Juce sam bila na rucku sa prijateljicom.Znamo se iz posla i vremenom smo pocele da se vidjamo i privatno,ne cesto, ali meni prija njeno drustvo,pozitivna je i nasmejana a i  dosta caki o zivotu i deci sam cula od nje..Avaj..
Juce zena vidno ocajna prica pricu.Ima devojcicu od 20 godina,mazenu i pazenu od nje i njene majke,kojoj je pruzeno sve i vise od toga.Majka se na nju ljutila jedino zbog skole jer je izabrala frizersku koju je posle jedva zavrsila,a nije imala ni najmanje ambicije da se nesto nadogradjuje u tom poslu i ako je ona bila spremna i u inostranstvo da je posalje..Bila je lenja za ucenje i navodno se nije u tom poslu pronasla.Upisala je neku visu skolu na kojoj je dala jedan ispit i odustala...
Inace,mala je rodjena iz  veze sa izvesnim Slovencem,pa kako su tada prilike u onoj zemlji bile cudnovate otac ju je priznao a majka je odlucila da je sama neguje i vaspitava.On je kada je bio u mogucnosti(rat,prekinuti kontakti...)zvao,slao novac i poklone a kada se sve da kazem normalizovalo mala je pocela i da odlazi kod njega,pa je cak dobila i drzavljanstvo.Oboje su joj cinili,kupovali,placali zimovanja i letovanja,da bi za 18ti rodjendan dobila auto od roditelja...
Imala je jednog decka do sada i njihova veza se svodila na sedenje u jenoj sobi,pravljenje toplih sendvica po celu noc i gledanje filmova.Mama je najpre bila u fazonu:neka ,neka su tu bolje nego da se smucaju okolo ali joj je jednom prilikom bez i jedne lose reci za decka koji je i bio ok skrenula paznju da taj zivot i takvo zabavljanje ne prilici mladim ljudima da treba da izadju nekuda,da treba da izadje iz trenerke,da je normalno da odu i u pozoriste a ne samo kuca-tv.
Nakon nekoliko dana ona je raskinula vezu sa deckom i onda danima histerisala kako joj je majka unistila vezu i zivot,kako je ne razume,i kako je kriva za sve.
A onda sledi najgori deo price:upoznaje nekog mladica od 25 godina,koji je rodom iz nekog sela pored Krusevca i koji ima samo osnovnu skolu a u veliki grad je dosao da pobegne od sela i blata,zajedno sa bratom i zaposlio se kao konobar u nekom kaficu.
Zivi u Zemun Polju,u kuci koja je ne zavrsena,bez fasade,cije podove prekriva tapison preko golog betona,a smestaj deli sa bratom i nekim rodjacima cija je kuca valjda...
Mala jednostavno otkida na njega,dovodi ga kod majke prvi put,i saopstava kako zeli da se preseli kod njega i da uzme svoj zivot u svoje ruke....
I tako..odlazi u Zemun Polje,svoj auto prepusta njemu,on ga vec drugi put skucava,nemaju bojler,usisivac a ni mikser a ona trazi od majke da joj to kupi,jer mora i ona nesto da doprinese njihovoj zajednici.

On svaki dinar potrosi na benzin a ostatak salje roditeljima u selo.Imala je dve upale jajnika i gljivicnu infekciju,vaginalnu of course,nije sebi kupila ni gacice mesecima jer nemaju

,a za antibiotike je sa punim pravom trazila novac od mame.Tamo pere i pegla njih dvojicu,kuva i cisti,pretvorila se u pralju najvecu,i na sve to majci stalno govori kako bi umrla bez njega i kako je jedino on za nju u zivotu nesto ucinio...Nikuda nisu izasli za svo vreme zabavljanja a nije ni na majcinu slavu dosla jer je on radio a to i onako vise nije njena kuca....

Majka je ocajna i samo se pita gde je pogresila:Kaze pruzila sam joj sve,sve je imala,i toplo i cisto,i garderobu,a sada zivi tako...oslabila 5 kg,ne ofarbana i zapustena
Ja sam cutala.Setila sam se moje bake koja je stalno govorila da ko god ima decu treba da stavi vodu u usta i cuti.Nikad ne znas sta moze da te snadje...
Meni se sve cini da bih probala sve da svoje dete otrgnem od takvog zivota,ne znam..
Ajd da cujem vas...