Uz'i stvar u svoje ruke!

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa jesi dama
ali više sam mislila da se malo razmaziš
da malo ti izvoljevaš
da sedneš i trepćeš okicama, gledaš u njega i kažeš:
reci, gde ćemo?
+ prekrsti noge i stavi ruke u krilo
mislim, čovek verovatno ni ne konta da tebi smeta što si stalno organizator
ko da muško zna šta mislimo i hoćemo..
nekad ne znam ni ja sama šta hoću...
naljutim se kad me ne zove pola dana
a kad me zove, ja se rastežem ko pita i hoću da prekinem...

:O
Pa, izgleda da je to jedno od rešenja... Dem it, sad mota da idem na kurs iz razmaze... z:hm:

jee jesam ja kriva sto sam i zena i amazonka z:cry:
al sa svojim muskarcem ako je vec dosao do toga da se tako naziva, svaka zeli biti zena

znaci ona koja ne trepce i ne iskazuje 24 sata svoju slabost ne moze biti zena ili sta?

Ti si zena ali je u tebi proradila amazonka, jer nisi sasvim zadovoljna. Kad bude jednom okupljanje zagrlit cu te ja pola minute i nestace ta amazonka zauvek.

Dijenek, ja ne pričam samo o Novom Sadu, to mi je treći grad u kome živim...

P.S. Ljudi, ne mislim na sve momke, čast izuzecima!

Izvinjavam se zbog greske u kontekstu...

Mozda se tebi svidjaju ti, nisam zapamtio rec koju si upotrebila...
Ma, ja bih sve te kratko osisane i celave slao na rad na njive PKB-a...
Ko god nema kosu ili ima kracu od 1 cm...
To su prodavci magle... :)

Izvinjavam se zbog greske u kontekstu...

Mozda se tebi svidjaju ti, nisam zapamtio rec koju si upotrebila...
Ma, ja bih sve te kratko osisane i celave slao na rad na njive PKB-a...
Ko god nema kosu ili ima kracu od 1 cm...
To su prodavci magle... :)

E sad pa ne mozes reci da neko prodaje maglu zato sto mu je kosa otisla na drugi kontinent, ili ti mislis da su ti likovi toliko lagali da su se i kosi smucili.

Ne, ne, jasno mi je sad, jedino rešenje je da se pravim luda i neuka, a od sad ću to i da radim, gledajte sad... : )

Mada, bio je skoro jedan klinac, hehe, koji me je izorganizavao samo tako, to mi je jako posle nedostajalo... Šta je rekao, to je i uradio, i ludo smo se provodili... Neko vreme... :)

Znači, treba imati ravnotežu u svemu... Ali, muškarac mora malo da vuče...

Bas tako.
Neke zene su po karakteru energicne, nametljive, preduzimljive, organizatori i dovoljno im je da muskarac bude tek malo jaci od njih.
Ako je slabiji to ih brzo ohladi, ako je mnogo jaci u to ili ne ulaze ili brzo syebu kroz nadmetanje sa njim.
Ipak, desi se da ih cesto privuku muskarci koji im nisu slicni po temperamentu jer im treba neka stabilnost koja im odgovara.
Cesto ispadne da to sto im lici na stabilnost i stalozenost, bude ono sto ih vrlo brzo ohladi jer samo lici na to.

cesto odlucujem gde cemo ici, kako, kada
a i uvek se trudim uskladiti sa njenim potrebama i vremenom
kod devojaka iz drugih gradova ako poznajem neki lokal zelim tamo ici i uvek se super provedemo
trudim se da doznaju sta volim i kako pa ionako me moraju pitati da li odgovara ako zele ici tamo, jer sam mrgud oko nekih stvari
a i onako nisam neki fan izlazaka, tako ponekad mi je svejedno, vazno mi je da sam sa njom, a sada gde, ma moze i na drvetu

Bas tako.
Neke zene su po karakteru energicne, nametljive, preduzimljive, organizatori i dovoljno im je da muskarac bude tek malo jaci od njih.
Ako je slabiji to ih brzo ohladi, ako je mnogo jaci u to ili ne ulaze ili brzo syebu kroz nadmetanje sa njim.
Ipak, desi se da ih cesto privuku muskarci koji im nisu slicni po temperamentu jer im treba neka stabilnost koja im odgovara.
Cesto ispadne da to sto im lici na stabilnost i stalozenost, bude ono sto ih vrlo brzo ohladi jer samo lici na to.

Meni je padalo na pamet, da taj koji ne može da me NADorganizuje-i nije taj...
I to ću od sad i da poštujem, praviću se luda, pa ćemo videti kako će ići... :)

Back