Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 30.416
Ne radi se o nikavom vesanju, nego o umetnickom performasu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Protest protiv nasilja. To sve govori o tome kakva je opozicija i zašto je ne želim na vlasti.
Isto kao i za onu testeru. 1(slovima jedan) lik došao sa testerom (iz ko zna kojih razloga). Zaključak nazadnjaka: cElA oPoZicIjA sAtaNiStI HoĆe DisKasApe VuČićATo je delo nekog pojedinca koji ne predstavlja protest. Šta više, deluje kao da je neki provokator. Ne treba se previše ložiti na te stvari, to je postalo napredno normalno i očekivano.
I kurte i murte dolaze na proteste a onda nazadnjaci geenralizuju većinu ljudi na bazi par polupanaca.Besilii Bajdena, besili Trampa, besili Makrona, besili Obamu, Klintona i mnoge druge. Što je najjače, ovo su izveli iz narodne patrole koji su pod kontrolom znate već koga.
I ovo što se desilo danas je nešto da se skrene tema sa masovnog protesta.
Nakaradno novinarstvo.
Pravi mirni potez je puštanje balona sa slikom Vučića da odlazi.
Jesi vidio na koji dio teksta sam stavio srce?
Bivsi indexas.Da ne pocecujes mozda hr.alt.trash? Da nisi trešer? Ili si sa stikipond krajina?
Ko je covek sa motkom koji je mlatio amerikanca?Biće da si ti bolestan u glavu kada podržavaš ovako nešto.
Hoćeš da ja napravim lutku sa tvojim likom koja je obešena?Ne radi se o nikavom vesanju, nego o umetnickom performasu.
Ne znam na šta misliš?Ko je covek sa motkom koji je mlatio amerikanca?
To je performans , ne shvatas umetnicki duh poruke.Hoćeš da ja napravim lutku sa tvojim likom koja je obešena?
Jesi bio na mitingu?
![]()
misljenje je jedna kompleksna radnja i nikad ne treba naprezati mozak ako boli.Može i to da bude kao namerna kompromitacija portesta. Na trenutak nisam razmišljao o tome.
Dobro onda ću ja da naprivm performans sa giljotinom i tvojom glavom. Hajde molim te čist poziv na ubistvo. Nije to nikakav umetnički perfromans.To je performans , ne shvatas umetnicki duh poruke.
To je umetnicki perfomas, koji ti ne kuzis. U drugim zemlja se to isto radi, i tamo niko ne prica da je to ''neki poziv na ubistvo''Dobro onda ću ja da naprivm performans sa giljotinom i tvojom glavom. Hajde molim te čist poziv na ubistvo. Nije to nikakav umetnički perfromans.
Jel to isto ono sto putinove lutke sahranjuju u Kijevu?Dobro onda ću ja da naprivm performans sa giljotinom i tvojom glavom. Hajde molim te čist poziv na ubistvo. Nije to nikakav umetnički perfromans.
setio se odjednom da je dužan da bude predsednik svih građana?
misljenje je jedna kompleksna radnja i nikad ne treba naprezati mozak ako boli.
ma bice qХоће ли бити неког Мајдана?!?
За Амере је идеално да обе групе финансирају, да се побију.
ma bice q
ove setajuce dileje stalno oce nesto mirno gandijevski...nikoga tako nece smeniti....radikalne dileje razumeju samo jedan jezik.