uvecati penis

Potpuno mi je fascinantno da po prichama vesele, jedini krivac ako je sex bio krsh moze da bude mushkarac. Nije mu se digao, prebrzo je umusavio, pao mu je posle pola sata, nije dobar tehnichar, mala mu je kita, etc.

Shto uopshte chitasmo Freud-a i Jang-a, osim mozda kao kakvu istorijsku anegdotu?

Pa pola navedenih razloga su uslovljeni u 90% sluchajeva zenskom nesposobnoshcu. Da se razumemo, (mladjani momci, slushajte) - 50% (ako ne i vishe) zena don't know shit shta je dobar sex. Bezbroj puta mi se desilo da pitam:"Shta bre kog mog to radish?" ili da prekinem uz:"Skidaj se sa njega i jebi se sama dalje!".

E sada, nemoj neko od Vas da je shvatio da su zene ovakve ili onakve. Zene su jedna divna, ne divna, PREDIVNA stvorenja koje su Vas pre svega donele na svet i izgradile po njihovoj meri. Ako serete po njima, serete i po sebi. Ja sam samo naveo da nigde nismo u prichi samo mi ili one, nego svet, kao i sve ostalo gradimo zajedno, posredno ili neposredno. Nema crnog i belog...99% stvari je sivo, u raznim nijansama.

Primecujem Vesela da pored sve tvoje zelje da prikazesh sebe kao zaljubljenika u mushki rod i kitu, indeed zaista mrzish sve mushkarce, do jednog. Ti u stvari (ne znam da li se pishe "ustvari" ili "u stvari", molim Vas da mi ne zamerite) volish shtap, motku, shta vec.... Poprilichno sam ubedjen da je ta mrznja posledica toga shto kod istih nisi popularna ili te verovatno hebu iskljuchivo oni koji hebu sve shto ima otkucaj srca. Samim tim shto ti apsolutno prihvatash teoriju da je na svetu neznost retka kao hebeni kriptonit govorish da ti je celog zivota ista falila. Moj zivot je istom vrlo ispunjen, kao i zivoti mnogih mojih prijatelja, poznanika, prolaznika na ulici. Svaki dan o tome chitamo i ovde, na ovom malom nashem nebu. Evo ispred firme sam naleteo na baku i deku koji zderu sladoled, skroz su musavi i vrishte od smeha. Do jaja.

U pochetku si bila interesantna, samim tim shto mi se uchinilo da prichash bez dlake na jeziku, a sada shvatam da sam jako pogreshio u proceni. Tvoji postovi su drski, bezobrazni i puni mrznje i uopshte mi nije jasno kako imash obraza da uputish drugima kritiku na rachun nechega shto je tvoja svakodnevnica. Gov*no ne smrdi uopshte manje ako lepo upakujesh. I dalje je gov*no, ne postaje cvet.

Sada ce naravno da proradi sujeta i onda cesh ti naravno da kazesh da sam ovakav i onakav i da su opet svi postali doktori i psihijatri i slichno, ali ne morash da se trudish, sam cu reci. Psihijatar nisam, ovo je samo moje iskreno mishljenje, ali najiskrenije cenim da ti je mishljenje psihijatra potrebno.

lyon69:
E jbg sad efendijo... Moze da te pogodi kad imas 16 ili 18 godina i kad si jos uvek ubedjen da ces samo velicinom da odradis sav posao i da ce ona da se zanesvesti od orgazmiranja samo ako joj ga stavis.

Sigurno je bolje da je veci, od viska glava ne boli sto bi rekao narod i sve ono sto moze manji moze i veci ali ono sto moze veci to ne moze manji :)

Ali da je sve u velicini, nije, to znas i ti, to znam i ja, to znaju tvoje, moje i bilo cije partnerke. Dzaba i veliki ako je vlasnik flegma, ako pojma nema sa zenama, ako 'ebe 3 minuta, ako nema energiju u sebi, nije malo perverzan, ako bi 'ebo jednom nedeljno, ako mu je polumlohav itd itd itd.

I ok, moze neku zenu stvarno da 'oladi kad vidi da mi nije bas 25cm ali sto bi to mene pogadjalo kad znam sta mogu i umem sa onim sto imam.

