Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Skočio evro...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e to je za svaku pohvalu i da se sad bolje paziteBile smo na kontroli danas i sve je u redu.
Kad rece macka....ja malopre da bacim papiric u kontejner, kao svaki kulturan gradjanin, kad ono iskoci neka macketina iz kontejnera, i pravo prolete pored moje glave...srce mi je stalo i odskocio sam pet metara urikverc, uz glasnu psovku "bolje da ne spominjem"
da me je neko snimao, mogao bih da dodjem na naslovne stranice ili bar na You tube

YOUTUBE! 
hahahahahahhhahahaaaaaaaaa pa mislim sta reci, onoliki covek da se plasi male mace jao majko moja

'Ladno će da dobije posip, sudeći po tome kako su se Saša i tata zabrinuto zgledali kad sam ih pitala gde piški i kaki noću, kad je zatvore u magacin pošto je 13 sati ipak dug period za tako malo mače. Samo još da joj očistim uši i još malo da je sredim i očetkam i biće k'o bombonica!
Dajte neki predlog za ime. Queen i Kraljica otpadaju, ova dvojica su se zbunila kad sam im rekla da mi na nju liči.
Pa j**em im majku,koje su to budale...
Taman što sam prestao da čitam vesti(koju su svaki dan baxuzne),dođem na forum i iznerviram se.
zasto?
što da idem kad nisam spreman, džabe zauzimam stolicu 

kako nisi naucio na mom primeru..

ja sam imala macu koja se zvala maza
Možda bude treća-sreća? A ionako je maza kakve nema. 

i antibiotsku terapiju, treba mama da mi uzme lekove u apoteci. skinuli smo sinođ iz plahara u predsoblju kutijčinu sa mojim malim stvarima i Milici super stoje moje ski pantalone. Za jaknu sam danas kupila novi rajsferšlus pa će da bude sva u crvenom, još će više da liči na mene kad sam bila toli(c)ka. Ja dve, jedna uginula jako mlada od neke zarazne boleštine a drugu mi ukrala sestra drugog komšije i odnela je u BG.Možda bude treća-sreća? A ionako je maza kakve nema.
ako joj nadenes ime maza ondak sam ja kuma, jel to jasno
Hm,čudo.
Utisak dana kucov mi prdi
Mada, kao što sam ti već napominjala, bulodzi su pokretna enciklopedija psećih bolesti zbog telesne građe, bla, bla... Prde, hrču, podriguju, štucaju...ako joj nadenes ime maza ondak sam ja kuma, jel to jasno