Hammerhead
Primećen član
- Poruka
- 640
e narode, ne vazi vam to da od onanije raste... ja bi onda imao najveci na svetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

radojam:kako da mi bude veci penis??
dog899:Ima li neko od forumasha da je uspeo uvecati penis (koliko) u duzini i obimu. Moze li neko preporucite neki sajt gde se to moze videti?
Postoje li opasnosti i posledice usled praktikovanja vezbi za uvecanja penisa ili od koriscenja pilula?
chika_doktor:pusti ti sto neke oce veliku kittu! 20-25 cm ce biti sasvim dovoljno![]()

cuo sam da gotivish 

Koje cudno pitanje! Sta fali? Pa fali jos oko 5 cm da bi bio u normali. Muskarac moze da ima traume kad nije u stanju da zadovolji zenu i treba mu pomoci. I svaka zena je razocarana kad vidi da muskarac nema normalnu alataku, tu nema zbora.Warden_Assasin:Ma sta fali i ako je oko 11 cm? Ne moze bas sve poze lepo, ali... A ako bas zelis da ga uvecas, uzmi onalj Vep-aparat(kako god se zvashe) ili idi na operaciju. Kad je onaj lik mogao da smanji obim 20(ili beshe 24?)cm, onda mozes i ti da ga produzis, mada sacekaj da izadjes iz puberteta(ako si u njemu).
Warden_Assasin:Nije svaka zena razocarana, veruj mi na rec. Bar znam da meni nije problem...ako su tu iskrena osecanja, tu je i extra sex.
A kada je zena "shiroka"? Sta onda? Da joj muskarac kaze-idi na operaciju, hocu te "usku". Ili da ona sama sebi utuvi u glavu da joj je to potrebno?
Niko nije savrsen, a ako to neko ne moze da prihvati, onda neka trazi bolje... Ljudi su ljudi i svaki njihov deo je stvoren savrseno(iako to mnogima ne izgleda tako), a to sto neke "kuronje" vole da se hvale duzinom i obimom i postavljaju neke nedostizne standarde za ostale....to je glupost.
Onaj ko ne prihvata svoje telo onakvo kakvo je, neka onda i pati. A jos su gori i oni sto traze vise nego sto neko moze da pruzi.
Warden_Assasin:Pa, dobro... Potrebe, zelje i ukusi su razliciti... Ali ako neko bas nema sredstava za uvecanje i zadovoljenje tudjih, a i svojih potreba, ne bi trebalo da se baca u bedak i ubije zbog toga. Nije jedini na svetu.
snoshaj efendija:Ne bi trebalo ali se covek grozno oseca pri samoj pomisli da je njegova velicina destimulativna na partnerku.Jos ako naletis na neku eksplicitnu kao vesela i ona ti kaze 'bilo mi je lose u krevetu, mali ti je' ...

E Taman sam poco da se zeljubljujem u tebe i ti me vracash u stvarnost ******Vesela_zena_beogradska:Mene destimulishe pogled na malu kitu. Tu mi vec padne libido za 50%. E sad, ako je on vrsan ljubavnik i ako postoji taj neki fluid - izvuci cemo kakav takav sex. Ali ono shto nikada nece moci da uradi je taj neki osecaj totalne ispunjenosti i punoce u mojoj utrobi (makar se ista poprilichno razvukla od velichine njegovog spolovila) e, a za taj osecaj sam spremna na sve.