gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ti si onda izuzetak...
Svi forumasi imaju mimnun 18 a vecina i 20...
Svi forumasi imaju mimnun 18 a vecina i 20...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da znaš...
Ovde sve kurati i nabildovani muškarci, testosteron im na uši navire... sve to face kao iz reklama za "Gillete" brijače i muške parfeme...
Ženske su sve do jedne sisate, redovno izdepilirane, bez strija i celulita, sa stomacima k'o daskama za peglanje, većim delom blondine...sa kruškolikim dupencetima...
Znači sastajalište brate...samo takvo...

Ti si onda izuzetak...
Svi forumasi imaju mimnun 18 a vecina i 20...![]()

evo ja imam 16 godina a imam 17cm... ja mislim da ce jos da raste zar ne ??

...i mazi ga slaninicom(najbolje onom domatjom)...šibaj ga koprivom dva puta na dan! (jednom pred ručak,drugi put pred spavanje)
uspeh zagarantovan
E vala si dobro zakljucio sto tema o kiti sto nije bila tema nekad o ribama ,neke imaju ogromne rupe pa nijedna ne napisa ja imam ogromnu ,sve su uske i male ali bar ne raspredaju o tome.eo je o5 ova bolesna tema...

nama svejedno
uzzivamo
a vi se muchite, merite i krutite
takva vam je sudbina![]()
nama svejedno
uzzivamo
a vi se muchite, merite i krutite
takva vam je sudbina![]()

Pazi kad je njima sve dozvoljeno silikoni u sise u guzu botoksi i vec sta drugo a mi smo potpuno prirodni . Prirodna i hrana je bolja od konzervirane to je provereno. Dalje se podrazumeva.Bas tako, bolje je uvecati jaja, da zena ima bolji naslon.
Ili da bi kita izgledala veca smanjiti jaja. Sve dirati samo kitu ne.
Pazi kad je njima sve dozvoljeno silikoni u sise u guzu botoksi i vec sta drugo a mi smo potpuno prirodni . Prirodna i hrana je bolja od konzervirane to je provereno. Dalje se podrazumeva.

cime se vi muskarci opterecujete! ako ste pazljivi i dobri prema devojkama,to nije bitno tj.velicina
zaboravila si da napomenes da pricas iskljucivo i svoje ime.....