Koja god da je firma i auto, zaboravi na kilometražu. Kod nas je 99 od 100 namešteno. Prednost je što je auto tu, oko uvoza nemaš brige, a možeš da ga pogledaš i proveriš. Sa Opelom imam pozitivna iskustva jer sam ranije slao VIN na email Opela u Srbiji, a jedan učtivi Gospodin sa velikim G inženjer mi je slao nazad PDF sve što znaju oko automobila. To Renault samo u Srbiji ne radi iz nekog razloga (u Sloveniji sam dobio sve podatke odmah).
@llmd - ako je Scenic prerađen da zadovoljava Euro 3 što je, glupo je reći, sasvim legalno, normalno i u redu svuda u svetu sem kod nas, onda takav ne može da uveze. Naša država traži Euro 3 fabrički.
Generalno savet za sve starije od 2004. godišta: tražite od pomenutog Zavoda potvrdu ispunjenosti Euro 3 standarda pre uvoza. Svakako ćete morati da je tražite u toku uvoza, zato bolje pre nego kad je auto već ušao u zemlju.
Što reče onomad deda Avram, mi se trćimo, trćimo, a na kraju skinemo gaće. Tako će biti da će kasnije morati da ukinu tu normu i stave Euro 2.