Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.051
Zanima me, a stvarno ne mogu da pročešljavam pređašnje postove (ima ih na tone), šta je sve potrebno od dokumentacije kada se dođe na carinu da se ocarini automobil? Hteo bih da uvezem auto iz Češke, pa još bolje ako neko ima iskustva sa uvozom iz te zemlje. I još jedno pitanje, da li mi je potreban onaj eur1 dokument ako je auto mladje od 2002. godišta i čemu uopšte taj sertifikat služi? Iiii još jedno pitanje, da li mogu da ocarinim automobil u Subotici ili moram u mestu svog prebivališta? Na sva ova pitanja sam već tražio odgovore po raznim sajtovima i nailazio na različite informacije, te bih te zamolio Done, s obzirom na tvoju stručnost, da još jednom tačno i precizno odgovoriš mojim amaterskim zahtevima. Hvala.
A sta ti mislis cemu sluzi forum? Da bi samo i specijalno za tebe neko morao da ti odgovara po 100-ti put jedno te isto samo zato sto tebe mrzi da citas? Imas tri posta i mislis da si glavna faca i da svi treba da igraju onako kako ti kazes?
Prelistaj malo ovaj podforum i naci ces sve odgovore koji ti trebaju jer odgovore na drugim forumima nisi sigurno dobio a ja ih pratim skoro sve i nijedan nije kompletniji od ovog sto se uvoza tice a sve zahvaljujuci Donu koji je je jedan od retkih speditera koji je i na nekom forumu kao npr. ovom.
I Don i svi ostali se ubise objasnjavajuci i sad treba opet to isto da radimo za nekog koga mrzi da cita "tone" postova?
Lepo ti to procitaj i veryj mi da ne moras da citas te tone nego svega 10-15 strana unazad i sve ce biti jasno!