Uvoz automobila, pomoć i saveti

Ne mora da znaci da ako je 2001 da ima Euro3 normu.Slovenija je istocno trziste i kasnije su se prikljucili EU tako da kod njih moze da bude i automobil iz 2001 bez ikakvih problema sa euro2 motorima.
Ja sam licno imao priliku da gledam kako je kolega koji je isao samnom za Nemacku proplivao jer mu je svaba rekao da je euro3 a ono kad smo stigli auto je bio D3 a to nije euro3 i nasi ne prihvataju tu normu.
Da je to tako sjajno i bajno pa zar se ne bi ti automobili masovno uvozili kod nas a jos nam je Slovenija i najbliza?

Ne mora da znaci da ako je 2001 da ima Euro3 normu.Slovenija je istocno trziste i kasnije su se prikljucili EU tako da kod njih moze da bude i automobil iz 2001 bez ikakvih problema sa euro2 motorima.
Ja sam licno imao priliku da gledam kako je kolega koji je isao samnom za Nemacku proplivao jer mu je svaba rekao da je euro3 a ono kad smo stigli auto je bio D3 a to nije euro3 i nasi ne prihvataju tu normu.
Da je to tako sjajno i bajno pa zar se ne bi ti automobili masovno uvozili kod nas a jos nam je Slovenija i najbliza?

Pa logično,zato sam se i pitao u čemu je caka.Hvala Dule na pojašnjenju.

Oglas je lazan, tj. prevara 100% Za te pare, a da je sve kako treba, odmah bi dosao neki komsija da kupi. Verovatno hoce da upeca nekog da mu uplati na racun. Opremu nisam ni gledao, jos je toliko dobar da za te pare daje i drugi set, kao zuri mu se, kupio nov auto.

Inserat online seit 02.04.2015 10:49

Prodaje ga vec 4 dana :)

Pozdrav svima,

Da li bi neko od uvoznika i speditera mogao da mi da kalkulaciju troskova za automobil koji cu navesti u linku.Zanima me dovozenje automobila i carinjenje(kompletna usluga) tako da meni ostane samo da registrujem auto.

Hvala unapred

http://suchen.mobile.de/auto-insera...&maxPrice=1000&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

740 € sve osim prevoza. Za prevoz računaj oko 300-350 evra. Daću ti kontakt prevoznika za dogovor ako dođe do realizacije.

- - - - - - - - - -

Ime prodavca: Francesco Francesco :hahaha1:

Ima li nekih novina sto se tice neispravnih, havarisanih vozila,

Drugar jedan, koji se bavi prodajom, rece da moze da se carini neispravan auto, ali do AMS provere treba da se sredi.... ?

AMSS nikada nije interesovalo da li je ispravan ili ne. I havarisana su prolazila kod njih, ako im nije oštećena signalizacija i vešanje. A, što se tiče carine, ako im ne kažeš da je neispravan, ni nećeš imati problem. ;)

Zdravo,zanima me kompletna vasa usluga za uvoz mercedesa c180 kompresor,benzin,4 vrata,1798 ccm,104kw u full opremi,2005 god.automobil je na svajcarskim tablama,presao pravih 25000 km.Automobil se nalazi u Srbiji i registrovao bih ga na svoje ime.Ako imate neki br tel mozemo i tako da kontaktiramo,hvala

Ajd da vidimo novu temu, pretpostavljam da nije bilo do sada, da čujemo mišljenja i iskustva u vezi sa upaljačem u kola.

Prvo, zna se da je upaljač direktno povezan sa akumulatorom.

Drugo, ako želiš da dopuniš bateriju na upaljaču za digitalni fotoaparat i kameru, (a navigacija?) može i za lonče za kafu.

Korišćenjem ovih aparata akumulator troši.

Interesuje me koji od ovih aparata minimalno/maksimalno troši akumulator preko upaljača.

Šta se više troši akumulator u mirovanju ili u pokretu ako se koristi ovi aparati?

Do sad nisam probala pa ne znam kako to ide.

Ajd da vidimo novu temu, pretpostavljam da nije bilo do sada, da čujemo mišljenja i iskustva u vezi sa upaljačem u kola.

Prvo, zna se da je upaljač direktno povezan sa akumulatorom.

Drugo, ako želiš da dopuniš bateriju na upaljaču za digitalni fotoaparat i kameru, (a navigacija?) može i za lonče za kafu.

Korišćenjem ovih aparata akumulator troši.

Interesuje me koji od ovih aparata minimalno/maksimalno troši akumulator preko upaljača.

Šta se više troši akumulator u mirovanju ili u pokretu ako se koristi ovi aparati?

Do sad nisam probala pa ne znam kako to ide.

pvo upaljac nije direkno vezan za akumulator , neznam zasto uleces kao padobranac da trujes ovu temu veoma korisnu i dobru tim glupim pitanjem , akote vec interesuje otvori novu

pvo upaljac nije direkno vezan za akumulator , neznam zasto uleces kao padobranac da trujes ovu temu veoma korisnu i dobru tim glupim pitanjem , akote vec interesuje otvori novu

Alo bre, jesam li ja tebe lično uvredila, rekla loše i ružno?

I hvala lepo kad je tvoj rečnik na niskom nivou kad ne umeš da razgovaraš sa ljudima. Nisam ja tu prvi put i šta sad se buniš.

Ko kaže gde da trujem ovu temu????? Piše ...pomoć i saveti.

Back