uvecati penis

gossca:
@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ono "lose" sto je ona rekla o njegovom penisu, on ce pokusati prvo da potisne, posle ce pokusati da ubedi sebe da s njom nesto nije u redu, a na kraju ce poceti da veruje da je ona ipak bia iskrena i u pravu...ima tu jos stepenica u razmisljanju, ja sam ti to sad malo skratila... Zasto? Muskarci se snazno identifikuju sa svojim penisom...Ne vredi da me ubedjujes, imam svoje misljenje o tome u koje sam sigurna preko 95%.

Nemam ja otrovan jezik, niti sam ikada nekog muskarca uvredila po tom pitanju...ali znam dosta onih koje jesu...dosta zena prave viceve od takvih muskaraca, smeju se na njihov racun...mislim na zenske price uz kafu...ni meni se to ne svidja...ne volim vredjanja...jedino ako sam bas bas izazvana...ali to je tako...vecina zena vole "veci" penis...ili bar samo potajno mastaju o njemu...

Pa dajte bre.
Kakav bih to muskarac bio kad bih na svaki komentar koji mi da neka zena reagovao kao frazilna devojchica i briznuo u plac.
Jao, rekla mi je da mi je **** mali, ne to ne moze biti istina....hm, mozda i moze, a sta ako jeste...onda sam ja nula od muskarca...onda ja nijednu vise necu moci da zadovoljnim.....onda svim drugima umiru na qurcu...ja ne zasluzujem da zivim...idem ja lepo da se ubijem zato smo mi je tamoneka rekla nesto o mom djoki.

Mislim, moze biti istina jedino ako je muskarac stvarno svestan da mu je nadprosecno mali, ali ako je iole prosecan....boze moj....uvek je bilo i bice onih sa vecim...kao sto ima onih koji su visi rastom, bolje gradjeni, imaju bolju zvaku...imaju vise love itd itd. Nadmetanju u tome ko je bolji nikad kraja, jer i od boljeg ima bolji. Nije neka zena samnom zato sto sam najbolji nego zato sto sam najbolji za nju.

Ne kapiram muskarce koji se slome u temelju samo zbog komentara ili licnog misljenja neke zene. Da sam zensko od takvih bih bezao glavom bez obzira.

@Iyon
...ja se slazem...u potpunosti...muskarci ne treba da se osete toliko povredjenim zbog zenskih komentara...ali naprosto jesu povredjeni...vecina...cak ne moraju to nikada pokazati nicim...
...ne kazem da ce se ubiti, ne kazem da ce plakati, ali ostace zapis...i oni ce pokusati da razmisljaju da je zena to rekla u nastupu PMS-a ili zato sto je zlobna...
...cak sam nedavno procitala misljenje da se muskarci toliko snazno identifikuju s penisom da ce zenino ponasanje prema penisu tumaciti kao njena osecanja za njega samog...
...slazem se da zene treba da budu opreznije u komentarima, a i muskarci, jer smo svi u nekoj meri ranjivi kada je rec o nasem telu i nasoj seksualnosti.

Zene koje svesno zele da podrivaju mushki ego na "dugme" o malom penisu su djubrad kao osobe.To mozda pali kod mladjih,nesigurnijih mushkaraca...ali iole normalna zrela osoba bi se nakon nekakvog takvog komentara zahvalila dotichnoj i otpratila je od vrata,kuce ili shutnula kroz prozor.Samo djubrad od ljudi "igraju"na tudju nesigurnost bilo kog da su pola,jer su i sami svesni da jedino ako "spuste"drugoga moze da ispadne da oni neshto kao fol i vrede.
I izgleda neke zene misle da to kao potresa sve mushkarce,projektuju svoju opsesiju penisom na ceo mushki rod,ali to bash i nije tako....ima i toga ali ne vazi za sve.
Logichno je pitanje chak i da jeste tako,da je"spontano"dozivela "razocharenje",ne vidim razlog zbog chgega to komentarisati,ako ti ne valja zahvalish se i vozdra,svako na svoju stranu....a ako joj je"mali" a i dalje je sa tim tipom..pa mislim..onda je ta em djubre em glupa ko noc.:lol:

ma hebes penis,bitan je novcanik.

samo sta da se radi kad je mala kita i tanak novcanik :(

nego salu na stranu,ja veoma verujem da se normalan,stabilan muskarac ne positovecuje sa svojim penisom.mislim to mi lici na one kosmopolitan trac clanke,tipa devojke uradite to i to da bi vas momak ostao sokiran,bla bla...a ono,totalno je providno i nekako bzvz.pa kao el ste znale da vecina muskaraca voli/ne voli __________(dopuniti po zelji) a mislim to su takve generalizacije,i nametnuti sabloni da je to bruka.

mislim to bi bilo ko kad bi meni neko reko e vi zene se identifikujete sa sisama,vaginom,ovim onim..ali ono,ako si iole normalan u glavi,pa ne identifikujes se sa parcetom svog tela nego za celim onim sto jesi.

e stvarno ne volim te clanke i knjige na temu seksualnosti,muskarci zene,ovo ono,toliko lupetaju tu da je to za medalju.

gossca:
...to moras pitati one koje to rade...
a) neke se svete
b) neke to kazu sasvim spontano, jer su razocarane
c) neke prosto zabavlja da to rade
d) razno
Kao sto si i sama vec napisala pricamo o iole normalnoj zeni. Je li tako? Po tvom misljenju muskarca ne moze povrediti komentar neke *****?
(ne znam sta znace ove zvezdice u tvom postu?)
Ali, iole normalna zena se nece svetiti, svoje razocarenje ce prikriti ili ce ga pokazati na neki drugi nacin, a da neku iole normalnu zenu zabavlja da tako nesto radi, prosto nemam komentar.

