W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
pa znas kako, kita je misic a misici (svi u telu pa i taj) rastu uz pomoc kontrakcije - u slucaju kite to ti je drkanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
W.A.S.P.:pa znas kako, kita je misic a misici (svi u telu pa i taj) rastu uz pomoc kontrakcije - u slucaju kite to ti je drkanje
strucnijaW.A.S.P.:ok, moja greska, ali pazi ovako, kolko ja znam svaki organ telu se hrani preko krvi te samimm tim tako i raste. Kita se u erekciji (tj. kad se digne) napuni krvlju juer je jelte sacinjena od sundjerastog tkiva te se samim tim i hrani - raste, i sta je sad problem??? a da ima misice - ima, doduse ne u samom pajseru vec ispod i bez njih ne bi mogo da zadrzis soranjac/svrsotku a i ne bi mogo da se digne. i ok, ja nisam doktor ti si sigurno 100x strucniji od mene
radojam:kako da mi bude veci penis??
pardon, izvinjavam se 8-)tweet-tweet:strucnija
i da to si u pravu, to su ti tamo neki sfinkteri...
....pa eto onda sto vise dr.ka to se vise te rupice sire i svaki put mogu da prime sve vise i vise krvi i on mu je sve veci i veci...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....da li se vi slazete kolega?ja mislim da ovo objavimo koautorski kao naucni rad.
Tebe muž baš, baš ubedio u to ?!?gossca:...da te malo utesim...zenska vagina je dugacka koliko? Tvoj penis nije manji od te mere verovatno...
...a to sto neke zene vole veci...to vec moze da ti bude problem...
...zato bih ja da sam na tvom mestu pucala na to da me neka zavoli, pa bih se tek onda upustila u seks...kad te zavoli...velicina tvog penisa nece biti toliko vazna...ako joj budes ugadjao u krevetu i van kreveta...
...a ti bi da me ubedis u suprotno...hehehhe...krvolok:Tebe muž baš, baš ubedio u to ?!?![]()
Kako li onda napisa ovo? :shock:Lusy Lusy:Turbo-ajvar...... :? hahahahahahahahah kakav nik,padoh sa stolice i polomih tastaturu...heheeeh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tek sto klizi posle slaninesinmbad:..samo ti maži slaninom...
...naravno onom domaćom sapunjarom...
...i da viš kak raste,ki kuruzi posle kiše....