NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
kakve su to bradavice kao cepovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Enfroz2891.:Kenjate ko i obichno.
Niko nije reko da zene vole mali penis,pitanje je samo shta se smatra malim....a te fore"ja volem oko 20 sve ispod je malo"moooze,ali to nije prosek nego ta ima bunar medj nogama.
I sad ove 4umske mushe pi.chketine cute o tome da ne bi ispalo da se bune jer im kao mali.(:
Ebote kakve ste bruqe i treba da uzmete zenino prezime.
Ne mogu !!! Moraš, konačno, i ti da doživiš tzv. " efekat iskolačenih očiju ", barem od nečega !!!gossca:hahhaha
...smanji ta slova...ubise me na pp...
cLick - OR - Die:Srbin cjuti, Srbin cjuti
Dok se ne naljuti :wink:
Kako je ovo naivno.gossca:hahahah
...jedino znam da ih zena moze ubiti u pojam...jer nikome ne bi prijalo da cuje nase otrovne reci o svom penisu...ne verujem da vas zabole...znate da je gossca puna statistika i istrazivanja...hahahaha
DA DA DA DA sigurna sam da su muskarci veoma osetljivi na lose komentare os vom malom prijatelju...i zena ih moze ubiti u pojam, pa cak i velike svalere...naucno dokazano...
NovaIsta:ljubav je slepa![]()
isključujuci Veselu ženu Beogradsku ciji partneri imaju u proseku 23 cm.

Ma necu da te ubedjujem, samo mi nije jasno zasto bi uopste nekom muskarcu upucivala te "otrovne" reci, bile istinite ili ne (ono sto je nekoj devojci mozda malo, nekoj drugoj nije...).gossca:@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ne vredi da me ubedjujes, imam svoje misljenje o tome u koje sam sigurna preko 95%.
Ja sam muskarca koji ima podeblju kitu od 18 cm, uvjerila da mu je alatka malena... :shock:gossca:@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ono "lose" sto je ona rekla o njegovom penisu, on ce pokusati prvo da potisne, posle ce pokusati da ubedi sebe da s njom nesto nije u redu, a na kraju ce poceti da veruje da je ona ipak bia iskrena i u pravu...ima tu jos stepenica u razmisljanju, ja sam ti to sad malo skratila... Zasto? Muskarci se snazno identifikuju sa svojim penisom

Gazdarica:Nakon toga tri godine nije imao seksualni odnos... Nije se usudjivao da se skine ni pred jednom zenom, jer se bojao da ce da mu se rugaju zbog male kite... :shock:
pa, ti ga ubi! Nabacila si mu kompleks niže (u stvari manje) vrednosti. Da ne postane trandža Kad god me sretne, pogubi se...NovaIsta:da li te se taj seca?![]()

Pa, naravno... Gde da ispusti priliku? Posle ubistva, čovek je vaskrso!Gazdarica:Kad god me sretne, pogubi se...
@Hard, narednu zenu s kojom je najzad spavao je ozenio...![]()

Bilo je beznadezno kasnije ga uvjeravati da je u pitanju samo sala... :?lyon69:Siguran sam da je Gazdarica mogla da pretpostavi kako ce to uticati na njega, pre bi mu rekla da mu je pauk upravo odneo auto.