Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da onda ne teoretišemo previše. Ja se potrudio da budem praktičan, uz materijalne dokaze se uklopio u tvoje zahteve. Elem, i malji deca znaju da uz ribu paše belo pa ti preporučujem Krstač. Po ceni ćeš videti prevaru, sve je iz istog bureta po onom Armenskom čiki,samo što ispada 0,750 skuplje od kilo belo? Naravno, štos je u dangubi oko punjenja manjih flaša. Oba probana, isti đole! Cena je popularna, vidi prilog.Stvarno bi bilo divno dati mi predlog sta da iznesem pred goste koji takodje nisu neki svetski putnici i ne verujem da su i oni videli dalje od crnogorskog vranca.Kad smo generacija koju su ratovi sasekli,a mi ostali cekajuci ne znam ste,elem morska riba nece biti na trpezi,posto moji gosti nisu ljubitelji iste.Znam da cu imati naravno sarana,somovinu i pastrmku sto dimljenu sto pecenu.Sta ide uz njih?I kako da znam kad je vino dovoljno ohladjeno.Ja cu sad ovde ko moja drugarica Zadovoljna Domacica za puter![]()

e da secam se sumskih proplanaka u maglovita jutra vezuju me za detinjstvo,jos osecam mirise tih zora u mojim nozdrvama,bojim se da nista na ovom svetu ne moze mirisati na njih.
Daaaaaaaaaaaaa, pogotovo ako je na proplanku bio još neko ko se vremenom gubi u magli... A još miriše!kazu da ni matematika nije teska kad ti je lepo objasne,sad mi je laknulo.ti si jedno velikoe da secam se sumskih proplanaka u maglovita jutra vezuju me za detinjstvo,jos osecam mirise tih zora u mojim nozdrvama,bojim se da nista na ovom svetu ne moze mirisati na njih.
![]()

Evo i mene konacno, ja danas gledala vina i videla onaj Rubinov vranac u Rodicu je 150 din.To im je standardna cena.Nije neka razlika ali 19 din tamo,19 ovamo i nakupi se ako nista drugo bar za jos jednu flasu
Svi tvrde da je jako zdravo! Još kažu da se posle toga kokicama javlja svašta! Na šta misle, nemam pojma...
Javlja se, javlja i tek kako![]()

Toledo19 da li mozes da nam kazes na sta treba obratiti paznju kod etiketa na italijanskim i francuskim vinima kojih ima i kod nas u prodaji. Kako se pise suvo, poluslatko, slatko, oznake kvaliteta i da li je jos nesto bitno kod izbora.

amarone.Nedavno sam probao Skovinovo "Makedonsko crveno" koga ima na slici gore.
Ne preporucujem.
Vino ima tup ukus, skoro bljutav, sa jakom crtom gorcine u sebi.

Ima dana, ne brini! Ja to ne nabavljam na kilo- dva...A ne zoves na vino sram te bilo, stidi se![]()

Ja se nadam malo vise od kila, dva ali videcemo koliko prilike dozvole.kilo , dve ili ... ?ne isplati se ici bez cisterne
![]()
Pa kada bi se islo samo zbog vina bilo bi preskupo . Ima slazem se ali kad dodas carinu i poreze uvecas cenu vina bar za jednu trecinu a ovako zasto ne?Do Soluna sto somuna....ima italijanskih vina i ovde
Nije samo problem u carini i porezima, što nije zanemarljivo Ne idu baš sva vina svuda...Ja se nadam malo vise od kila, dva ali videcemo koliko prilike dozvole.
Pa kada bi se islo samo zbog vina bilo bi preskupo . Ima slazem se ali kad dodas carinu i poreze uvecas cenu vina bar za jednu trecinu a ovako zasto ne?