Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
limunada:
majcheki:
Pokupila sam iz banke papire za kredit... Sad ide ona mučna procedura :lol:

trazis zirante,a? :D

Prošli put sam odustala od kredita jer nisam mogla da nađem ni jednog - od celog mog društva samo ja radm a ovi ''stariji'' su već u 'vnima, kreditima i minusima do guše...

Sad sam se setila da navatam dedu koji nije u penziji, prošli put mi nije pao na pamet :D :D :D

Jao šta je papira, ubi me ako ja ovo znam da popunim :cry:

E sad, pitanje.... ALi mooolim te pazi da ne zeznem nešto :oops:

Jedno od pitanja da li ste udati - ja stavljam x na ne

Onda idu podatci o članovima domaćinstva i njihovim primanjima... Jel to treba da popunim ili ne (da stavim kevu i ćaleta)??????!!!!!

majcheki:
E sad, pitanje.... ALi mooolim te pazi da ne zeznem nešto :oops:

Jedno od pitanja da li ste udati - ja stavljam x na ne

Onda idu podatci o članovima domaćinstva i njihovim primanjima... Jel to treba da popunim ili ne (da stavim kevu i ćaleta)??????!!!!!

U principu, malena, tu ti idu podaci svih kojima je registrovano mesto boravna (ono u licnoj karti)tamo gde i tebi..ne moze da skodi ako uneses.... :wink:
i sta ce ti kredit?i meni hitno trebaju kola i novi comp..ali sam odustala...pa necu valjda banku da finansiram?bolje od nekog da pozajmim..bez kamata....moj savet-bolje odustani..jos to nije kako treba kod nas zazivelo i deru....trust me...radim u finansijama..I koja je banka u pitanju?

Yu Banka.... Znam da je loše ali baš želim ta kola - a toliko ne volim da tražim od nekog pare da bi pre ceo svet obišla biciklom :D

Joj već računam... Kamata je 11% na godišnjem nivou i to na glavnicu... dakle negde oko 4oo evrića godišnje pa puta 5

Jel se ja tripujem ili se to na kraju svede na oko 2 000 evra kamate? :shock:

majcheki:
Yu Banka.... Znam da je loše ali baš želim ta kola - a toliko ne volim da tražim od nekog pare da bi pre ceo svet obišla biciklom :D

Joj već računam... Kamata je 11% na godišnjem nivou i to na glavnicu... dakle negde oko 4oo evrića godišnje pa puta 5

11%????? :shock:
Jesi luda? :lol:

majcheki:

Bas tako...draga..za te pare mozes skoro ceo auto da kupis...pa ti vidi..Ne znam iskren savet ..jer ti mislim dobro..odustani....

Zvala sam banku - na 4 000 ispadne 1400, nisam dobro izračunala... A i ako je na godišnjem nivou, kamata se ipak obračunava mesečno uz ratu kredita tako da se uz ratu plaća 20 evra više.

Ovo već može da se svari

Ufffffff, 'bem ti birokratiju i banke i Dinkića i sve u 'čku 'terinu

majcheki:
Zvala sam banku - na 4 000 ispadne 1400, nisam dobro izračunala... A i ako je na godišnjem nivou, kamata se ipak obračunava mesečno uz ratu kredita tako da se uz ratu plaća 20 evra više.

Ovo već može da se svari

Ufffffff, 'bem ti birokratiju i banke i Dinkića i sve u 'čku 'terinu

Pa zar je i 1400 malo?a izacice ti sigurno na 2000???????Inace..zato sam te i pitala koja banka....ja sa, isto u Raiffaisen...cini mi se da je duplo bolja sto isto nije mala razlike...I ble Majce...bas si se zaletela......

:cry: :cry: :cry: Suzi ne mogu da promenim banku sada - imam 10 nerealizovanih čekova a kad se to realizuje, trebaće mi bar tri meseca plate preko tog računa da bi mogla da im tražim kredit. A ako uzmem kredit a da mi to nije matična banka, izaćiće mi veća kamata nego što mi je u Yu banci.

A od 2003, kad sam odvozala časove i kad sam se raspitivala za kredit - ništa se nije promenilo (osim što su tada tražili 2 žiranta a sada traže jednog) Tako da ne verujem da će se bilo šta menjati u sledeće 2 godinice.

Neću da tražim nekom 4 000 evra a sama da ih sakupim nema šanse

:cry: :cry: :cry:

Ovo je definitivno moj utisak dana.

Yebale vas bre pare.. :? zenu boli bubreg a vi tu sitnicarite za par hiljada evra.. :lol:

Salim se.. Gazdarice, nadam se da nije nesto ozbiljnije? Da li si bila kod lekara? Pripazi malo na zdravlje, batali bre ovaj forum... :D

majcheki:
Gazdarica:
Imam kamen u bubregu i jutros kad sam isla na posao, nije me mnogo boljelo, ali sad se bas pojacava bol... Nista, popila sam tablete protiv bolova, valjda ce da bude bolje...

Nađi neki položaj koji ti odgovara dok sediš a do kuće šetaj... šetaj, šetaj
i pij dosta tečnosti ( voda, čajevi) to naši bubrzi vole...
e bez zezanja...
pazi te burege jer mislim da nema goreg nego kad to rikne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back