UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi! Sutra idemo da vidimo mače! :D Pa da, imamo macu! Treba da vidimo pol i da joj damo ime. Bela sa par tigrastih tufnica. Jako umiljata. A ja odavno nisam maci davala ime, macanu naročito pa sam zarđala... Uglavnom, mace su mi se zvale Gabrijela, Maza i Lucija (ova poslednja je bila skroz crna :twisted:) a mačori Maki, Cale i Debeli. I bilo je ispred zgrade nekoliko maca, sve ženke, majke i njihove ćerke, one su sve bile Mica, Mici ili tako nešto. Da je žut mačak, bio bi Bili ili Garfild. Ovako, bela maca možda Kraljica (ili Queen da ne seljaci e gledaju belo) a ako je mačak možda Hubert, po likovima iz crtaća koji Milica i ja gledamo u 16h na Kanalu D. Pa ako imate neki bolji predlog...

Kad rece macka....ja malopre da bacim papiric u kontejner, kao svaki kulturan gradjanin, kad ono iskoci neka macketina iz kontejnera, i pravo prolete pored moje glave...srce mi je stalo i odskocio sam pet metara urikverc, uz glasnu psovku "bolje da ne spominjem"
da me je neko snimao, mogao bih da dodjem na naslovne stranice ili bar na You tube

Kad rece macka....ja malopre da bacim papiric u kontejner, kao svaki kulturan gradjanin, kad ono iskoci neka macketina iz kontejnera, i pravo prolete pored moje glave...srce mi je stalo i odskocio sam pet metara urikverc, uz glasnu psovku "bolje da ne spominjem"
da me je neko snimao, mogao bih da dodjem na naslovne stranice ili bar na You tube

:hahaha::rotf::klap: YOUTUBE! :super:

hahahahahahhhahahaaaaaaaaa pa mislim sta reci, onoliki covek da se plasi male mace jao majko moja

I to što kažeš! Da ne pričam kako tek ja "počastim" one što se zgražavaju od mog Gizma, ovolickog, pa još i rasklimanih zuba! Što kaže Tanja MB, ne zovu me baš Zlatousta! :evil:

Ljudi, maca je prava princeza! :zaljubljena: 'Ladno će da dobije posip, sudeći po tome kako su se Saša i tata zabrinuto zgledali kad sam ih pitala gde piški i kaki noću, kad je zatvore u magacin pošto je 13 sati ipak dug period za tako malo mače. Samo još da joj očistim uši i još malo da je sredim i očetkam i biće k'o bombonica! :manikir: Dajte neki predlog za ime. Queen i Kraljica otpadaju, ova dvojica su se zbunila kad sam im rekla da mi na nju liči.

ja sam imala macu koja se zvala maza

Ja dve, jedna uginula jako mlada od neke zarazne boleštine a drugu mi ukrala sestra drugog komšije i odnela je u BG. :think: Možda bude treća-sreća? A ionako je maza kakve nema. :lol:

Tek me sinoć konačno stigla ova boleština, celo veče i ceo dan se vučem kao prebijena. Otišla sam jutros kod dr po recepte za :tease::dash::sad2: i antibiotsku terapiju, treba mama da mi uzme lekove u apoteci. skinuli smo sinođ iz plahara u predsoblju kutijčinu sa mojim malim stvarima i Milici super stoje moje ski pantalone. Za jaknu sam danas kupila novi rajsferšlus pa će da bude sva u crvenom, još će više da liči na mene kad sam bila toli(c)ka. :D Mada mislim da su oni meni malo kasnije počeli da pletu kikice, ona ih već izvesno vreme nosi.

Utisak dana kucov mi prdi

Jel jeo možda ribu? Oće od nje da prduckaju suptilno, tiho ali vrrrlo upečatljivo! :lol: Mada, kao što sam ti već napominjala, bulodzi su pokretna enciklopedija psećih bolesti zbog telesne građe, bla, bla... Prde, hrču, podriguju, štucaju...

ako joj nadenes ime maza ondak sam ja kuma, jel to jasno

Jasno!

Da ponovim i ovde: Petru je umro otac a sahrana je sutra. Ako saznam još neki detalj, javiću vam. Mama i ja smo se složile da tati kažemo tek večeras kad se vrati kući jer bi bilo rizično javiti mu telefonom da mu je umro sapatnik po bolesti i ostaviti ga samog ceo dan, da razmišlja. Bem mu život!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back