gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Ma strasna jedna zemlja.Sve su posasti dolazile iz Kine,ukljucujuci i kugu.
Da oni su smislili da poubijaju sopstveni narod.Jedan je Vuhan.

Kako Djokica zamislja stvarnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma strasna jedna zemlja.Sve su posasti dolazile iz Kine,ukljucujuci i kugu.
Da oni su smislili da poubijaju sopstveni narod.Jedan je Vuhan.
Izrael zatvorio poslednju covid ambulantu. Ozbiljna ekipaIzrael i Emirati su isto imali rast u januaru kada su bili što se tiče vakcinacije tu gde smo sada mi.
Ma strasna jedna zemlja.
Da oni su smislili da poubijaju sopstveni narod.
Pa ko sad spominje Bila Gejtsa.Ma jok, Bil Gejc je to sve smislio, ali da ubija sopstveni narod.
Valjda je i tu kugu smislila Izabela ( spanska kraljica) da istrebi svoj
narod, usput i ceo svet.
A ko mi sta servira? Od tamo je virus dosao ( kako, gde, u svakom slucajuPa ko sad spominje Bila Gejtsa.
Vi ste toliko zatrovani mrznjom prema Kini a o Kini ne znate nista. Odnosno znate sta vam serviraju.
Израиљ је најцензурисанија земља света...Izrael zatvorio poslednju covid ambulantu. Ozbiljna ekipa
Jos uvek je misterija kako preporucujes za ovde monarhiju a u Kini hvalis onakav sistem.Pa ko sad spominje Bila Gejtsa.
Vi ste toliko zatrovani mrznjom prema Kini a o Kini ne znate nista. Odnosno znate sta vam serviraju.
Pa ne baš sve, Afrika ima značajan udeo.Sve su posasti dolazile iz Kine,ukljucujuci i kugu.
Jeste ja sam sva misteriozna.Jos uvek je misterija kako preporucujes za ovde monarhiju a u Kini hvalis onakav sistem.
Kina se industrijski razvija poslednjih cetiri decenije i tehnologija im je jos uvek "prljava",ali bih te zmolio da ne zboravis da su pre Kine vise od jednog veka industrijske zemlje zapada trovale planetu .Sada nakon 120 godina prljave industrije koju su prebacili u Kinu oni upiru prstom prema Kinezima i kazu "Kina nas truje",dok istovremeno salju kompletan svoj otpad koji se preradjuje u Kini i vraca na taj isti zapad kroz gotov proizvod.Pitas li se zbog cega sav otpad sa Wertstofhof-a zavrsava na brodovim koji ga izvoze Kinezima ,zasto ga Merkel ne zadrzi u Njemackoj ?A ko mi sta servira? Od tamo je virus dosao ( kako, gde, u svakom slucaju
nikako namerno) i to je jedino sto znamo.
Tesko da Kina moze mnogo da impresionira bilo kog normalnog coveka,
ali nikako zbog neke diktature i nekog strogog rezima koji ima ( njihova stvar) nego nas ( ceo svet) zatrpava smecem i otrovima i zbog toga
je ne volimo, neki od nas licno pokusavaju i da je bojkotuju.
To na pinku cesto citiraju osobu XY.Ma strasna jedna zemlja.
Da oni su smislili da poubijaju sopstveni narod.
Ne znam, ne gledam Pink odavno.To na pinku cesto citiraju osobu XY.
Ja zameram prvo sebi, a onda i ostalom svetu ove novosteceneKina se industrijski razvija poslednjih cetiri decenije i tehnologija im je jos uvek "prljava",ali bih te zmolio da ne zboravis da su pre Kine vise od jednog veka industrijske zemlje zapada trovale planetu .Sada nakon 120 godina prljave industrije koju su prebacili u Kinu oni upiru prstom prema Kinezima i kazu "Kina nas truje",dok istovremeno salju kompletan svoj otpad koji se preradjuje u Kini i vraca na taj isti zapad kroz gotov proizvod.Pitas li se zbog cega sav otpad sa Wertstofhof-a zavrsava na brodovim koji ga izvoze Kinezima ,zasto ga Merkel ne zadrzi u Njemackoj ?
A ko mi sta servira? Od tamo je virus dosao ( kako, gde, u svakom slucaju
nikako namerno) i to je jedino sto znamo.
Tesko da Kina moze mnogo da impresionira bilo kog normalnog coveka,
ali nikako zbog neke diktature i nekog strogog rezima koji ima ( njihova stvar) nego nas ( ceo svet) zatrpava smecem i otrovima i zbog toga
je ne volimo, neki od nas licno pokusavaju i da je bojkotuju.