Ma salim se, pokusavam da trujem malo... :grin:
A da se nadovezem malo na rastin post-veseloj ne treba psihijatar. Ona je kao i milioni zena na svetu- sveti se muskarcima jedinim oruzjem koje koliko toliko moze da upali-velicinom penisa. Ja sam cak 100 posto ubedjen da ona deluje destimulativno na muski rod i to joj je opravdanje pred samom sobom. Iz kog razloga se sveti, to samo ona zna.

snoshaj efendija:
Ma salim se, pokusavam da trujem malo... :grin:
A da se nadovezem malo na rastin post-veseloj ne treba psihijatar. Ona je kao i milioni zena na svetu- sveti se muskarcima jedinim oruzjem koje koliko toliko moze da upali-velicinom penisa. Ja sam cak 100 posto ubedjen da ona deluje destimulativno na muski rod i to joj je opravdanje pred samom sobom. Iz kog razloga se sveti, to samo ona zna.

Ja najiskrenije sumnjam da je "vesela" uop$te zhena. Garant neki Gejan

Ja najiskrenije sumnjam da je "vesela" uop$te zhena. Garant neki Gejan

Ovo bi mogla da opovrgne osoba sa ovog foruma koja je sa mnom prichala preko telefona. Ako hoce, naravno, ja ga necu prozivati. Ne mogu da kazem da mi je svejedno na kakav odziv nailaze moji komentari, jer ipak, ako vec diskutujemo, daj da se pravilno shvati to o chemu pishem, a tek kad dodje u pitanje moja zenstvenost, e onda mi je bash bzvz. Inache, uopshte nisam mushkobanjasta, naprotiv ..

U vezi ostalih komentara na rachun moje osvete mushkarcima .. ne znam da li da bilo shta pishem, ili da vas pustim da se isprichate medju sobom, vi, ponosni vlasnici onoga shto najvishe volim.

Potpuno mi je fascinantno da po prichama vesele, jedini krivac ako je sex bio krsh moze da bude mushkarac. Nije mu se digao, prebrzo je umusavio, pao mu je posle pola sata, nije dobar tehnichar, mala mu je kita, etc.

E ovo je vec naklapanje. Nigde ovako neshto nisam izrekla, osim u sluchajevima kad zaista mislim da je tako, no, Rasto, nisi mi drzao svecu pa da budesh toliko siguran da ne pricham istinu.

U vezi male-velike kite dopusticete da svako ima pravo na svoj ukus po pitanju sexa i velichine, a ja, eto, volim kite koje su vece od 17 (to nije 25, kako je Lyon pokushao da iskarikira) i volim neshto deblje kite od uobichajenog. Nishta preglomazno, kao shto vidite. To shto je za mene destimulirajuce sve ispod 17 .. jbg, opet je to moj i samo moj stav i nisam ja jedina zena na ovoj planeti pa da se sad vi neshto brinete oko toga. Nego, znate vi dobro da mnogo zena voli veci ****, pa to je antologija :)

Kazem ja da mushkarci traze iskrene zene, a zapravo ne vole da chuju ono shto takva zena pricha. Jer, da ja, u svojoj glavi, mislim kako mi maleni **** ne odgovara, a na forumu da cutim (ili u RL) .. ne bih ni bila prozivana da mi treba psihijatar, da ovo-ono.

Ma, mozete da me shaljete gde hocete, od svog qrca da pobegnete ne mozete, a ni od zena kojima necete biti potaman .. :)

Ma salim se, pokusavam da trujem malo...

Lazesh Efendija ... bio si i ti sasvim iskren .. nego si se malo istrchao, a nisi naishao na podrshku mushkog dela, pa si se posuo pepelom :)

Poprilichno sam ubedjen da je ta mrznja posledica toga shto kod istih nisi popularna ili te verovatno hebu iskljuchivo oni koji hebu sve shto ima otkucaj srca. Samim tim shto ti apsolutno prihvatash teoriju da je na svetu neznost retka kao hebeni kriptonit govorish da ti je celog zivota ista falila.

Ma ja sam prokleti extrasens kome je uvek malo i sexa i neznosti. Shto reche jedan moj kada sam ga pitala, posle sedam sati mazenja, - Boze, da li cu ikada biti izmazena?! ... Necesh, jer kod tebe mazenje vuche na josh .. Rasto, Rasto, mudropametan chovek ne pravi zakljuchke sa ovih diskusija, no, no, nikako. Nego, mene takvi poput tebe srecu gotovo svaki dan .. i onda ga pitam - e, jesam ti rekla da sam takva i takva i da ce biti ovako i ovako .. a on, koji je pre toga bio sumnjichav, kaze - jesi, ali mi je, izvini, bilo neverovatno, a sada znam da si bila u pravu - nego, nikada ranije nisam sreo takvu zenu.

