jacamaca
Domaćin
- Poruka
- 3.266
utisak dana su RUKAVICE BEZ PRSTICA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eva od srece:Da je sreće pa da danas ima više ovakvih devojaka...A ne da jure samo kintu i onog ko ima džip.ma cini ti se opet bi isto odradili jer nemamo pojma sta radimo mada ja se ne kajem sto sam se udala u 18 niti sto sam rodila moju lepoticu u 19 ma nista se ne kajem samo bi opet da osetim tu radost

Tako je...Što bi jedan lik rekao:"Radiš kako misliš da je najbolje a ako se ispostavi suprotno-n**ebao si!"evo dobio si drugu kockicu
slusaj o takvim stvarima je suludo raspravljati sa drugima, to je licni izbor i licni stav, nisu svi u 18 godina zreli nisu ni priblizno zreli pa od istih roditelja deca nisu ista. tako da tvoj zivot je tvoja stvar i radis onako kako ti dusa i srce govore i nikad se neces pokajati

Nosite bre ljudi šta želite,onaj ko vas po tome meri kakav ste čovek je minimum 10 puta veći šaban nego vi u njegovim očima.Utisak dana - nisam razbio kamen laserskim putem i mnogo sam nervozan zbog toga...
al sutra idem na slavu pa cu malo da se oraspolozim

eh sto nemam sad 17 godina il 18 auuuuuuuuu

Da je sreće pa da danas ima više ovakvih devojaka...A ne da jure samo kintu i onog ko ima džip.
pa to ti nisu devojke vec whores...ko ihneka one kupe dzip ebe mi se za takve devojke
..............................................................
poruka prekratkapa sta treba roman da kucam Rat i Mir 2........................................................................................
Ti si u onoj lepoj žutoj zgradici na uglu Skopljanske i Karađorđeve?
Milici je preko dana dobro osim zapušenog nosa ali joj pred spavanje opet skoči temperatura, ali ne mnogo, ni da je spuštam, ni da je ne spuštam.
Juče bezveze izgubila ceo dan, ništa pametno nisam uradila. Noćas slabo spavala, Milica, Gizmo i mimi's dad oganizovali takmičenje u hrkanju. Def. moram njoj da otpušim nos a njih dvojicu da bacim na dijetu.