Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
~~~~:
NaraYan:
~~~~:
Moja komšinica se udaje.Nisam sigurna ima li 16.17. godina. :shock: :shock:

Pa shta se tu moze, vidish kakva ti je danashnja omladina.
E, da mi dođe tako kćerka i kaže da se udaje, ma rekla bi joj da , da, da.... ma ne znam, recimo da obriše sline.

Eeee, a ti je onda uchi na vreme. :D :wink:

A kakav je taj lik? El mnogo stariji ili shta?

NaraYan:
~~~~:
NaraYan:
~~~~:
Moja komšinica se udaje.Nisam sigurna ima li 16.17. godina. :shock: :shock:

Pa shta se tu moze, vidish kakva ti je danashnja omladina.
E, da mi dođe tako kćerka i kaže da se udaje, ma rekla bi joj da , da, da.... ma ne znam, recimo da obriše sline.

Eeee, a ti je onda uchi na vreme. :D :wink:

A kakav je taj lik? El mnogo stariji ili shta?
Ma nemam pojma.Znam samo da se zove Đoko Pejović(stvarno nekako 'sofisticarano' ime :D .malo sam bezobrazna,al' nekako mi zvuči kao neko iz naših serija)

Ma to ti njemu spremis zaeb, kao: "E sad ja odo u r. , a ti vidi sta ces", a onda ce on "cekaj prijatelje samo sam se salio, sha se primash kao sauchesce, ajd' ufati me malo, pa me pusti vazi"?" Evo peraje(ruke) :wink:

Moj dragi decko je danas zapalio u inostranstvo na par dana,i taman sto sam ga ispratila,naletela na bivseg kojeg nikako da prebolim....i posle tog fatalnog susreta sam skapirala da me boli guza za njega....i da mog Neshu volim najvise..i tako sam srecna,iako mi nedostaje i sad je daleko....i presrecna sam :D :D :D

počeli su pozorišni dani u mojem malo mesto
sve je ok
stari i novi drugari... veselo društvo...
ma banda obična...ali ih volim...

ma jednom se živi
I.je došao iz Slovačke...on me voli pa sa njim mogu da se glupiram a kad se glupiram ondak se i mnogo smejem...ja volim da se smejem mada to sve ređe činim i to je baš bezveze...

e otvarali su izložbu, završena kolonija...
setila se 0077...i priče o Mojaku...
naravno, bili su tamo, oboje.

nasho sam u dzepu od nekih bermuda koje sam ko zna kad nosio.....500din....kako volim kad se to desi a ja bez dinara...uh....taman...u pon tje kinta...da i mene ogreje sunce...nisam gledao ostale dzepove...mozhda opet zatrebaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back