Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
а ти, како видим, подржаваш те побуњенике, који доводе у питање кредибилитет научних институција ЕУ и СР Немачке, које су утврдиле да је Астра-Зенека вакцина потпуно безбедна и делотворна. лепо ја рекох да су Немци себи увезли проблем кад су допустили да их лечи медицинско особље из Трећег света.

Па не подржавам их, ја агитирам за Свемоћну Зенеку.

А и не ради се о неким побуњеницима, као што рекох, сви ће они на крају бити вакцинисани.

У питању је било детињаство агирање јер хоће Фајзера. И то нема везе са твојим расистичким представама о колегама из иностранства.

Па не подржавам их, ја агитирам за Свемоћну Зенеку.

А и не ради се о неким побуњеницима, као што рекох, сви ће они на крају бити вакцинисани.

У питању је било детињаство агирање јер хоће Фајзера. И то нема везе са твојим расистичким представама о колегама из иностранства.
ја довољно познајем Немце, и знам колико они имају личне и професионалне дисциплине и одговорности у понашању, а изнад свега колико имају поверења у своје институције. нема ту никакве размажености, него је размаженост увезена са медицинским особљем из којекаквих Румунија, Југославија, Казахстана и осталог Трећег света. то је та невесела статистика.

ја довољно познајем Немце, и знам колико они имају личне и професионалне дисциплине и одговорности у понашању, а изнад свега колико имају поверења у своје институције. нема ту никакве размажености, него је размаженост увезена са медицинским особљем из којекаквих Румунија, Југославија, Казахстана и осталог Трећег света. то је та невесела статистика.
Izgleda da su se ovaj put zeznuli, pa imaju pandemiju bez vakcina. A to nema veze sa uveženim lekarima.

Ти познајеш неке Немце из неког алманаха из 1911.

Много тога се променило од Сексуалне Револуције.

Да. Значи да ниси имао никакав контакт са Немачком већ 70 година. Од тада се свашта тамо изменило.
тачно, свашта се изменило. сад их лече лекари из Трећег света, који не верују у вакцине.

тачно, свашта се изменило. сад их лече лекари из Трећег света, који не верују у вакцине.

Да, али то није тачно.

То је само твоја злурадост и паланачки расизам.

Такође и Љубоморахх према нама младим Европљанима, док ти мораш да гледаш Вучића на Те Фау и сневаш повратак Књаза Михаила који се никад десити неће.

Да, али то није тачно.

То је само твоја злурадост и паланачки расизам.

Такође и Љубоморахх према нама младим Европљанима, док ти мораш да гледаш Вучића на Те Фау.
расизам би био кад бих рекао да је несрећа то што Немце данас лече црни лекари, или јеврејски лекари, или муслимански лекари. али није расизам кад кажем да је несрећа што Немце данас лече лекари са пропалих универзитета Трећег света. па онда имамо поражавајућу статистику да 2/3 “немачких” медицинара одбија да прими вакцину коју су надлежне немачке институције одобриле.

Fiju, dobro je da je suspenduju zbog mogućih krvnih ugrušaka (iako u Kanadi nije prijavljen nijedan slučaj), a ne zato što se na oksfordskoj vakcini ne može profitirati. :roll:
Nije samo Kanada vec i dobar deo ozbiljnih drzava, medju kojima je i Svedska cija je firma AstraZeneka :roll:

Prema njemackim podacima 1 od 40 hiljada dobije cerebralnu trombozu, 1 od 150 hiljada umre.

U norveskoj je 1 od 43.000

Norway, which has administered the AstraZeneca vaccine to 130,000 people under age 65, has reported five patients who had low platelets, hemorrhage, and widespread thromboses, three of whom died. That’s about one case in 25,000 vaccinees, “a high number with a very critical outcome in previously healthy, young individuals,” Watle says.

https://www.sciencemag.org/news/202...ud-worlds-hopes-astrazenecas-covid-19-vaccine

Normalna ucestalost cerebralne tromboze je 1 prema 1-2 miliona.

SAD i 13 zemalja sumnjaju u izveštaj SZO o poreklu koronavirusa

Sjedinjene Države i 13 drugih zemalja izrazile su sumnje u izveštaj SZO o poreklu koronavirusa. U zajednikoj izjavi navode da je izveštaj odlagan i da nisu prikazani kompletni podaci.
Izjavu su osim SAD potpisali vlade Australije, Kanade, Češke, Danske, Estonije, Izraela, Japana, Letonije, Litvanije, Norveške, Južne Koreje, Slovenije i Ujedinjenog Kraljevstva.
U zajedničkoj studiji Svetske zdravstvene organizacije i Kine o poreklu kovida 19 navedeno je da je prelazak virusa sa slepih miševa na ljude preko druge životinje najverovatniji scenario početka pandemije, a da je malo verovatno da je virus "pobegao" iz laboratorije.
Izveštaj se uglavnom zasniva na poseti tima međunarodnih stručnjaka SZO kineskom gradu Vuhanu, u kojem je kovid 19 prvi put otkriven tokom januara i februara prošle godine.
( Rojters )

Nemačka: Trideset jedan slučaj krvnih ugrušaka posle vakcine "Astra-Zeneke"

Nemački regulator za vakcine rekao je da je zabeležio 31 slučaj retkog krvnog ugruška u mozgu, od kojih je devet rezultiralo smrću, nakon što su ljudi primili vakcinu protiv kovida 19 proizvođača "Astra-Zeneka".
Institut "Pol Erlih" saopštio je da je do sada registrovao 31 slučaj cerebralne venske tromboze i da je u 19 od njih postojao nedostatak krvnih pločica ili trombocitopenija, prenosi Rojters.
U devet slučajeva došlo je do smrtnog ishoda. Sa izuzetkom dva slučaja, svi izveštaji odnosili su se na žene starosti između 20 i 63 godine.
Izuzeci se odnose na dva muškarca od 36 i 57 godina.
(Gardijan)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back