Само у инат Вучићу

Надам се да ће онај који буде читао разумети шта сам хтео да кажем. Дакле мало искарикирано, ако Вучић каже "није било геноцида у Сребреници, ја кажем, јесте (само јер Вучић каже да није)!"
vucic je rekao da jeste, zasto ga branis?
ne razumem
За време СНС се изгубило највише на Косову и Метохији. Ја не осећам бољитак животни сада у односу на раније. И да напредује, напредује се у Београду и НС. Али, многи ће, под цену да се не сложе са Вучићем, радије бити против њега чак иако његова политичка одлука или барем наратив изгледа као онај који је повољан за Србе и/или Србију.
ne osecas boljitak, ali ga mastas, projektujes? ajde navedi sta je njegovo povoljno zaa srbe, pa da vidimo?

bojim se za tebe da nisi dobio stokholmski sindrom, ozbiljno ti kazem, ne daj se!
 
Zli stranci mi uzimaju samo kroz otimanje KiM nekoliko stotina milijardi dolara (samo u rudnim bogatstvima) + nekoliko desetina milijardi za stetu iz poslednje agresije (1999.) Te 2 stavke su dovoljne. Ostalo *sitnije* (ekonomske stete od pogubnog Sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU i sl.) da i ne pominjem.

Izvoli - nabroj nesto od *domacih parazita* sto je i 10% od pomenutog iznad
koliko bogatstvo...hm, sa je to pod kontrolom |Srbije...dobro bi se prodalo Kinezima...bata i kum, pa procenti
 

RAT OKO RUDNIKA: Zašto je NATO okupirao Kosovo…

Још 1996 године су трули мафијаши објавили податке о врецдности појединих природних богатсава у СРБИЈИ али нису хтели легално по тржишној цени да купују јер им је много јефтиније да изврше бомбардовање и да опљачкају све уз помоћ њихових плаћеника а домаћих издајника. Тако се и догодило. Процене су на телевизији сбс у трулој америци биле овакве да фабрика и рудник ТРЕПЧА вреде преко 50 милијарди долара да РТБ БОР вреди преко 30 милијарди долара па онда редом ЂЕРДАП 1 ПРЕКО 5 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА. Све у свему цифре су биле огромне и зато су нас и опљачкали и јуче кад изјављује она џукела и курветина да је КиМ ЈЕДИНСТВЕН случај онда је јасно и због чега. Због пљачке, отимачине, убиства и тровања уранијумом. Ако би којим случајем одустали и изгубили контролу над тим делом онда би се сазнала права истина о убиствима и тровању народа и извршеном геноциду али и о највећој ПЉАЧКИ НА СВЕТУ ВРЕДНОСТИ ЛИГНИТА - УГЉА ПРЕКО 300 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА.

AMERIČKI GENERAL bombardovo Srbiju da bi opljačkao ...

 

Back
Top