uvecati penis

NovaIsta:
heheheh, devanagari, nije esperanto. hm.. u cemu je tajna? mislim da treba da pitate nemaldu-i-neukusnu. ja sam mala beba za nju:)
al ti rece znash,pa shta sad,reci nemo da molim mozda nam krene....... :grin: :grin: :grin: :grin: a i ona je zena zmaj a mi nismo djurdjevdanci(sv.georgije ..... azdaju)prim.pre. :grin: :grin: :grin: :grin: :roll: :roll: :roll: reci nemo si sisa.............

Ja prodajem krastavice na pijaci,
mogu vam reci da sto je zena starija to bira deblje i duze,a zasto ???
Kada joj ga smestis u usta veliki joj...
kada probas u guzu opet veliki pa kuka...
a kada udje u mackicu onda joj mali :)))
Pa nema i jare i pare,valjda je bolje da ispunis dva zahteva nego jedan :)

Samo 55 posto muškaraca zadovoljno je veličinom svog penisa, pokazuje novo istraživanje. Dva su britanska urologa (Kevan Wylie i Ian Eardley) provela opširno istraživanje na više od 50 objavljenih znanstvenih članaka te zaključili da ljudi koji pate od 'sindroma malog penisa' imaju sasvim krive ideje o prosječnoj veličini penisa, javlja Spiegel.
Jedno mjerenje provedeno na 11,000 muškaraca pokazalo je da je prosječna veličina penisa u erekciji između 14 i 16 centimetara, sa obujmom od 12 ili 13 centimetara. Istraživači su 'mikropenisom' zvali samo one manje od 7 centimetara. Prema nalazima istraživača, muškarci koji pate od 'sindroma malog penisa' uopće ne spadaju u tu skupinu.

Istraživanje provedeno na 50,000 ljudi oba spola pokazalo je da je 85 posto supruga zadovoljno partnerovom 'obdarenošću', ali samo 55 posto supružnika je bilo zadovoljno s onim što im je priroda dala.

Pola ispitanih muškaraca htjela bi imati veći penis, a samo ih je 0,2 posto izjavilo da želi manji penis. 12 posto muškaraca smatra svoj penis 'malim', 66 posto 'prosječnim' a 22 posto 'velikim'.

'Sindrom malog penisa' ozbiljan je problem koji se pojavljuje još u adolescentskim godinama. U studiji iz 2005. godine, 37 posto muškaraca izjavilo je da su njihovi problemi počeli u adolescenciji kada su počeli gledati erotske filmove. Usporedbe su neizbježne, ali muškarci obično imaju krive predodžbe o prosječnoj veličini.

Pilule i različite tehničke spravice koje obećavaju 'produženje' nisu dokazano pomogle, osim što mogu imati određeni psihološki učinak. Zasada ne postoji studija koliko je učinkovita operacija povećanja, koja još uvijek predstavlja rizičan pothvat.

Back