...i ja sam za to...da se precuti...i ode...ako nekome nesto nije po volji...
Losi komentari pogadjaju skoro svakog, i muskarce i zene, bez obzira na godine...malo je imunih...

Boli kad nas povredi neko koga postujemo i ko nam se svidja...i uvek cemo misliti da mozda ipak ima istine, jer eto ta osoba sto nas je uvredila nije ni glupa, a nije ni nesto zlobna...misli ce nam krenuti u pravcu analiziranja dal je ta osoba zlobna ili prosto iskrena....

Uzasno sam protiv vredjanja, jer mene bi to zabolelo...lakse bih podnela kritiku koja je izrecena s ljubavlju od muskarca do kojeg mi je stalo, nego kritiku koja zvuci kao sala ili uvreda...verujem da i muskarci slicno razmisljaju...

:lol:
Pa ne al mene stvarno fascinira da neko moze tako da gleda na celu jednu vrstu...jedan rod..ko da smo labaratorijski pacovi..mislim ono kao prc u genitalije pa ce da nauchi da pritisne crveno dugme:lol:..pali svaki put.:lol:...a dva bzz-a za plavo i vazi za sve muzijake.:lol:

@Ren
...da...i normalni ljudi i normalne zene povredjuju jedni druge...svi imaju svoje momente...ispade...razloge...
...ok je ako tebe ne povredjuje...ja nisam imuna na uvrede u ljubavi i uopste me nije sramota da to kazem...
...uvrede su na sve strane...svako moze da vredja...i normalni ljudi vredjaju ponekad, kao sto ponekad bivaju uvredjeni...

Gryphon:
Najbolje ti je da uzmes maslacak, da iscedis njegov sok na glavic, i da ga tuckas do mile volje
n015.gif
Hihi...
d025.gif

Dobar savet.

Citiracu Iyona69..on je napisao nesto ovako sta bi rekao zeni koja ga uvredi:

"Mislim da bih joj preporucio da ubuduce sebi potrazi odgovarajuceg muskarca, jer ja niti mogu, niti imam ambiciju da joj budem sve sto je ona zamislila..."

To je ono sto bih i ja rekla muskarcu koji me povredi...posle razmisljanja...definitivno bih rekla nesto u tom stilu...

gossca:
@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? QUOTE]

...па угл јесте тако...никакви лоши коментари...или пак хвалоспеви...не могу променити моје (наше) мишљење...само чињенице...мислим није то оцена за уметнички дојам :lol: или нешто дескриптивно јбт, то је лако мерљива величина...као и висина, тежина, IQ...
...мислим сад ће нека неком куроњи од 25 а набија комплексе...или пак неког од 15 да ложи да је гигант...мислим смешно...капирате...

...и хајде реално...ја стварно нисам чуо да је и једна жена рекла тако нешто неком типу. Мислим...колико би требало горчине да има у таквим женама да би то урадиле? Мени лично би то само рекло колико је та жена невероватно слаба...и колико би било лако покопати је (вербално наравно). Још ако си импулсиван...кажеш нешто више, што можда и не мислиш...велика је вероватноћа да ћеш створити још једног Ж скота...који ће сутра баш то да прича...:lol:
...више се треба плашити оних ласкавих...:lol:...не потонути у самозадовољству...ок...годи то све...али је некако најбоље пропратити све са...не претеруј. :wink:

...у победи се не понеси, у поразу се не понизи...:wink:

istrazivach:
Shalu nastranu-ukoliko zaista imash prbl sa velichinom postoje pouzdane metode plastichne hirurgije sa ugradnjom silikona...iskreno meni ne treba i ne bih se podvrgao tome da zaista nemam potrebe.Na taj nachin mozesh sam odrediti velichinu i obim

Ma kolege meni je extra pa opet nisam zadovoljan...kad vidim Ron Jeremy-ja;-)
Veca duzina ti daje jos vecu slobodu za neke nove zanimljive poze (ne moze da ispadne;-)) a veca debljina...prija vise i tebi i njoj...
Meni se povecava leti, kad sam u periodu aktivacije, tako da i vezba je kul;-)
Baci link za taj silikon, a ja ako otkrijem nesto, ce ve javim. Inace biloo je istrazivanje na tv-u, merili su trojica likova kod lekara pre i posle, jedan je uzimao extenze, drugi mu ga dao po vepu treci po vezbi i...promene nije bilo...!

tweet-tweet:
Strucni savet od medicinskog radnika-mene: U kiti ne postoji ni jedan jedini misic!!!Kita je sva od vezivnog tkiva tj. corpus cavernosum-a i corpus spongiosum-a. U trenutku erekcije sve sto se tu desava je da se krv slije u to spongiozno i kavernozno telo i tuki nabrekne.

Zato bi savet mozda bio pre da nabije visok krvni pritisak jeduci so pa da mu jace hidraulika radi!

ma pojedes 2kg kikirikija pa se napalis i bolje ti ide

Back