Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.877
postujem, ja licno me bih mogao biti sa devojkom koja nije pervezna Znas onu dama na ulici, domacoca u kuci, ***** u krevetu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postujem, ja licno me bih mogao biti sa devojkom koja nije pervezna Znas onu dama na ulici, domacoca u kuci, ***** u krevetu
Lepo je to ako ona želi, ali ako ne želi... Malo li je sex ako vam je lepo?meni je to sastavni deo sexa, ne znam. Sve ss gutanjem. Sta treba samo misionarski i dogi, i srecna veza. Al kazem sta god ljude cini srecnim.
nije, ako je seks onda sve sto je u granicama normalnog se podrazumeva , bar meni bi dosadilo ds nema skvitrova, gutanja, anala, i slicnoLepo je to ako ona želi, ali ako ne želi... Malo li je sex ako vam je lepo?
Dobronije, ako je seks onda sve sto je u granicama normalnog se podrazumeva , bar meni bi dosadilo ds nema skvitrova, gutanja, anala, i slicno
ksd si 20 sta znam, posle obicno dosadiDobro
Normalno je rastegljiva kategorija
Ali mislim da zavisi i od situacije
Nekad i "običan sex" može da bude jako uzbudljiv
AlwaysDa li ste vješti u tome ili ipak niste?
Da li umijete da procjenite kada izvaditi ako ne koristite kondom?
Ти и не треба да вадишNevešta sam
Nikad ne izvadim kad treba
ponese momenat i tako
Мој модус операндиUvek ga vadim 7 do 10 sekundi i izdrkam ili ga ona uhvati i isprskam joj stomak.sve precizno!
Veza ti zavisi od toga da li neka oće da joj se izsvršariš u usta ili neće?meni je to sastavni deo sexa, ne znam. Sve ss gutanjem. Sta treba samo misionarski i dogi, i srecna veza. Al kazem sta god ljude cini srecnim.
Ne pije vecina piluleUvek mi je bilo čudno kako ga vadie kad im je baš tad najveći gušt?! (jedino ono kada hoće da poprskaju to mi je razumljivo)
Od kako sam na pilulama moj dragi ga nikad nije vadio i zato smatram da je vađenje frustrirajuće za muškarce.
Мора се накад извадити вјеруј ми.Uvek mi je bilo čudno kako ga vadie kad im je baš tad najveći gušt?! (jedino ono kada hoće da poprskaju to mi je razumljivo)
Фрустрирајуће јесте признајемOd kako sam na pilulama moj dragi ga nikad nije vadio i zato smatram da je vađenje frustrirajuće za muškarce.