Vađenje na vrijeme

Неки мушкарци једноставно луче више пресемене течности током односа и такви су најбољи кандидати да ово не покушавају, а ја сам међу њима тако да сам увек имао фрку од тога и нерадо то радио без заштите, срећом без нежељених последица за једноцифрен број покушаја. Такође, мушкарци који луче више пресемене течности имају веће шансе да им кондом пукне па треба да се користи неки дебљи. Јбг није лако у данашњем свету бити плодан пастув

Свиђа ми се интимност, додири, и слично. Екстремно сам радознао, екстремно сам патио без тога, и нема шансе да ми се то не свиди, то ми је једини смисао живота, живот ми је скроз бесмислен јер никад то нисам имао и никад нећу имати. За саму пенетрацију не знам, могао бих без тога ако би било голотиње и мажења, мени пре свега екстремно фали додир са девојком.

Мораш брате мало ређе да се празниш десанком и да тренираш, пожељно теретана и да избациш неке ствари из исхране које потпомажу дејство естрогена. Почео је естроген да ти расте у телу, зато ти се толико мази и пун си тих "мази ме" емоција.. Хормони су чудо, могу да ти обликују читаву личност.

Poslednja izmena:

Back