uvecati penis

Volim i ja one sa "malim" :D

Ne vodim ljubav sa onim koga ne volim, ali kada nekoga zavolim...i njegovih 10 cm mi moze izgledati kao 20 cm....bitno je da zna sta radi, kako da voli, koliko cvrsto da zagrli... a ne da mi ga gurne, oci mi ispadnu i to je to... A sta je sa dodirima, poljupcima, mazenjima i svim neznostima sto idu pre i posle samog cina stapanja? Nekima je(kao meni) do toga stalo mnooooogo vise...

Enfroz2891.:
Kenjate ko i obichno.
Niko nije reko da zene vole mali penis,pitanje je samo shta se smatra malim....a te fore"ja volem oko 20 sve ispod je malo"moooze,ali to nije prosek nego ta ima bunar medj nogama.
I sad ove 4umske mushe pi.chketine cute o tome da ne bi ispalo da se bune jer im kao mali.(:
Ebote kakve ste bruqe i treba da uzmete zenino prezime.

Srbin cjuti, Srbin cjuti
Dok se ne naljuti :wink:

cLick - OR - Die:
Srbin cjuti, Srbin cjuti
Dok se ne naljuti :wink:

U enciklopedijskom i naučnom domenu, mali je ispod 12cm a u forumskom ispod 17-18cm. To svi znamo.
Po statistikama svetski prosek dužine penisa u erekciji je 14.5cm a na forumu 20.5cm s tim sto se taj prosek racuna na partnere forumashica isključujuci Veselu ženu Beogradsku ciji partneri imaju u proseku 23 cm.

gossca:
hahahah
...jedino znam da ih zena moze ubiti u pojam...jer nikome ne bi prijalo da cuje nase otrovne reci o svom penisu...ne verujem da vas zabole...znate da je gossca puna statistika i istrazivanja...hahahaha
DA DA DA DA sigurna sam da su muskarci veoma osetljivi na lose komentare os vom malom prijatelju...i zena ih moze ubiti u pojam, pa cak i velike svalere...naucno dokazano...
Kako je ovo naivno.
Bez namere da ispadnem otrovan, reci cu samo da ruzne komentare mogu dati zene o muskarcima, ali i muskarci o zenama... Uopste necu ni da pominjem na sta bi se ti "otrovni komentari" mogli odnositi.
Prema tome, malo se manje bavi statistikom i istrazivanjima, a malo vise se opusti i okreni zivotu.
Da, bas mi je tuzan ovakav nacin razmisljanja.
p.s. sta ti je toliko smesno? :?

@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ono "lose" sto je ona rekla o njegovom penisu, on ce pokusati prvo da potisne, posle ce pokusati da ubedi sebe da s njom nesto nije u redu, a na kraju ce poceti da veruje da je ona ipak bia iskrena i u pravu...ima tu jos stepenica u razmisljanju, ja sam ti to sad malo skratila... Zasto? Muskarci se snazno identifikuju sa svojim penisom...Ne vredi da me ubedjujes, imam svoje misljenje o tome u koje sam sigurna preko 95%.

Nemam ja otrovan jezik, niti sam ikada nekog muskarca uvredila po tom pitanju...ali znam dosta onih koje jesu...dosta zena prave viceve od takvih muskaraca, smeju se na njihov racun...mislim na zenske price uz kafu...ni meni se to ne svidja...ne volim vredjanja...jedino ako sam bas bas izazvana...ali to je tako...vecina zena vole "veci" penis...ili bar samo potajno mastaju o njemu...

