Uvoz automobila, pomoć i saveti

2.570 € carinjenje. Trenutno ne mogu da ti izračunam registraciju.

- - - - - - - - - -

Done interesuje me koliko bi me kostalo dovozenje carina i pdv za ovaj auto.znaci meni samo da ostane da ga registrujem..
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=228045951&cd=634965361500000000&asrc=st

Skinut je sa oglasa.

Inače, dovoz ne radim.

Pozdrav svima.Da skratim,napalio sam se na audi a6 1.8T iz engleske a inace treba da idem u belgiju da radim,e sad problem drug koji zivi tamo bi mi ga preterao do belgije ali on verovatno mora da ga prevede na sebe jer je za izvoz.E sad kako ja u belgiji ili francuskoj da uzmem od njega neko ovlascenje da ga dovezem i ocarinim u srbiji i mogu li ja uopste da ga vozim iz belgije do srbije i da ga carinim.hvala svima unapred posebno DON-u na vremenu...

done koliko bi me izasla carina za fiat marea weekend 2.0 2001 god.oprema( siber, 5 vrata, klima, koza,alu 15 fabricke 4 x podizaci) 1998 kubika ,110 kw, 150 ks 130000 km.auto se nalazi u srbiji posedujem kupoprodajni ugovor saobracajnu odjavljenu i tehnicku knjizicu.znam za proceduru da mora da se izveze na prikolici iz zemlje i uveze.to bih ja licno uradio ali zanimaju me ostali troskovi.

Pozdrav svima.Da skratim,napalio sam se na audi a6 1.8T iz engleske a inace treba da idem u belgiju da radim,e sad problem drug koji zivi tamo bi mi ga preterao do belgije ali on verovatno mora da ga prevede na sebe jer je za izvoz.E sad kako ja u belgiji ili francuskoj da uzmem od njega neko ovlascenje da ga dovezem i ocarinim u srbiji i mogu li ja uopste da ga vozim iz belgije do srbije i da ga carinim.hvala svima unapred posebno DON-u na vremenu...

Ma, napravite neki kupoprodajni ugovor. Ne treba ga overavati. Samo potpisi. Kasnije se rešava ostalo.

Može da se carini englez, ali za registraciju ti treba prebacivanje volana i atest.

done koliko bi me izasla carina za fiat marea weekend 2.0 2001 god.oprema( siber, 5 vrata, klima, koza,alu 15 fabricke 4 x podizaci) 1998 kubika ,110 kw, 150 ks 130000 km.auto se nalazi u srbiji posedujem kupoprodajni ugovor saobracajnu odjavljenu i tehnicku knjizicu.znam za proceduru da mora da se izveze na prikolici iz zemlje i uveze.to bih ja licno uradio ali zanimaju me ostali troskovi.

To je verovatno ovaj isti švajcarac za koji je brad81 postavio upit par postova pre. Isto važi... Treba mi šifra iz rubrike 24.

don to smo ja i brat ti slali za fiat mareu svajcarca.jer nisu nam prolazile poruke.pa da sto pre stupimo u kontakt sa tobom culi smo da si najbolji i realan.izvinjavam se forumu krstarica ako smo prekrsili neko pravilo.uskoro cu ti poslati sifru iz rubrike 24.samo da odem do njega.hvala unapred

prelistaj malo unazad imas i broj telefona i upitnik i Email sve stoti treba za kontak

Back