Vađenje na vrijeme

Uvek mi je bilo čudno kako ga vadie kad im je baš tad najveći gušt?! (jedino ono kada hoće da poprskaju to mi je razumljivo)
Мора се накад извадити вјеруј ми. 🙂
Od kako sam na pilulama moj dragi ga nikad nije vadio i zato smatram da je vađenje frustrirajuće za muškarce.
Фрустрирајуће јесте признајем

Невин сам и неискусан, тј. не знам како се ебе, али ако морам да пазим да она случајно не затрудни и да бригам да ли се то десило, онда ми је боље да никад немам секс. Али не знам како да нађем девојку за мажење и петинг а да немамо секс, и до секса је екстремно тешко доћи а до овога је немогуће.

Pa ti još uvek nisi odlučio šta bi da nađeš
Ја и немам одлуку, флексибилан сам и нека буде како она одлучи шта хоће, осим ако ја нешто не могу. Секс желим али не мора, ако она неће могу и без секса, бар да има мажења, то ми једнако фали као и секс, на њој да одабере шта хоће.

Нисам толико већ флексибилан кад је у питању сама девојка/жена, ту имам неке критеријуме које се тичу карактера и изгледа, али тако сам флексибилан када је у питању однос са неком, и опет никад ништа, жене хоће да ти нешто стриктно желиш па да би могле да те осуђују како си захтеван, површан и слично. Код мене нека она бира шта ће са мном, самим тим ми неће ни постављати услове, било које њено постављање услова за нешто = она то не жели.

Shvataš li da je upravo to ono što nijedna žena ne želi?
Не желе неког коме не могу да нађу нешто да га осуде. Ако ниси такав онда си тиранин, женопоседник, манијак. Није ми јасно како давање привилегије женама да бирају може да буде мана. Није ваљда да више воле мушкарце који лупају шаком о сто, који бију жену, који наређују да се кува ручак, можда тако и јесте, они су у везама и браковима, за разлику од мене. Ја да будем насилник нећу макар ниједна не била никад са мном, увек могу да причам о апсурдностима и дуплим аршинима у друштву.

Ево, ја бирам, хоћу пријатељство са повластицама, и да пре свега има мажења.

Poslednja izmena:
Не желе неког коме не могу да нађу нешто да га осуде. Ако ниси такав онда си тиранин, женопоседник, манијак. Није ми јасно како давање привилегије женама да бирају може да буде мана. Није ваљда да више воле мушкарце који лупају шаком о сто, који бију жену, који наређују да се кува ручак, можда тако и јесте, они су у везама и браковима, за разлику од мене. Ја да будем насилник нећу макар ниједна не била никад са мном, увек могу да причам о апсурдностима и дуплим аршинима у друштву.

Ево, ја бирам, хоћу пријатељство са повластицама, и да пре свега има мажења.
Je l’ imaš neku prijateljicu?

Je l’ imaš neku prijateljicu?
Само на фејсу, али баш јако ретко проћаскам са неком. У реалу се ни са ким не виђам, а и није ми више до тога, хоћу евентуално редован секс или ништа, ништа ми не значи уживо ћаскање ни са једном девојком, пре сам ја хтео и није било никог.

Zašto hoćeš redovni seks kad ne znaš uopšte sviđa li ti se sam seks?
Свиђа ми се интимност, додири, и слично. Екстремно сам радознао, екстремно сам патио без тога, и нема шансе да ми се то не свиди, то ми је једини смисао живота, живот ми је скроз бесмислен јер никад то нисам имао и никад нећу имати. За саму пенетрацију не знам, могао бих без тога ако би било голотиње и мажења, мени пре свега екстремно фали додир са девојком.

Back