gossca:
@Ren
...hoces da kazes da muskarca ne dotice los komentar o njegovom penisu? To nije tacno, bar za vecinu.Slozila bih se da ih mozda ne moze povrediti *****, ali iole normalna zena moze naneti trajne posledice muskom egu.
Ne vredi da me ubedjujes, imam svoje misljenje o tome u koje sam sigurna preko 95%.
Ma necu da te ubedjujem, samo mi nije jasno zasto bi uopste nekom muskarcu upucivala te "otrovne" reci, bile istinite ili ne (ono sto je nekoj devojci mozda malo, nekoj drugoj nije...).
Jer, ako si se vec nasla u krevetu sa njim, pretpostavljam da ti se dopao.
A ako ti se vec dopao, ne shvatam sta moze isprovocirati takvu reakciju da ga "ubijes u pojam".
Malo mi je to extremno i primereno - mozda - nacinu razmisljanja jedne vrlo vrlo nezrele devojcice.
Podseca me na decije inacenje - nekako si me povredio (?) pa moram da ti vratim - imas malu pisu, uta ta ta ta.
To je ono sto je tuzno.
I nisi mi rekla sta ti je toliko smesno? :-?

gossca:
@Ren
Ono "lose" sto je ona rekla o njegovom penisu, on ce pokusati prvo da potisne, posle ce pokusati da ubedi sebe da s njom nesto nije u redu, a na kraju ce poceti da veruje da je ona ipak bia iskrena i u pravu...ima tu jos stepenica u razmisljanju, ja sam ti to sad malo skratila... Zasto? Muskarci se snazno identifikuju sa svojim penisom
Ja sam muskarca koji ima podeblju kitu od 18 cm, uvjerila da mu je alatka malena... :shock:
Nisam mogla da vjerujem da je bezazlenu salu krajnje ozbiljno shvatio... Radi se o muskarcu koji je visok, crn, zgodan, fakultetski obrazovan, poslovno uspjesan, etc...
Otkud tolika nesigurnost kada je u pitanju penis? Fascinantno...
Kako bilo, nisam mogla da spavam sa njim... Kako da budem intimna s nekim ko se ne osjeca dobro u sopstvenom tijelu... Bez veze...

@Ren
...hvala na komplimentu...eh..pa ja zbog svoje tolerantne naravi zaista delujem mladje ponekad...hahahaha...smeh na sopstveni racun...

...nisi me citao od pocetka na ovoj temi...nasmejala sam se Krvoloku koji me vec duze vreme zeza da mi fali veci nego sto imam...Iyonu koji mi je rekao da sam razvila citav sistem teorije...inace, oni znaju da je moj smeh u pozitivnom smislu...da si me procitao znao bi i ti...
...9 godina sam u braku, imam 29 godina..
.
@Gazdarica je dala vise nego dobar primer...upravo sam se spremala da navedem vrlo slican...

Ne rugam se ja nikome. Ponavljam, nikome nisam uputila otrovne komentare, samo kazem da se to desava.

A ne, Gossco, nemas na cemu da mi se zahvaljujes, to sto sam napisao tesko da se moze shvatiti kao kompliment.
Dobro, ocigledno sam taj smeh izvukao iz konteksta.
I sasvim je jedna stvar biti nesiguran u sebe, a sasvim druga stvar otvoreno se rugati nekome zbog necega sto on sam ne moze da promeni.
Ali ono sto mene u celoj ovoj prici zanima (a na sta nikako da dobijem odgovor) je sledece - sta spusta jednu zensku osobu toliko nisko da ona nema nista drugo da kaze osim da se podsmehuje velicini?

Ovo je strasna prica, ali samo dokaz za to da nismo svi isti. Bezazlena sala je muskarca koji je po svim parametrima iznad proseka, bacila u takvo ocajanje, da ja to ne mogu drugacije da tumacim sem da je mozda imao neke druge, dublje nesigurnosti koje nije pokazivao.

Da postedim forum amaterske psihoanalize, mene bi takav komentar mogao da pogodi isto koliko i komentar o mojoj inteligenciji. Ja najbolje znam imam li je ili je nemam, to znaju i drugi ljudi sa kojima sam tokom zivota bio u kontaktu i ne moze ocena jedne osobe da srusi kao kula od karata sve ono sto ja o sebi znam i u sta sam uveren.
Siguran sam da je Gazdarica mogla da pretpostavi kako ce to uticati na njega, pre bi mu rekla da mu je pauk upravo odneo auto.

Back