uvecati penis

Ma sta fali i ako je oko 11 cm? Ne moze bas sve poze lepo, ali... A ako bas zelis da ga uvecas, uzmi onalj Vep-aparat(kako god se zvashe) ili idi na operaciju. Kad je onaj lik mogao da smanji obim 20(ili beshe 24?)cm, onda mozes i ti da ga produzis, mada sacekaj da izadjes iz puberteta(ako si u njemu).

dog899:
Ima li neko od forumasha da je uspeo uvecati penis (koliko) u duzini i obimu. Moze li neko preporucite neki sajt gde se to moze videti?

Postoje li opasnosti i posledice usled praktikovanja vezbi za uvecanja penisa ili od koriscenja pilula?

pusti ti sto neke oce veliku kittu! 20-25 cm ce biti sasvim dovoljno ;)

DAJEM JUNE RADI VEĆE ĆUNE
Oko tri stotine Šumadinaca godišnje prodaje stoku i ne žali para kako bi povećali muški ponos ili ispravili "krivog stojka"

KRAGUJEVAC - Oko tri stotine Kragujevčana godišnje poseti urologa sa željom i namerom da produže ili isprave penis. Pritisak je ogroman, kaže profesor dr Srećko Đorđević, specijalista urologije. - Svakodnevno imamo pacijente koji od nas traže da im uradimo estetsku ili funkcionalnu korekciju, ali u većini slučajeva za tim nema potrebe.

- Koji santimetar više najčešće traže muškarci u srednjim godinama, koji su obnovili svoj ljubavni život sa mlađom partnerkom. Neki ne pitaju šta košta. Nedavno sam imao ponudu iz Švedske, naš čovek koji godinama tamo radi hteo je da mi plati avion, samo da mu pomognem. Naravno, to nije bilo moguće - kaže profesor Đorđević.

Većina muškaraca priželjkuje penis koji je dugačak, velikog obima i uvek spreman na akciju. U zahtevima ponekad i preteraju, kaže ovaj vrsni urolog.
- Ima i onih koji žele da im penis bude i deset santimetara duži, što realno nije moguće - ističe dr Đorđević.

Korekcija se radi od postojećeg "materijala", pa je nadogradnja moguća za par santimetara.
- Ima i onih koji hoće da im smanjimo polni organ, što je daleko lakše - uz osmeh dodaje lekar.

On naglašava da su retki oni koji dođu sa funkcionalnim smetnjama, odnosno "krivinom" na penisu koja pravi probleme tokom odnosa ili sprečava ejakulaciju.
- Dolaze nam pacijenti iz svih bivših jugoslovenskih republika, Holandije, Švajcarske, Luksemburga, ali su Šumadinci i dalje najbrojniji. Za lokalne osiguranike operacija nije skuplja od 500 evra - kaže dr Đorđević.

Mnogi domaćini prodaju kravu ili deo imanja, a neki diži i kredit, kako bi rešili dugogodišnji problem sa "njim", dok mlađi i imućniji ne pitaju šta košta.
- I kada odlučimo da nekoga operišemo, da mu, kako se narodski kaže, produžimo, najvažnije je da se održi funkcionalnost. Ovaj zahvat može da nosi rizik od impotencije. Ukoliko sve prođe kako valja, pacijent posle dva ili tri dana ide kući, a već za nedelju penis je u punoj funkciji - priča profesor.

Hormoni za veći penis

U Kliničkom centru u Kragujevcu ekipa vrsnih lekara obavlja zahvate iz oblasti estetske urologije.
- Ono što nedostaje je malo para da se ponovi oprema za mikrohirurgiju, kako bi lokalna bolnica bila rame uz rame sa svetskim centrima - naglašava dr Srećko Đorđević.
Produžavanje penisa moguće je i uz pomoć hormona.
- Kod mladih muškaraca može se primeniti terapija androgenima, ali retki su oni koji mogu biti kandidati za takvu vrstu lečenja - tvrdi urolog.

Warden_Assasin:
Ma sta fali i ako je oko 11 cm? Ne moze bas sve poze lepo, ali... A ako bas zelis da ga uvecas, uzmi onalj Vep-aparat(kako god se zvashe) ili idi na operaciju. Kad je onaj lik mogao da smanji obim 20(ili beshe 24?)cm, onda mozes i ti da ga produzis, mada sacekaj da izadjes iz puberteta(ako si u njemu).
Koje cudno pitanje! Sta fali? Pa fali jos oko 5 cm da bi bio u normali. Muskarac moze da ima traume kad nije u stanju da zadovolji zenu i treba mu pomoci. I svaka zena je razocarana kad vidi da muskarac nema normalnu alataku, tu nema zbora.

