uvecati penis

W.A.S.P.:
pa znas kako, kita je misic a misici (svi u telu pa i taj) rastu uz pomoc kontrakcije - u slucaju kite to ti je drkanje

Strucni savet od medicinskog radnika-mene: U kiti ne postoji ni jedan jedini misic!!!Kita je sva od vezivnog tkiva tj. corpus cavernosum-a i corpus spongiosum-a. U trenutku erekcije sve sto se tu desava je da se krv slije u to spongiozno i kavernozno telo i tuki nabrekne.

Zato bi savet mozda bio pre da nabije visok krvni pritisak jeduci so pa da mu jace hidraulika radi!

ok, moja greska, ali pazi ovako, kolko ja znam svaki organ telu se hrani preko krvi te samimm tim tako i raste. Kita se u erekciji (tj. kad se digne) napuni krvlju juer je jelte sacinjena od sundjerastog tkiva te se samim tim i hrani - raste, i sta je sad problem??? a da ima misice - ima, doduse ne u samom pajseru vec ispod i bez njih ne bi mogo da zadrzis soranjac/svrsotku a i ne bi mogo da se digne. i ok, ja nisam doktor ti si sigurno 100x strucniji od mene

W.A.S.P.:
ok, moja greska, ali pazi ovako, kolko ja znam svaki organ telu se hrani preko krvi te samimm tim tako i raste. Kita se u erekciji (tj. kad se digne) napuni krvlju juer je jelte sacinjena od sundjerastog tkiva te se samim tim i hrani - raste, i sta je sad problem??? a da ima misice - ima, doduse ne u samom pajseru vec ispod i bez njih ne bi mogo da zadrzis soranjac/svrsotku a i ne bi mogo da se digne. i ok, ja nisam doktor ti si sigurno 100x strucniji od mene
strucnija
i da to si u pravu, to su ti tamo neki sfinkteri...
....pa eto onda sto vise dr.ka to se vise te rupice sire i svaki put mogu da prime sve vise i vise krvi i on mu je sve veci i veci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....da li se vi slazete kolega?ja mislim da ovo objavimo koautorski kao naucni rad.

tweet-tweet:
strucnija
i da to si u pravu, to su ti tamo neki sfinkteri...
....pa eto onda sto vise dr.ka to se vise te rupice sire i svaki put mogu da prime sve vise i vise krvi i on mu je sve veci i veci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....da li se vi slazete kolega?ja mislim da ovo objavimo koautorski kao naucni rad.
pardon, izvinjavam se 8-)

gossca:
...da te malo utesim...zenska vagina je dugacka koliko? Tvoj penis nije manji od te mere verovatno...
...a to sto neke zene vole veci...to vec moze da ti bude problem...
...zato bih ja da sam na tvom mestu pucala na to da me neka zavoli, pa bih se tek onda upustila u seks...kad te zavoli...velicina tvog penisa nece biti toliko vazna...ako joj budes ugadjao u krevetu i van kreveta...
Tebe muž baš, baš ubedio u to ?!? :lol:

Ma od kad je to velika kita neophodan preduslov za dobar sex? Glava, glava, sve ide iz glave... Doduse, neke ribe vole buzdovane, jbg, njih zaobidji... Ali mnogo je vise onih koje bi radije primile 15cm nego 20+... Verovatno ce se naci neko pametan da pravi sprdnju od ovog posta ali sam apsolutno, definitivno i potpuno siguran da sam u pravu...

....Kalimero nemo se praviš pametan....
...batica ima problem....
...i želi rešenje...
...mani te priče,mali a tehničar,bla bla bla...
...nego konkretne predloge,amandmane za rešenje ovog gorućeg problema....

Pa i nije napisao koliko mali... Mislim ako mu je negde oko recimo 15-16 onda i ne mora da ga produzava (u tom slucaju se tripuje)... Ako je manji, onda postoje nekakve tehnike produzavanja (procitao sam da su arapi davno radili tako neke vzebe jer su vrlo ozbiljno dozivljavali duzinu svoje muskosti) pa nek potrazi na netu i pokusa...
Naravno, moze da pokusa i sa onom taktikom spore penetracije, cime se stvara iluzija duzine :)
Ili nek kupi dildo pa nek gura dildo, a ribi da kaze da gleda na drugu stranu :)

Back