Uvrijedjeni osjecaji

Lepttiric

Početnik
Poruka
6
Pa ovako ukratko. Slucajno a mozda i ne sam pogledala u muzev mobitel gdje sam ugledala i procitala njegovo zadnje komentarisanje sa svojim najboljim drugom. Uglavnom njegov drug zapocinje temu kako je vidjeo dobru p**ku i kako mu cijeli dan nikako ne izlazi iz glave, na to moj muz pita gdje i kako ga dobro razumije posto se to isto i njemu desi kada vidi dobru ribu. I tako malo komentarisanja i na kraju moj muz pise kako danas ima jako dobrih p**ki uff i kako se nekada zapita ko je takvu j*be, ali sta se moze kao u smislu sto je ozenjen pa moze samo da masta o tome. Njegov prijatelj odgovara nista ali je lijepo vidjeti i na sto se moj muz upotpuno slozio da apsolutno. Nisam ljubomorna niti niskog samopouzdanja ali me interesuje da li je po vama ovo sasvim normalno i ok. Kako bi se vi osjecali u ovoj situaciji?

Razvedi se i podji u teretanu kod frizera u butik…
Tako ćeš jednog dana i ti biti predmet muških razgovora
I da
Ostavi mu decu na čuvanje pa ga obidji za dve godine
ne bi prepoznala u kakav krš od muškarca se pretvorio

Nije baš normalno ostavljati trag u telefonu o polucijama na dobru ptičku

Jel ovo ona sto je provalila da joj se muz sprema u pohode na Zrenjanin
Nicega nije bilo to je poenta tako I meni cura citala poruke Kako pisem nekima curama da su lepe Ali nicega nije bilo ona misli kao ti da bi bilo Ali ne I ovde je momak samo upucivao pohvale na izgled cura

Pa ovako ukratko. Slucajno a mozda i ne sam pogledala u muzev mobitel gdje sam ugledala i procitala njegovo zadnje komentarisanje sa svojim najboljim drugom. Uglavnom njegov drug zapocinje temu kako je vidjeo dobru p**ku i kako mu cijeli dan nikako ne izlazi iz glave, na to moj muz pita gdje i kako ga dobro razumije posto se to isto i njemu desi kada vidi dobru ribu. I tako malo komentarisanja i na kraju moj muz pise kako danas ima jako dobrih p**ki uff i kako se nekada zapita ko je takvu j*be, ali sta se moze kao u smislu sto je ozenjen pa moze samo da masta o tome. Njegov prijatelj odgovara nista ali je lijepo vidjeti i na sto se moj muz upotpuno slozio da apsolutno. Nisam ljubomorna niti niskog samopouzdanja ali me interesuje da li je po vama ovo sasvim normalno i ok. Kako bi se vi osjecali u ovoj situaciji?
Ne nije u redu sto caprkas po muzevljevom telefonu.

Ovde postoji samo jedan problem, tvoj.
Bold.

Normalno je i zene isto misle samo ne pricaju

Normalno je i zene isto misle samo ne pricaju
Zavisi koliko je toj zeni stalo do njenog partnera, ako ga zaista voli i cijeni cak ni razmisljanje nije potrebno a kamoli pisanje ili pricanje. A opet jedno je pogledati lijepu osobu sto je sasvim normalno ali zamisljati i pomalo mastati pa eto i pisati o tome makar bilo i sa drugom za moj pojam nije bas najnormalnije.

Pa pazi... volim svoju suprugu al nisam slep da ne vidim lepu devojku, ženu, mozda i prokomentarisem sa nekim drugom i to je to... to muskarci rade....ali to ne znaci da bih je prevario ili da maštam o nekoj intimnosti...

Kao prevarant, mužu ne da svoj mobilni, a bleji po njegovom... Ili možda kao prevarant jer sa svojim drugaricama ogovara muškarce i kuje planove o prevari...

U neku ruku se slazem ali opet i njemu je dostupan moj mobil valjda nema potrebe kriti bilo sta. Inace ne kopam po njegovom mobitelu nisam imala ni potrebe niti me zanjimalo medjutim eto desilo se da sam mozda iz neke pretpostavke vidjela i to.
Jel prokomentarises nekada sa drugaricama nekog muskarca? Tipa ona se upoznala sa nekim novim pa onda prica o njemu, pa onda bacite neki koment u vezi njegove pojave, seksipila, "harizme", fizicke pojave?

Pa pazi... volim svoju suprugu al nisam slep da ne vidim lepu devojku, ženu, mozda i prokomentarisem sa nekim drugom i to je to... to muskarci rade....ali to ne znaci da bih je prevario ili da maštam o nekoj intimnosti...
Apsolutno nema problema u pogledima na lijepe cure i zene pa cak i prokomentarisati njenu ljepotu u manirima ali ako si dobro procitao moj komentar nije samo stvar u obicnom pogledu i obicnom komentaru mog muza. Sa tvog gledista da li bi ti bilo svejedno da tvoja supruga na ovakav nacin komentarise druge muskarce ako te zaista cijeni i voli? Opet kazem nema nikakvih problema u zapazanju i pogledu na lijepe ljude ali na koji nacin.

Zavisi koliko je toj zeni stalo do njenog partnera, ako ga zaista voli i cijeni cak ni razmisljanje nije potrebno a kamoli pisanje ili pricanje. A opet jedno je pogledati lijepu osobu sto je sasvim normalno ali zamisljati i pomalo mastati pa eto i pisati o tome makar bilo i sa drugom za moj pojam nije bas najnormalnije.
Jedino neki zaljubljeni gej papucar od muskarca ne bi bas nikad pogledao druge ribe,sad normalno da ce biti ljubomore i samo na ulici ako pogleda slucajno u prolazu,ne treba da ulazimo u svaciju sobu, ti znas kako vam je i da li ste sve probali i dal vam je postalo dosadna rutina,obicno zene ne preuzimaju inicijativu a onda su u cudu sta se s nama kao desava,nista se ne desava ako nas i se ne zapostavite,onda nam je svaka druga privlacnija

Back