aleksandarz
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Pitanje za dona.Jel moze karavan na invalida.Izvinjavam se malo se preracunavam.
Može. Ne može džip i ne može preko 2500ccm.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za dona.Jel moze karavan na invalida.Izvinjavam se malo se preracunavam.
Pročitaš neku stranicu u nazat pa nađeš tel.od DON-a pa se sve ostalo dogovoriš da te ne boli glava.
ma mislio sam da neko ima teorijsku informaciju, tu se izrode hiljadu pitanja, a ne bih da ga smaram, lakse mi da ga samo posle obavestim kada stizem![]()
Pitanje za Dona...
Po novom zakonu...
Da li moze da se udje u Srbiju sa Engleskim kolima(desni volan u pitanju)
a da osoba koja ga vozi ima nas pasos
Pitanje za Dona...
Po novom zakonu...
Evo ti ovde na ovom linku sve za svaku zemlju posebno. A, što se procedure tiče to zavisi gde ga cariniš. Nije isto u svakoj carinarnici.Dobro vece i veliki pozdrav svima, pre par dana sam imao udes sa mojim audijem a4, a s obzirom da osiguravajuca kuca ide na totalku, resio sam da nesto uvezem iz inostranstva. Tacnije, opet Audi A4, 1,9 tdi iz 2004 godine. Zanima me, sta se placa, od trenutka kupovine automobila do trenutka doterivanja automobila. Raspitivao sam se na vise mesta, ali svi nesto spekulisu i daju razlicite informacije. S obzirom da zaista imam najvise poverenja u ovaj sajt, jer svi ostali rade samo za svoju korist obracam vam se za pomoc. Dakle, kupujem auto na placu, uzimam probne tablice ili sta vec, koja je dalja procedura, da bih dovezao, a ne doslepao auto?
Hvala
Pitanje za Dona...
Po novom zakonu...
Evo ti ovde na ovom linku sve za svaku zemlju posebno. A, što se procedure tiče to zavisi gde ga cariniš. Nije isto u svakoj carinarnici.
- - - - - - - - - -
Može ako ga na granici prijavljuješ za carinjenje ili ako ga doteruješ na redovne table, a imaš prijavljen boravak u inostranstvu ili strani pasoš.
Posto sam postao jako spetican u vezi zadovoljavanja euro 3 norme, bio sam prinjudjen da prodam auto i da uzmem drugi za Srbiju jer nisam na blizoj strani drzave prema Srbiji, pa da ne pravim trosak vise..
- Interesuju me troskovi:
MERCEDES A 170 CDI clasic
2003god
1689cm3 70kw
klima
4/5 vrata
manuelni menjac
220000km
Unapred zahvalan na odgovoru, s' postovanjem Jovan!
Prevoznik da ga preveze, špediter da ti ocarini. Što bi ti trebao još neko?Zna li neko dobrog speditera u Beogradu? Hocu da uvezem motocikl iz Nemacke ili Slovenije a cuo sam da je za to najbolja carina u luci Beograd.
I da li neko zna nekog za odgovarajucim prikolicom ko bi dovezao motor u Srbiju?
Ne znam kakva je procedura, i da li mi treba jos neko osim prevoznika i speditera..
Pozdrav
Posto sam postao jako skeptican u vezi zadovoljavanja euro 3 norme, bio sam prinjudjen da prodam auto i da uzmem drugi za Srbiju jer nisam na blizoj strani drzave prema Srbiji, pa da ne pravim trosak vise..
2003god
1689cm3 70kw
klima
4/5 vrata
manuelni menjac
220000km
Nemacka
Posto sam postao jako spetican u vezi zadovoljavanja euro 3 norme, bio sam prinjudjen da prodam auto i da uzmem drugi za Srbiju jer nisam na blizoj strani drzave prema Srbiji, pa da ne pravim trosak vise..
2003god
1689cm3 70kw
klima
4/5 vrata
manuelni menjac
220000km
Pitanje za Dona............. Koliko bi me sve kostalo da uvezem sledeci automobil? Isao bi ja licno avionom i vratio bi se sa tim kolima. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-520d-m-sportpaket-hechingen/174469850.html?origin=PARK. Unapred hvala
nemrse muda nego pravu mašinu za prikupljanje para,, to neko mora da plati ; A štace dase desi sa onim što imaju plin i kuku za prikolicu