Edmund
Poznat
- Poruka
- 8.305
Da li ste vješti u tome ili ipak niste?
Da li umijete da procjenite kada izvaditi ako ne koristite kondom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vadjenje na vrijeme pocne brzo da te nervira.Da li ste vješti u tome ili ipak niste?
Znači da ne vadim na vrijeme nego da navučem kondom?To vadjenje na vrijeme pocne brzo da te nervira.
Najbolja opcija je da djevojka koristi pilule, ako moram da biram izmedju kondoma i vadjenja ipak vadjenje ,nedostatak je sto vadjenje nije sto posto sigurna metodaZnači da ne vadim na vrijeme nego da navučem kondom?
RazumijemNajbolja opcija je da djevojka koristi pilule, ako moram da biram izmedju kondoma i vadjenja ipak vadjenje ,nedostatak je sto vadjenje nije sto posto sigurna metoda
Džordži, najveći јеbač foruma.Pa jedno 5000× sam uspeo i nijednom zajebo
u koliko procenata omasis?ponekad sam vešt a ponekad ne
ne nosim digitron za vreme sexau koliko procenata omasis?
nositi kalkulator priznajem nije sexyne nosim digitron za vreme sexa
možda samo papir i olovku i udarati recke uspešnog i neuspešnog vađenja_nositi kalkulator priznajem nije sexy
možda samo papir i olovku i udarati recke uspešnog i neuspešnog vađenja_
i zataknutu na uvo za vreme plođenjato mi već liči na nekog majstora - može !
ali onu običnu olovku, nezarezanu![]()
Generalno bi zamolili one koji stavljaju Becutan u salatu da ne prave potomstvo.Da li ste vješti u tome ili ipak niste?
0/0 100% uspešnost, ne treba digitron za tone nosim digitron za vreme sexa
na svu sreću u godinama sam kada ne moram da ga vadim uopšteDa li ste vješti u tome ili ipak niste?
Kako znas da ne ispaljujes "ćorke", daleko bilo...?!Pa jedno 5000× sam uspeo i nijednom zajebo