Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
feminiziran..jel mu to dodje isto shto i *****?
Да, само без.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
feminiziran..jel mu to dodje isto shto i *****?
Po meni nije...Ali,Srbija pati od tog preteranog mačizma...Znam likove koji su na prvi pogled skroz feminizirani,a kad te dovate...Bež gde možeš.Kao što ima sirovina koji su pi*ke u duši najveće...Да, само без.

Ima nešto što se zove stidljivost...Neki to još imaju...Jes da nije popularno,ali postoji![]()
bez?Да, само без.

jeste, evo ja sam, ali kad se opustim i imam poverenje u nekoga..ondaa..luda voznjaIma nešto što se zove stidljivost...Neki to još imaju...Jes da nije popularno,ali postoji![]()
Ali mnogi ok likovi koje znam su razvili tu osobinu baš iz ''odbrane'' jer su prečesto bili povređeni od kojekakvog ološa.Po meni je od stidljivosti mnogo gora nezahvalnost,koja je podignuta na pijedestal.Naravno....Samo ne treba forsirati tu osobinu na silu...
Niko ne voli da gleda u pasulj šta neko misli i oseća...

Ali mnogi ok likovi koje znam su razvili tu osobinu baš iz ''odbrane'' jer su prečesto bili povređeni od kojekakvog ološa.Po meni je od stidljivosti mnogo gora nezahvalnost,koja je podignuta na pijedestal.![]()
Generalno postoji isuviše korišćenja druge strane...Apsolutnog nepoštovanja...E,to je gore nego što neko duže razmišlja o upuštanju u neku vezu...????????

...Kako mi možemo da VAS osvojimo samo snagom uma...Kad smo gluperde
mislim da se oni ponasaju mlohavo kad im nije stalo, tj kad im je svejedno. mislla sam da se to ne desava dobrim ribama
tj kad im se neka bas svidja nisu mlohavi
u kom smislu mlohavi?mislim da se oni ponasaju mlohavo kad im nije stalo, tj kad im je svejedno. mislla sam da se to ne desava dobrim ribama
tj kad im se neka bas svidja nisu mlohavi

A šta ako mu se svidi ružna...?