gossca:@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ono "lose" sto je ona rekla o njegovom penisu, on ce pokusati prvo da potisne, posle ce pokusati da ubedi sebe da s njom nesto nije u redu, a na kraju ce poceti da veruje da je ona ipak bia iskrena i u pravu...ima tu jos stepenica u razmisljanju, ja sam ti to sad malo skratila... Zasto? Muskarci se snazno identifikuju sa svojim penisom...Ne vredi da me ubedjujes, imam svoje misljenje o tome u koje sam sigurna preko 95%.
Nemam ja otrovan jezik, niti sam ikada nekog muskarca uvredila po tom pitanju...ali znam dosta onih koje jesu...dosta zena prave viceve od takvih muskaraca, smeju se na njihov racun...mislim na zenske price uz kafu...ni meni se to ne svidja...ne volim vredjanja...jedino ako sam bas bas izazvana...ali to je tako...vecina zena vole "veci" penis...ili bar samo potajno mastaju o njemu...
Pa dajte bre.
Kakav bih to muskarac bio kad bih na svaki komentar koji mi da neka zena reagovao kao frazilna devojchica i briznuo u plac.
Jao, rekla mi je da mi je **** mali, ne to ne moze biti istina....hm, mozda i moze, a sta ako jeste...onda sam ja nula od muskarca...onda ja nijednu vise necu moci da zadovoljnim.....onda svim drugima umiru na qurcu...ja ne zasluzujem da zivim...idem ja lepo da se ubijem zato smo mi je tamoneka rekla nesto o mom djoki.
Mislim, moze biti istina jedino ako je muskarac stvarno svestan da mu je nadprosecno mali, ali ako je iole prosecan....boze moj....uvek je bilo i bice onih sa vecim...kao sto ima onih koji su visi rastom, bolje gradjeni, imaju bolju zvaku...imaju vise love itd itd. Nadmetanju u tome ko je bolji nikad kraja, jer i od boljeg ima bolji. Nije neka zena samnom zato sto sam najbolji nego zato sto sam najbolji za nju.
Ne kapiram muskarce koji se slome u temelju samo zbog komentara ili licnog misljenja neke zene. Da sam zensko od takvih bih bezao glavom bez obzira.