рад - али попуњен лажним подацима и подметањем - па су медији пренели... Да ли медији треба да буду криви?
Касније је та манипулација повучена, и медији су и о томе известили.

Објашњење да ивермектин не делује уопште је једно, али када кажу да је потребна смртоносна доза да би деловао на вирус је много бољи податак.
Побркао си лончиће, Ланцет је објавио политички памфлет против употребе хидроксихлорокина као лека против ковида због фалсификовања података од стране ваксера.

Screenshot_20211106-094506_Chrome.jpg

Што се тиче ивермектина он је у протоколу око 40 земаља за лечење Ковида, на основу клиничке праксе и нико још није урадио рандомизовану студију да би на основу резултата "доказао" да "уопште" не делује. На крају извео си "бриљантну" словенску антитезу: "Лек не делује уопште, а потребна је смртоносна доза да би деловао на вирус"...

imas gore cdc link kojk sam ti dao gde cdc priznaje da i vakcinisani emituju. i ne lupaj vise i ne lazi.

Last week, the CDC announced a surprising finding: “Delta infection resulted in similarly high SARS-CoV-2 viral loads in vaccinated and unvaccinated people.” Public officials had known from the early days of vaccine development that vaccinated people could catch COVID-19, but the assumption had been made that they were not going to be spreaders of COVID-19.
Ne, ni vakcinisani ni nevakcinisani koji nisu oboleli ne emituju. Kao što i jedni i drugu emituju ako su oboleli. Samo što vakcinisani imaju slabije simptome, mnogo manji broj završi u bolnici, a nebitno mali broj može da umre (samo oni koji su u očekivanom procentu ljudi na koje vakcina ne deluje).

Ne, ni vakcinisani ni nevakcinisani koji nisu oboleli ne emituju. Kao što i jedni i drugu emituju ako su oboleli. Samo što vakcinisani imaju slabije simptome, mnogo manji broj završi u bolnici, a nebitno mali broj može da umre (samo oni koji su u očekivanom procentu ljudi na koje vakcina ne deluje).
molim te idi u usa i cdc ovo objasni i da oni nisu u pravu...verujem da ce te jako pazljivo slusati cak ce ti dati laboratoriju da im to dokazes... sad ti cdc nije izvor :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Теорија завере? Званичан податак Италијанског завода за заштиту здравља?

strah svasta napravi od coveka...nisi video tu paranoju na kafani na politici..svi mu govore smiri se riferu nece biti nista a on zapenio kovid kovid...dzaba nekim ljudima govoriti.

Ma ti vaši Jutjub snim ci i skrinšotovi me ne zanimaju. Ne čitam to, genrealno me bilo šta što se objavljuje ne zanima. Ni ovaj nesposbni krizni štab me ne zanima, ni vaši politički lekari.

jok...grlica...usro se od straha... strah svasta napravi od coveka...nisi video tu paranoju na kafani na politici..svi mu govore smiri se riferu nece biti nista a on zapenio kovid kovid...dzaba nekim ljudima govoriti.

na kraju ce on biti prvi koji ce da duva u onu stocnu kesu ivermektina...koju ne sumnjam da je medju prvima nabavio u srbiji.
Za razliku od tebe ja sam svaki dan i VEČE napolju. Dok se ti treseš u strahu od male igle. :rotf:

...

Љубивоје Ршумовић у болници због короне, иако је ВАКЦИНИСАН​

https://srbin.info/kultura/ljubivoje-rsumovic-u-bolnici-zbog-korone-iako-je-vakcinisan/

...
Ал' си лењ... дај мало цитата.

Ево ја ћу:

"Додала је да је ВАКЦИНИСАН, да се осећа добро, да су разговарали и разменили неколико порука."

Ко се понадао да ће вакцинисани Ршум да има велике проблеме, нека остане разочаран.

Побркао си лончиће, Ланцет је објавио политички памфлет против употребе хидроксихлорокина као лека против ковида због фалсификовања података од стране ваксера.

Pogledajte prilog 1046740
Што се тиче ивермектина он је у протоколу око 40 земаља за лечење Ковида, на основу клиничке праксе и нико још није урадио рандомизовану студију да би на основу резултата "доказао" да "уопште" не делује. На крају извео си "бриљантну" словенску антитезу: "Лек не делује уопште, а потребна је смртоносна доза да би деловао на вирус"...
Није проблем. Ништа није проблем.

За лекове се увек зна колика доза је потребна, односно колико сме да се користи, пошто не сме превише.

Нађи ми која доза ивермектина, хидроклорина или слично је утврђена као ефикасна (а безбедна), и ако може да има 90% ефикасности, пошто вакцине имају и више.

Ако је мени промакло, пуштам ти прилику да обавестиш јавност.
Само обрати пажњу, постоји известан број радова који јесу објављени, али су убрзо демантовани због разних непоузданости података.
Унапред тврдим да је све до априла 2021. демантовано, препоручујем да даш линк на нешто новије од тога.

Није проблем. Ништа није проблем.

За лекове се увек зна колика доза је потребна, односно колико сме да се користи, пошто не сме превише.

Нађи ми која доза ивермектина, хидроклорина или слично је утврђена као ефикасна (а безбедна), и ако може да има 90% ефикасности, пошто вакцине имају и више.

Ако је мени промакло, пуштам ти прилику да обавестиш јавност.
Само обрати пажњу, постоји известан број радова који јесу објављени, али су убрзо демантовани због разних непоузданости података.
Унапред тврдим да је све до априла 2021. демантовано, препоручујем да даш линк на нешто новије од тога.
Феноменааално запажање:
"За лекове се увек зна колика доза је потребна, односно колико сме да се користи, пошто не сме превише."
...само, колико је портебно времена да бисе дошло до тога...по стандардним процедурама?
Питам рад' ове силне исхитрене понуде.

...

Букти епидемија вакцинисаних – Признали: од 7.000 оболеих, 75% примили цепиво! (ВИДЕО)

https://pravda.rs/2021/11/6/bukti-e...nali-od-7000-oboleih-75-primili-cepivo-video/

...
Ovo je ipak ključnije:

Од 307 хоспитализираних, 158 није вакцинисано, а 149 је вакцинисано! Према његовим речима једино је већи број невакцинисаних, који су прикључени на респиратор.

...

Букти епидемија вакцинисаних – Признали: од 7.000 оболеих, 75% примили цепиво! (ВИДЕО)

https://pravda.rs/2021/11/6/bukti-e...nali-od-7000-oboleih-75-primili-cepivo-video/

...

Capakov istup na presici Stožera zapalio mreže, glasnogovornik Vlade ga ispravio: ‘Očiti lapsus koji neki sada zlorabe!‘​

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...-ociti-lapsus-koji-neki-sada-zlorabe-15117060
Српско-хрватски антиваксери се удружили као антифашисти и као обично лажу и преносе лапсус као истину.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back