Cekam kuma
Ističe se
- Poruka
- 2.706
Poklanjam svoje dve njive V klase u nauchno istrazivachke svrhe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, da mi dođe tako kćerka i kaže da se udaje, ma rekla bi joj da , da, da.... ma ne znam, recimo da obriše sline.NaraYan:~~~~:Moja komšinica se udaje.Nisam sigurna ima li 16.17. godina. :shock: :shock:
Pa shta se tu moze, vidish kakva ti je danashnja omladina.
Cekam kuma:Poklanjam svoje dve njive V klase u nauchno istrazivachke svrhe
~~~~:E, da mi dođe tako kćerka i kaže da se udaje, ma rekla bi joj da , da, da.... ma ne znam, recimo da obriše sline.NaraYan:~~~~:Moja komšinica se udaje.Nisam sigurna ima li 16.17. godina. :shock: :shock:
Ma nemam pojma.Znam samo da se zove Đoko Pejović(stvarno nekako 'sofisticarano' imeNaraYan:~~~~:E, da mi dođe tako kćerka i kaže da se udaje, ma rekla bi joj da , da, da.... ma ne znam, recimo da obriše sline.NaraYan:~~~~:Moja komšinica se udaje.Nisam sigurna ima li 16.17. godina. :shock: :shock:
Eeee, a ti je onda uchi na vreme.:wink:
A kakav je taj lik? El mnogo stariji ili shta?
Shag Ivory:Spichila me promaja zhesce... :x
Hodam kao zvonar Bogorodicne crkve...![]()
AntunTun:nasho sam u dzepu od nekih bermuda koje sam ko zna kad nosio.....500din....kako volim kad se to desi a ja bez dinara...uh....taman...u pon tje kinta...da i mene ogreje sunce...nisam gledao ostale dzepove...mozhda opet zatrebaju