Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti gledas svojim ocima, ne mozes da zalepis etiketu lazne vesti, i odmah se prebacujes na teoriju zavera... ne znam, jedino ako si corav, pa ne vidis da ljudi idu nonsALANTNO BEZ MASKI, samo maltretiraju ljude da moraju u avionima da ih nose

ok, jevreji su onda odabrani narod, pobednici, veruj sta ti je volja
Šta sada mrzis Jevreje pošto su pobedili Koviljku?
Teorije zavera ne pomažu nj jednoj naciji, to su činjenice.
Svaka čast Izraelu 👏

bravo, na cemu? 5 juda bez maski? pa ti si smesan, vidi sliku, evo da ti uvelicam, gde su maske floridjanima [ispod sledi tekst]???
iStock-1138016647.jpg

Fight breaks out at Florida's FLL airport over masks
:bravo:
pazi ovo

Five states -- Texas, Mississippi, Iowa, Montana and North Dakota -- have ended, or soon will end, statewide mask mandates, despite the looming threat of COVID-19 and highly transmissible variants.

They're joining 11 other states -- Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, and Tennessee -- that never required face coverings statewide.
Pogledajte prilog 886000
e, to je za bravo, a ne ovo tvoje 5 jevreja u ficka :bravo:
Ljubičasto - ravnozemljaši.

kako te lazne vesti nisu delovale na izrael? ti opet trazis da optuzis druge, da nisu lazne vesti krive sto se i drugi nisu vakcinisali?
Pazi antivaxeri poput tebe gledaju lažne vesti pa onda truju dalje..
Vi ste virus zapravo.
Izrael je prvi uspeo da suzbije kuronu , ne bih rekao da tamo dominara pundit i ostale gluposti nego zdrav razum, želja da se živi normalno ponovo.

Vi ste virus zapravo.
Izrael je prvi uspeo da suzbije kuronu , ne bih rekao da tamo dominara pundit i ostale gluposti nego zdrav razum, želja da se živi normalno ponovo.
aha, znaci samo izraelci imaju zelju da zive normalno, a ceo ostali svet ne? sado-mazo?

jeste, mi smo virus, bio-hazard, i sta cete sad, 'apsana, logor, sta? ZNAM CENZURA.

Ali, vec sada nas antivaksera je narastao prilican broj, to moras da priznas, PUKLI STE, KASNO STE SE SETILI CENZURE

VI ZA KOJE NEMA FAJZERUSA DOVOLJNO, SAMO I MOZETE DA SE UZDATE U NAS ANTIVAKSERE, PA DA IH DOBIJETE DA SE NE BACE OVDE.

Sad u USA mozes na svakom cosku da se fajzerises, ali badava...bolje ovako da tebi pravimo zaazubice, dok ti ne postane sve ravno kao ravnozemljasu

Poslednja izmena:
aha, znaci samo izraelci imaju zelju da zive normalno, a ceo ostali svet ne? sado-mazo?

jeste, mi smo virus, bio-hazard, i sta cete sad, 'apsana, logor, sta? ZNAM CENZURA.

Ali, vec sada nas antivaksera je narastao prilican broj, to moras da priznas, PUKLI STE, KASNO STE SE SETILI CENZURE

VI ZA KOJE NEMA FAJZERUSA DOVOLJNO, SAMO I MOZETE DA SE UZDATE U NAS ANTIVAKSERE, PA DA IH DOBIJETE DA SE NE BACE OVDE.

Sad u USA mozes na svakom cosku da se fajzerises, ali badava...bolje ovako da tebi pravimo zaazubice, dok ti ne postane sve ravno kao ravnozemljasu
Opet te vata panika 💉

Borba baš takos, oni se bore na terenu protiv dezinformacija zato i imaju dobre rezultate 👏
ali opet 25% kaze da nece da se vakcinise? i sada ako JE video propagandni, jel kazes, bore se, a pravi broj je blize 50%, to onda znaci da su zavrsili sa vakcinacijom i da sada nastupa represija prema antivakserima - nema koncert, nema muzej, ma NEMA LEBA ZA ANTIVAKSERE

ali opet 25% kaze da nece da se vakcinise? i sada ako JE video propagandni, jel kazes, bore se, a pravi broj je blize 50%, to onda znaci da su zavrsili sa vakcinacijom i da sada nastupa represija prema antivakserima - nema koncert, nema muzej, ma NEMA LEBA ZA ANTIVAKSERE
Zato služi bič za te što gledaju i slušaju balkan info.
Salim se, oni imaju druge metode, pričaju, edukacija to je bitno.
Pa na ulici imaš brdo ljudi kojima samo treba lepa reč ,tako i sa antivaxerima.

Zato služi bič za te što gledaju i slušaju balkan info.
Salim se, oni imaju druge metode, pričaju, edukacija to je bitno.
Pa na ulici imaš brdo ljudi kojima samo treba lepa reč ,tako i sa antivaxerima.
vucica prvo da naterate da se vakcinise, bicem ako treba

Да ли је и Андреј вакцнисан? Вучић девети пут „побегао“ од вакцине

Др Панић: Председник да се вакцинише, забринути смо

ja koliko cujem vecina je prebolela koviljku sa hemomicinom, tako da kolektivni imunitet sticete bez vakcinisanja - nadam se da edukacija nije ispiranje mozga, prirodni imunitet traje bar godinu, a ne da se vakcinisete na svakih 6 meseci pa duplo revakcinaom, kao netanjahu bese sto rece za izrael - total 4 boce godisnje

Британски „Жути картон“ говори о 524 смрти након вакцинисања против КОВИД-а

sta kaze kovid sekta, jel su oni kolateral;na steta ili su zrtvoprineseni kovid bozanstvu?
sta kaze krizni, pravoslavci im konkurencija, satiri sve koji ugrozavaju kovilj sektu ?

РИГОРОЗНЕ МЕРЕ ПРЕД ПРАЗНИКЕ: Кризни штаб захтева пооштравање пред Ускрс…

Vi ste virus zapravo.
U Kini vecina nije vakcinisana a skoro da nema kovida.

Ja mislim da je postovanje mera najvaznije.

Ali kod nas neko ludilo uvek.
Protesti, otvaranje spomenika, zicara, skupljaju se kad umre Balasevic, prave koncerte, utakmice, izbore.

Mi i dalje ne pravimo nikakva veca okupljanja ovde, nose se maske i niko ne luduje.

U Srbiji kao sam djavo da je usao u ljude otkako je kovid.

Protesti, otvaranje spomenika, zicara, skupljaju se kad umre Balasevic, prave koncerte, utakmice, izbore.

Mi i dalje ne pravimo nikakva veca okupljanja ovde, nose se maske i niko ne luduje.

U Kini je bilo okupljanja tokom korone kakva u Srbiji nisu bila ni pre nje...

U Kini nema domokratije, znam da ti je sve ovo van Kine jako čudno 👑

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back