Желим овом приликом да се јавно захвалим човеку под надимком на форуму Игор Ларгус. Увезао сам ауто из Немачке и Игор ми је одрадио све што је требало у рекордном року, одговорно и професионално.
Да напоменем још нешто, некоме ће можда затребати, да сам једини проблем имао са очитавањем броја мотора, па сам одрадио укуцавање у Београду. За полицијског вештака у 29. новембра није довољно само да види из царинске декларације да је број мотора неутврђен, него мора да се започне технички преглед и они издају документ у коме као напомена стоји да је број мотора неутврђен. Дакле, у Србији, земљи бирократије, да би се добило решење за укуцавање броја мотора, на 3 различита места мора да се погледа и да се утврди да не може да се очита (на царини, на техничком и код вештака), а тај број се нигде у нормалним земљама и не уписује у папире. Да не помињем колико у целој тој процедури има губљења времена и вртења по троуглу технички преглед - вештак - СУП у Љермонтовој где се у Београду издаје решење за укуцавање броја мотора (шасије).
Остаје да се надамо да ће убудуће све то да се поједностави, јер апсурдно је да ми је у Србији за регистрацију требало 2 дана уз шетање у круг, исто то у Немачкој сам завршио за око 1 сат и то све на истом месту.