majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Pokupila sam iz banke papire za kredit... Sad ide ona mučna procedura 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:Pokupila sam iz banke papire za kredit... Sad ide ona mučna procedura![]()
limunada:majcheki:Pokupila sam iz banke papire za kredit... Sad ide ona mučna procedura![]()
trazis zirante,a?![]()
majcheki:E sad, pitanje.... ALi mooolim te pazi da ne zeznem neštoops:
Jedno od pitanja da li ste udati - ja stavljam x na ne
Onda idu podatci o članovima domaćinstva i njihovim primanjima... Jel to treba da popunim ili ne (da stavim kevu i ćaleta)??????!!!!!
majcheki:Yu Banka.... Znam da je loše ali baš želim ta kola - a toliko ne volim da tražim od nekog pare da bi pre ceo svet obišla biciklom![]()
Joj već računam... Kamata je 11% na godišnjem nivou i to na glavnicu... dakle negde oko 4oo evrića godišnje pa puta 5
Jel se ja tripujem ili se to na kraju svede na oko 2 000 evra kamate? :shock:
majcheki:Yu Banka.... Znam da je loše ali baš želim ta kola - a toliko ne volim da tražim od nekog pare da bi pre ceo svet obišla biciklom![]()
Joj već računam... Kamata je 11% na godišnjem nivou i to na glavnicu... dakle negde oko 4oo evrića godišnje pa puta 5
Jel se ja tripujem ili se to na kraju svede na oko 2 000 evra kamate? :shock:
limunada:I meni se cini,i bez racunanja,da je mnogo...![]()
Ja imam kredit 4500 e na 5 godina,kamata je oko 1000 ukupno...
Ovo bjese za majceki...![]()
hanibal77:kako sam ja umornaa moram da idem na posao
![]()
imam upalu misica i spava mi se![]()
majcheki:limunada:I meni se cini,i bez racunanja,da je mnogo...![]()
Ja imam kredit 4500 e na 5 godina,kamata je oko 1000 ukupno...
Ovo bjese za majceki...![]()
Pa to je više nego duplo manje nego kod mene - Koja banka je u pitanju?
majcheki:Zvala sam banku - na 4 000 ispadne 1400, nisam dobro izračunala... A i ako je na godišnjem nivou, kamata se ipak obračunava mesečno uz ratu kredita tako da se uz ratu plaća 20 evra više.
Ovo već može da se svari
Ufffffff, 'bem ti birokratiju i banke i Dinkića i sve u 'čku 'terinu
Gazdarica:Bubreg me sve vise boli... :?
Gazdarica:Imam kamen u bubregu i jutros kad sam isla na posao, nije me mnogo boljelo, ali sad se bas pojacava bol... Nista, popila sam tablete protiv bolova, valjda ce da bude bolje...
i pij dosta tečnosti ( voda, čajevi) to naši bubrzi vole...majcheki:Gazdarica:Imam kamen u bubregu i jutros kad sam isla na posao, nije me mnogo boljelo, ali sad se bas pojacava bol... Nista, popila sam tablete protiv bolova, valjda ce da bude bolje...
Nađi neki položaj koji ti odgovara dok sediš a do kuće šetaj... šetaj, šetaj