Nije svaka zena razocarana, veruj mi na rec. Bar znam da meni nije problem...ako su tu iskrena osecanja, tu je i extra sex.
A kada je zena "shiroka"? Sta onda? Da joj muskarac kaze-idi na operaciju, hocu te "usku". Ili da ona sama sebi utuvi u glavu da joj je to potrebno?
Niko nije savrsen, a ako to neko ne moze da prihvati, onda neka trazi bolje... Ljudi su ljudi i svaki njihov deo je stvoren savrseno(iako to mnogima ne izgleda tako), a to sto neke "kuronje" vole da se hvale duzinom i obimom i postavljaju neke nedostizne standarde za ostale....to je glupost.
Onaj ko ne prihvata svoje telo onakvo kakvo je, neka onda i pati. A jos su gori i oni sto traze vise nego sto neko moze da pruzi.

Warden_Assasin:
Nije svaka zena razocarana, veruj mi na rec. Bar znam da meni nije problem...ako su tu iskrena osecanja, tu je i extra sex.
A kada je zena "shiroka"? Sta onda? Da joj muskarac kaze-idi na operaciju, hocu te "usku". Ili da ona sama sebi utuvi u glavu da joj je to potrebno?
Niko nije savrsen, a ako to neko ne moze da prihvati, onda neka trazi bolje... Ljudi su ljudi i svaki njihov deo je stvoren savrseno(iako to mnogima ne izgleda tako), a to sto neke "kuronje" vole da se hvale duzinom i obimom i postavljaju neke nedostizne standarde za ostale....to je glupost.
Onaj ko ne prihvata svoje telo onakvo kakvo je, neka onda i pati. A jos su gori i oni sto traze vise nego sto neko moze da pruzi.

Mene destimulishe pogled na malu kitu. Tu mi vec padne libido za 50%. E sad, ako je on vrsan ljubavnik i ako postoji taj neki fluid - izvuci cemo kakav takav sex. Ali ono shto nikada nece moci da uradi je taj neki osecaj totalne ispunjenosti i punoce u mojoj utrobi (makar se ista poprilichno razvukla od velichine njegovog spolovila) e, a za taj osecaj sam spremna na sve.

Ha, ha- do sada niko na forumu nije umeo da jace posere muski deo kao Vesela...
Kratko, jasno i bez uvijanja.I sto je najjjaca fora, obicno je u pravu. Razmisljao sam, i ja da sam zensko ne bih pristao na manje od npr 18cm. Da se zajebavam i ostanem nedojebana. Ipak je velicina bitna ma koliko mi srali, i jedna i druga strana.

Pa, dobro... Potrebe, zelje i ukusi su razliciti... Ali ako neko bas nema sredstava za uvecanje i zadovoljenje tudjih, a i svojih potreba, ne bi trebalo da se baca u bedak i ubije zbog toga. Nije jedini na svetu.

Warden_Assasin:
Pa, dobro... Potrebe, zelje i ukusi su razliciti... Ali ako neko bas nema sredstava za uvecanje i zadovoljenje tudjih, a i svojih potreba, ne bi trebalo da se baca u bedak i ubije zbog toga. Nije jedini na svetu.

Ne bi trebalo ali se covek grozno oseca pri samoj pomisli da je njegova velicina destimulativna na partnerku.Jos ako naletis na neku eksplicitnu kao vesela i ona ti kaze 'bilo mi je lose u krevetu, mali ti je' ...

snoshaj efendija:
Ne bi trebalo ali se covek grozno oseca pri samoj pomisli da je njegova velicina destimulativna na partnerku.Jos ako naletis na neku eksplicitnu kao vesela i ona ti kaze 'bilo mi je lose u krevetu, mali ti je' ...

E jbg sad efendijo... Moze da te pogodi kad imas 16 ili 18 godina i kad si jos uvek ubedjen da ces samo velicinom da odradis sav posao i da ce ona da se zanesvesti od orgazmiranja samo ako joj ga stavis.

Sigurno je bolje da je veci, od viska glava ne boli sto bi rekao narod i sve ono sto moze manji moze i veci ali ono sto moze veci to ne moze manji :)

Ali da je sve u velicini, nije, to znas i ti, to znam i ja, to znaju tvoje, moje i bilo cije partnerke. Dzaba i veliki ako je vlasnik flegma, ako pojma nema sa zenama, ako 'ebe 3 minuta, ako nema energiju u sebi, nije malo perverzan, ako bi 'ebo jednom nedeljno, ako mu je polumlohav itd itd itd.

I ok, moze neku zenu stvarno da 'oladi kad vidi da mi nije bas 25cm ali sto bi to mene pogadjalo kad znam sta mogu i umem sa onim sto imam.

Vesela_zena_beogradska:
Mene destimulishe pogled na malu kitu. Tu mi vec padne libido za 50%. E sad, ako je on vrsan ljubavnik i ako postoji taj neki fluid - izvuci cemo kakav takav sex. Ali ono shto nikada nece moci da uradi je taj neki osecaj totalne ispunjenosti i punoce u mojoj utrobi (makar se ista poprilichno razvukla od velichine njegovog spolovila) e, a za taj osecaj sam spremna na sve.
E Taman sam poco da se zeljubljujem u tebe i ti me vracash u stvarnost ******

Back