Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre sat i po....razbio sam kola....far maska hauba itd...min shteta 500e....a pre mesec dana mi vratili dozvolu...nisam na more otisho popravljo sam kola...i sad ovo...nisam materijalista ali nisam ni neko ko mozhe olako priushtiti tu kintu...ske.njao sam se za 10tq...utisak dana.....

josh sam i dobro prosho...udario sam u juga....njemu nistha shtete...devojka izashla i kao ma teraj dalje...a moj auto prso ko zvechka...nisam se setio ni kafu da joj ponudim....majko mila kolko se trudim da ostanem pozitivan....a taman sam imao planove....pu ***** ti ****....

a taman sam izasho iz finansijske kataklizme...ne umem s parama pa to ti je...nervira me to...to mi je i najvetja mana...kolko imam tolko potroshim...posle se cimam ko slepac...e moj imbecilu

He, he...odem na dogadjaj i naletim na druga iz srednje, kad on fotoreporter... :lol:
Nije me bas voleo, skakala sam mu po zivcima.... :roll:

A onda sam videla moju srecicu najdrazu :) , ljubav moju slatku :) ...ebem ti...aaaaaaaaa...hocu da se selim viseeeee, ne moguuuuuuu ovako da funkcionisem! :(
Odlepila saaaam!

Pored toga, skovala sam opak plan za posao! 8)

ps. sutra idem da se druzim sa arheolozima! :P

A ja sam pijan ko........... zzzzzzzzz
2.gif

utisak od juce kad sam se vracala kuci. na stanici stoji bakica, uredna, sa sasvim belom kosom, umornog od svih tuga i zivota pogleda, naslonjena na stap, a pored nje na asfaltu sprejem napisano "nova srbija". to je to, zar ne?

jutros na stanici, razgovaraju dve starije zene, i jedna kaze drugoj " ma ne, nije ona matora, ona je 26. godiste!" lol

Od ponoći do 7 a.m., radnici "Beograd-puta" su drndali svojim dotrajalim, ružnim i bučnim mašinama Francusku ulicu i celu noć zbog njih nisam oka sklopila, i kao takva, danas sam totalno neupotrebljiva.

Od ponoći do 7 a.m., radnici "Beograd-puta" su drndali svojim dotrajalim, ružnim i bučnim mašinama Francusku ulicu i celu noć zbog njih nisam oka sklopila, i kao takva, danas sam totalno neupotrebljiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back