Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 81.509
Саће Амери да преузму протесте...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
SOFA i IPAP su tu upravo da omoguće da uleti NATO kao spasioc koji uvodi red kad dođe planirani građanski rat...al od toga nema ništa...niko nije lud da gine ovde za neke političare...Само радикално мења устајалост, али СОФА не да устанак...
Uznemirujuće scene sa protesta u Beogradu: Prete Vučiću vešanjem FOTO
Na protestu koji organizuju političari prozapadne opozicije pojavila se obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
IZVOR: NOVOSTI SUBOTA, 3.06.2023. | 19:01
![]()
Ovo je, osim pretnje, i krivično delo za koje preti višegodišnja robija, pišu Novosti.
Osim toga, na skupu se obraćaju komičari, iako se prethodno govorilo o tragedijama.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=03&nav_category=11&nav_id=2344904
Protest protiv nasilja. To sve govori o tome kakva je opozicija i zašto je ne želim na vlasti.
Nadam se da će autori ovog gnusnog dela biti uhapšeni.
SOFA i IPAP su tu upravo da uleti NATO kad dođe planirani građanski rat...al od toga nema ništa...niko nije lud da gine ovde za neke političare...
Meni više aludira na izdaju.Mi nismo tvoja Amerika. Ovde je poziv na ubistvo krivično delo.
ja bih ukinuo političke partije...to je čisto zlo...šta fali da se za skupštinu biraju pojedinci koji će zastupati svoje opštine?Гинућемо против њих...
Амери и ЕУкомесари воле политиканте
ja bih ukinuo političke partije...to je čisto zlo...šta fali da se za skupštinu biraju pojedinci koji će zastupati svoje opštine?
Pa za njega su oduvek stariji i sredovečni, malo je mladih. Mada mladi vole da izlaze na proteste ali na izborima ih jedva ima za razliku od starijih. Jedino Beograd može postati izuzetak pa možda izadju barem tu u značajnijem broju.Kako god,ko ima oci vidi da je protest ogroman i da ucestvuju uglavnom mladji. Polako gubi podrsku u nastupajucim generacijama. Neminovno odlazi ali to ce potrajati neko vreme,par godina.Delovace i u opoziciji neko vreme i onda nestati sa politicke scene za sva vremena. Dolaze novi.
Uf jadnicakUznemirujuće scene sa protesta u Beogradu: Prete Vučiću vešanjem FOTO
Na protestu koji organizuju političari prozapadne opozicije pojavila se obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
![]()
Ovo je, osim pretnje, i krivično delo za koje preti višegodišnja robija, pišu Novosti.
Osim toga, na skupu se obraćaju komičari, iako se prethodno govorilo o tragedijama.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=06&dd=03&nav_category=11&nav_id=2344904
Protest protiv nasilja. To sve govori o tome kakva je opozicija i zašto je ne želim na vlasti.
eheheh, sa'ce... nece, vec smo. sekta, vesala, blah-blahСаће Амери да преузму протесте...![]()
Ako nikog ne procesuiraju zbog ovoga onda mi je jasna rezija.S obzirom da je skup vrveo od agenata,ovo ne bi promaklo.Uznemirujuće scene sa protesta u Beogradu: Prete Vučiću vešanjem FOTO
![]()
Kako god,ko ima oci vidi da je protest ogroman i da ucestvuju uglavnom mladji. Polako gubi podrsku u nastupajucim generacijama. Neminovno odlazi ali to ce potrajati neko vreme,par godina.Delovace i u opoziciji neko vreme i onda nestati sa politicke scene za sva vremena. Dolaze novi.
Ako nikog ne procesuiraju zbog ovoga onda mi je jasna rezija.S obzirom da je skup vrveo od agenata,ovo ne bi promaklo.
Da nisu Vučićevi kerberi toliko osiono napadali i vređali, da nisu pokušavali da omalovaže mitinge, da smanje broj prisutnih, da nisu pravili kontramitnig i sva ostala idiotska sranja, ništa od ovoga ne bi bilo, protesti bi se ugasili sami od sebe
Sve ok stoji sto pises ali njegov rezervoar glasova je iscrpljen. On to zna i najvecu energiju trosi da se opozicija ne ujedini,da im podmece kukavicja jaja ili potkupi kidere opozicije . To radi vec vise godina,Mora da neguje i SPS i stranku penzionera.Ipak blizi mu se kraj. Beograd je izgubio posle ovih dogadjaja jer se ljudi boje za svoju decu,unucice.Tu pare ne pomazu.Pa za njega su oduvek stariji i sredovečni, malo je mladih. Mada mladi vole da izlaze na proteste ali na izborima ih jedva ima za razliku od starijih. Jedino Beograd može postati izuzetak pa možda izadju barem tu u značajnijem broju.
Ljubi brat...Danas ne, imao sam posla oko selidbe...
Nek prijavi,ima i ovde agenata koji citaju.kako je ubistvo, ako ima sud koji osudi na kaznu streljanjem, elektricnom stolicom, ili vesanjem?
kako je to strana subverzija kako kaze ana, ili vi kazete po vucicevom nalogi da je nezakonito, ako se pozivamo na sud? pa, ako sud presudi, ...ima da visi!
ybg ako si u ratu, vaze drugi zakoni, ali opet mora sud da zaseda! narodni! za izdaju nema milosti.
i kosovksi srbi i kurti bi bili svedoci na sudjenju av-u, busevi za opstine
ajde da oladis, trazimo samo da diktator ode, a posle cemo sve polagackoma bice q
ove setajuce dileje stalno oce nesto mirno gandijevski...nikoga tako nece smeniti....radikalne dileje razumeju samo jedan jezik.
Meni je fascinantno da vlast vredja narod koji mirno seta,a ne jurisa na skupstinu bagerima i molotovljevim koktelima.ajde da oladis, trazimo samo da diktator ode, a posle cemo sve polagacko
izasao narod veci broj nego protiv milosevica, sta je problem, zasto branite av-a? ili, sta mislis odakle ovi "hrvati" sto ga vole kao boga?
Jok. Nasiljem se na vlast dovode novi diktatori, to ne valja!ma bice q
ove setajuce dileje stalno oce nesto mirno gandijevski...nikoga tako nece smeniti....radikalne dileje razumeju samo jedan jezik.