- Poruka
- 3.441
а шта је са женама са малим сисама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
josh samo da ugradish kitu i pravac grad :grin: :grin: :grin: :grin:gossca:Da sam ja tip s malim penisom ja bih prvo zavela zenu da ne zna kako se zove...onda bih je odvukla u krevet.
Zene koje vole veliki...njih bih jednostavno preskocila.
E sad..kako znati sta koja voli...
Isla bih na sigurno. Kad dodje do poljubaca i mazenja, pustila bih je da me malo pipka dole...ali to vece ne bih spavala s njom...
Sutradan ako se ona malo cudno ponasa...znaci pala sam na testu...i na taj nacin bih se zastitila od daljeg povredjivanja...jer cela stvar bi bila mnogo neprijatnija da mi ona kaze nesto bzvz u momentu kad zelim da udjem u nju...
...primenom testa olaksacete i sebi i njoj...jednostavno dajete joj, na diskretan i kulturan nacin, sansu da kaze ne...a da niko ne bude previse povredjen...a nece reci ne ako je zaljubljena...
Ohrabrujuce je to da mnogo zena, ne znam sad tacan procenat, ali mnogo, kad su zanesene, uzbudjene...nece registrovati centimetre...hoce...al nece biti razocarane il nezadovoljne...jer su zaljubljene, opcinjene, svrsice i ako je samo rukom...
Pucajte na zenina osecanja, to bih ja uradila...sta drugo?
sasvim mudro zborish momche ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)lyon69:Xa Xa Xa... Gossca razradila ceo system...xa xa xa
Gossca svaka cast!
Kako spadam u one sasvim prosecne, a ipak ispod nadaleko cuvenog "forumskog" proseka, mogu samo da ti kazem da je sve ovo tacno, a cini mi se da je tacno i da je vecini muskaraca prilicno nebitno sta ce ona misliti o velicini njihovog qrca.
I da se u toj meri "pao sam na testu" opterecuju samo neki ili mozda neki mladji. Koji god muskarac skupi dovoljno iskustva, veruj mi ne brine se toliko hoce li ili nece zadovoljiti zenu, to mu dodje nekako normalno.
Kao kad neko nauci da vozi auto i stekne dovoljno iskustva pa vise i ne razmislja o tome hoce li se desiti neka situacija u saobracaju koju nece umeti da reshi![]()
(ако изузмемо висину, ћелавост, интелигенцију и кеш
...Ж комплексе ни не помињем...јер би могли 300 стр вероватно...:wink: )
)...а могу да се задовољим и трешњицама...ако ми све одговара. У сваком сл је плус...до одређене границе. Лични пример...(све ми ово изгледа као ж провокација да се изланемо редом
)...онако...мало изнад овог назови просека од 15. У мом скромном искуству...био сам нпр са девојком која је превелика за мене, са једном која је прекратка и са којом у том физичком делу нисам могао да остварим шта сам хтео (а желео то више него ишта) у потпуности. Све је у компатибилности...листајте Камасутру мало...

ona dobije iscasenje vilice, a tebi ga odseku... i postala idol većeg dela muške populacije, na forumu ...gossca:...hehehe...na ovom forumu dokazali smo da kod muskaraca odlicno prolaze i zene s malim i zene s velikim grudima...
...nijedna se jos nije javila da kaze da voli mali penis...
...mislim da sam se javila samo ja...sa nekom tolerantnom pricom...mada je i moj ukus...rekla vec...
gossca:...hehehe...na ovom forumu dokazali smo da kod muskaraca odlicno prolaze i zene s malim i zene s velikim grudima...
...nijedna se jos nije javila da kaze da voli mali penis...
...mislim da sam se javila samo ja...sa nekom tolerantnom pricom...mada je i moj ukus...rekla vec...

dog899:Ima li neko od forumasha da je uspeo uvecati penis (koliko) u duzini i obimu. Moze li neko preporucite neki sajt gde se to moze videti?
Postoje li opasnosti i posledice usled praktikovanja vezbi za uvecanja penisa ili od koriscenja pilula?
cLick - OR - Die:Ko to kazhe ko to lazhe, vagina je mala
Nije mala nije mala dva su dilda stala
"An internet self-measured survey performed by sizesurvey.com found that the average erect length among adult white men was 6.5 inches (16.51 cm), 6.1 inches (15.49 cm) for black men, 5.9 (14.99 cm) inches for Hispanic men and 5.5 (13.97 cm) for East Asian men."
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Enfroz2891.:Kenjate ko i obichno.
Niko nije reko da zene vole mali penis,pitanje je samo shta se smatra malim....a te fore"ja volem oko 20 sve ispod je malo"moooze,ali to nije prosek nego ta ima bunar medj nogama.
I sad ove 4umske mushe pi.chketine cute o tome da ne bi ispalo da se bune jer im kao mali.(:
Ebote kakve ste bruqe i treba da uzmete zenino prezime.
Enfroz2891.:Ostavio sam linqove na nekoj od proshlih strana,pa ako te toliko interesuju cifre zaludjuj se slobodno.