Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FrenchKiss-1.jpg

Dosla sam u internet centar samo zbog toga da bih proverila postu na krstarici medjutim njihov internet provajder nije krstarica pa ne moze ni da se proveri posta, tako da, svi koji ste mi slali emailove u zadnjih 15 - 20 dana ponovite to, na neki drugi nacin mi to posaljite.

Ako se pitate sta je sa mojim internetom kuci, bolje nemojte da me pitate :D , uzeo je moj tata makaze ili noz i prerezao kabal na dva dela, a meni nije bas vise toliko stalo do interneta kao ranije pa se nisam potrudila da popravim stvar, pa sam dok mi se ponovo ne javi zelja za internetom bez interneta.I uticnicu je promenio, stavio je onu bez prikljucka za zabicu.

U moju kucu kad se udje kao da ste usli u kucu iz neke spanske serije na primer. Zakljucan telefon, presecen kabal od interneta. Telefon mi je odavno zakljucan, do skoro je bio zakljucan na broju 8 tako da ni devetka nije mogla da se okrene, drugi telefonski aparat je iskljucen jos pre dve godine.Sreca moja pa mi NEKO uplacuje kredit za mobilni telefon.Tako ja zivim sto se toga tice.
A ako NEKO ima toliko para da ulozi u celo to pracenje i cuvanje i u sve drugo oko mene, onda samo treba da malo okrene te pare u pravcu koji meni jedino odgovara, a to je da se odselim u Beograd, i 1000 puta vise cu ga voleti pa makar to bila platonska veza ako se radi o nekom ko mi nije bas mnogo do sad bio prirastao srcu pa se zato krije.
Moze ovde u Uzicu i dvorac da mi sagradi draze mi je da mi daleko od mojih mucitelja "mame i tate" i 16 m kvadratnih.Ne mogu ja biti nesto drugo osim sirotica u dusi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back