Niti ja sebe ovde promovishem, niti zelim da se nekome predstavljam, samo tu i tamo napishem neki komentar - ali to nikako nisam JA cela, a isto tako ni ja vas, ostale diskutante, ne merim po vashim postovima, koji oslikavaju tek jedan deo vashe lichnosti, ili su odraz trenutnog raspolozenja ... (pricham o postovima koji nisu u fazonu jebemtimater)

Sada ce naravno da proradi sujeta i onda cesh ti naravno da kazesh da sam ovakav i onakav i da su opet svi postali doktori i psihijatri i slichno, ali ne morash da se trudish, sam cu reci. Psihijatar nisam, ovo je samo moje iskreno mishljenje, ali najiskrenije cenim da ti je mishljenje psihijatra potrebno.

Eto, prevario si se - opet :)

Vesela_zena_beogradska:
Nadridoktore ... :)

Mushkarci su slabiji pol, bez obzira na fizichku snagu. Zene su superiornija bica i toga su svesni mnogi mushkarci .. na zalost pa zene to shvate malko kasnije, a neke nikada.

:( :( :( joooooj sta cemo....evo ti i traktor i prikljuchci samo nemoj da me bijesh :cry:

Sad nastupam ja..sa mikrofonom u ruci...hehehe
Vesela je u pravu, zaista dosta zena (cak oko 50%) se ohladi pri pogledu na mali penis.Ona je tu zaista bila skroz iskrena.
Rastaman je u pravu da za los seks ne moze biti kriv samo i iskljucivo muskarac.
Mislim da sam ja u pravu kad kazem da ako se zena prvo zaljubi, pa tek onda stupe u seksualne odnose, ona nece pridavati veliki znacaj njegovim centimetrima, vec stilu, tehnici, paznji...
Zena moze svrsiti i od prsta, ok. To je tacno i to je ohrabrujuce, ali nekim zenama zaista vise godi taj osecaj da su "max ispunjene njegovim penisom", to im pojacava uzbudjenost i orgazam.
Pri kres semi za jedno vece na primer, zeni ce veoma biti vazna njegova velicina.
Ali, ali...ako je rec o vezi u kojoj postoji emotivna privrzenost...centimetri padaju u drugi plan.
Hocu da kazem, ako ga je zena volela, pa dodje do seksa, ona se nece ohladiti (u vecini slucajeva), zato sto je njemu malo manji...ako je on ne zadovolji...trpece neko vreme..tek ako nema poboljsanja, ona ce otici...

Goshca je lepo rekla ..

Hocu da kazem, ako ga je zena volela, pa dodje do seksa, ona se nece ohladiti (u vecini slucajeva), zato sto je njemu malo manji...ako je on ne zadovolji...trpece neko vreme..tek ako nema poboljsanja, ona ce otici...

Ovde jedino ne nalazim sebe .. mada je goshca u pravu, ali ni ja nisam k`o druge .. elem, ne zaljubim se nikad pre seksa, tako da nema iznenadjenja. A da se vremenom ohladim bez obzira koliko dobar seks imali i koliki mu **** bio - i to stoji .. i tu se vec uklapam u opshtepoznati sindrom.

Muskarac s malo manjim penisom moze da zadovolji zenu i to veooma dobro...
Ali, ali...da sam ja muskarac s malim penisom, prvo bih iskoristla sav svoj sarm i poklonila bih joj max paznju, ljubav itd.. da se osiguram za svaki slucaj...da me nece vredjati ili poniziti verbalno il neverbalno...i kad osetim da je noj stalo do mene, da ona vlazi na mene i kad se samo mazimo, ljubimo...tad bi stupila u akciju...
Ovo sve kazem, jer ja duboko verujem, da zena moze svrsiti lako i brzo sa muskarcem koji je bas bas sexualno uzbudjuje, nezavisno od toga koliki je on dole...u takvom momentu ona se nece setiti svog ukusa...jednostavno bice uzbudjena i razmisljace u stilu...prst...gurni mi ruku...stavi mi ga...daj mi nesto...brze...samo mi daj...hahahha...e...al ozbiljno...
Ali ako se on njoj samo osrednje svidja...tada nastaje problem i ona razmislja"hm, hm..mali mu je...jeee...uopste to nisam ocekivala...bas nemam srece...steta, a bas je sladak"...a ishod cele te price je neizvestan, tj. zavisi od muskarca i njegovog umeca.
Mislim da muskarac s mali penisom ne moze sebi dozvoliti luxuz da bude sa zenom koja nije zaljubljena u njega, jer moze biti povredjen njenom reakcijom i moze se osecati jos gore.

Back