OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Koliko bi izaslo sve do registracije za BMW 320d 2001-02 100kw i 110kw iz nemcke?
limuzina, 4 vrata... okvirna cena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Don-a možeš da dobiješ na broj 069/ 34 36 160. PozzPozdrav svim forumašima.
Na jesen planiram odlazak u Austriju i kupovinu polovnog automobila.
Čitam dosta po internetu ali vidim da sam ovde na pravom mestu
Pitanje za Don-a: da li su vebsajt largus.rs i br.tel. tamo odgovarajući,
da znam koga da zovem, pošto sam definitivno odlučio da sarađujem sa
vama prilikom uvoza i carinjenja. Hvala i do skorog viđenja...
Marko S.
Negotin
To sigurno može da se carini ALI nešto mu fali motor mu nije dobar ali nije napisao šta.Ruke dalje od njega.
Odgovor vam je u PP.Zdravo Done, je li bi mogao da mi pomognes oko informacije vezano za troskove i papirologiju uvoza sopstvenog automobila iz Nemačke. Radi se o Audi A4 2005god karavan 2.0tdi 103kw oko 250000km crne boje, od opreme se moze izdvojiti: koza, klima, svi podizači, i napred i nazad grejači sedišta, alu felne, šiber. Još jednom da napomenem auto je registrovan u Nemačkoj i tamo ga vozim na ovlašćenje, shodno tome da li mi možeš reći šta mi je sve od papirologije potrebno i koliko bi kod tebe koštali svi troškovi carine i poreza, naravno bez registracije i prevoza i koliko bi automobil vremenski stajao kod tebe. Unapred zahvalan..
Hvala..pa koja je min. cifra za neku solidnu alfu 156 ili libry iz Nemačke?1500 €,1300€?Mora da znaju ljudi koji ih dovoze i uvoze
1600 minimum, za 2002. sa restilizovanim enterijerom. Oko 2.000 moze da se nadje u odlicnom stanju.
lep pozdrav,neko sa svezim iskustvima sa zutim tablama?? idu li kroz madjarsku ?ulaze li u srbiju kao i ranije ?moze ili ne? done??![]()
Ne ide se više na žute,jer Mađari vraćaju,tako da su potebne crvene.
Evo ja cu imati u septembru jednu jako lepu Alfu 156 1,9 JTD 2001 a moci cu da je dam za 2600 eura tako da mislim da nije vredno cimanja i razmisljanja o samostalnom uvozu. Evo i slike tog auta pa proceni dali valja ili ne.Hvala..pa koja je min. cifra za neku solidnu alfu 156 ili libry iz Nemačke?1500 €,1300€?Mora da znaju ljudi koji ih dovoze i uvoze
Pozdrav Donkihote
Pitanje za ovaj auto sa carinom i uvozom do Subotice?
http://suchen.mobile.de/auto-insera...D&export=ALSO_EXPORT&numberOfPreviousOwners=3
Pozdrav i pitanje za DONA,hteo sam da pitam da li nekako mogu da uvezem auto iz nemacke koji je blago havarisan(u voznom stanju) ali odjavljen...da li moze na prikolicu da se natovari ili koje su mogucnosti... ako moze recicu ti detalje o autu..Unapred zahvalan![]()
Pozdrav Donkihote
Pitanje za ovaj auto sa carinom i uvozom do Subotice?
http://suchen.mobile.de/auto-insera...D&export=ALSO_EXPORT&numberOfPreviousOwners=3
Koliko bi izaslo sve do registracije za BMW 320d 2001-02 100kw i 110kw iz nemcke?
Pozdrav,
može se uvesti, takođe može na prikolici da se uveze....
Mislim da taj nema ni Euro 3 a kamoli Euro 4 raspitaj se za njega dobro.
Mozda ima i Euro5 motor ali to je samo jedan od uslova.Drugi je da bude proizveden posle 1.1.2001.
Otkud ideja da je to uslov za uvoz!?