1. patologija nije ruzna rec, niti je uvredljiva
2. mozda se to tebi ne svidja, ali ja je nisam tebi uputila, a sama si se nasla prozvanom... zasto? to ti znas, a mene ne zanima
3. ni ona mama ciije je dete pretuklo profesoricu (videla pricu na Politici foruma Krstarice) ne misli da je nesto omanula u vaspitanju, te da sigurno sve stima i sa njom i sa detetom... a to misli i moja komsinica ciji je sin bio 10 godina u zatvoru zbog silovanja i maltretiranja nekih zena 

a vikali su i drali se po kuci od kad znam za sebe
4. to sto se toj mami pod tackom tri ne bi dopalo sto je nazivam "imenima" udeljujem joj strucnu terminologiju to nije moj problem... ja samo kazem da je crno crno, a belo belo... te krivica ne moze biti moja... i nemoj da se istresas na meni!
5. a posto vidim da si se bas zakacila za mene, evo nesto da te demotivise... necu da se druzim sa tobom jer si rekla cerki da nije najlepsa.. tj. da ima neka devojcica koja je lepsa od nje! Jednom sam to procitala na forumu i vise te nikad nisam citala... kakav si ti covek kada mozes tako nesto da kazes svom detetu, a sta je tebi uopste lepota... ne zelim da znam, ali samo da kazem da jedna, bar jedna velika frustracija viri iz tvog roditeljskog oka... i to je sve! sto imam da ti kazem... EVER!