Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Ipak Fajzer kaze 2023. 27. Januar.
Шта каже фајзер?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak Fajzer kaze 2023. 27. Januar.
Zato sto su izbori najavljeni za par meseci, a i jos su sveze uspomene na 7. juli 2020.Srbija je trenutno najliberalnija što se tiče vakcina. Nije uvedeno obavezno za zdravstvene radnike i nema obaveznosti sertifikata za ugostiteljske objekte i posete bilo gde.
2023. Januar 27.Шта каже фајзер?
Truba je u GuciU celom svetu protesti...
Samo "pleme moje snom mrtvijem spava"...u Srbiji dakle truba...toliko su nas uzombirali NWO medijima...
...
Шта ће да буде тада?2023. Januar 27.
Шта ће да буде тада?
Gotovo ispitivanje vakcine
... CНе. Испитивање вакцине је готово.
Дугорочно посматрање ефеката вакцинације након што иста уђе у употребу је стандардна пракса са свим вакцинама и лековима на тржишту.
То не мења чињеницу да је Фајзерова вакцина високо ефикасна и безбедна, и стотине милиона људи које је спасила од ковида то могу да ти посведоче.
... C
Nije gotovo.
Bice
27.januara 2023.
Dzaba kenyas kvake.
Nemam fejsbuk.Јесте готово. Лагали су те на фејзбуку.
Nemam fejsbuk.
Nije gotovo
Proizvodjac sam kaze
.... C.....Јесте готово.
Ко год те лаже има фејзбук.

Buuu samo izolacija i prasetinu , nema kovida za tebe..... C.....![]()
Precenjeno bre toBuuu samo izolacija i prasetinu , nema kovida za tebe.
Jaca mi muda.
Bravo, da ti nisi onaj kolega buudala?Jaca mi muda.
Samo kazes statistici da pise prave uzroke smrti umesto da poginule u saobracajkama racuna kao zrtve korone

Dobro jutro kolega,...Bravo, da ti nisi onaj kolega buudala?![]()

1)
U Izraelu je vakcinisano 68%. dakle za 10% više nego što ti kažeš.... (premda nista ne verujem vestima iz te zemlje...)
Koliko % po tebi treba da bude "dovoljno" ?
2)
U susednoj im Palestini vakcinisano 10%
I nema nikakve drame...ni nikakvih skokova brojki ni nikakvog "djavola"......dok u prevakcinisanom Izraelu ima...kako to?
Tako da...
Mani frke panike...i slepe vere u medijska LAGANJA...
...
To su moje iskrene zelje. Da svako ko "ne veruje" upozna nepostojanje virusa. Eticki, sasvim ok. U cemu je frka ako ne postoji?Јесу ли то те стручне процедуре? Нека дисертација из медицинске етике (или се то данас каже етикетитике)?
Iskrene zelje?To su moje iskrene zelje. Da svako ko "ne veruje" upozna nepostojanje virusa. Eticki, sasvim ok. U cemu je frka ako ne postoji?
Ali ce zato svi da pomru, posto je to cilj. Hoce da ubiju svakog ko pise cirilicom. Ceka zavera je protiv Srbije samo. U svetu kovida nema, to samo Vucic drzi narod u kazamatu.Цјепивом које нема за сврху спречавање заражавања, него спречавање тежих облика оболијевања, канда ни 137% цијепљених неће бити довољно за колективни имунитет.

Nece niko dumre osim onih koji bi umirali I onakoAli ce zato svi da pomru, posto je to cilj. Hoce da ubiju svakog ko pise cirilicom. Ceka zavera je protiv Srbije samo. U svetu kovida nema, to samo Vucic drzi narod u kazamatu.![]()
![]()