UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ih vise...

Odradjen posao extra (smajli koji je ponosan na sebe)
Sa Ubicom i jos jednim ortakom vozikao se besciljno i napravljeno vise lepih forografija(bice prezentovane...)
Konacno oprao kola...
Napio se jer mi je bilo lepo...
Devojka koja mi se svidela je u dugoj vezi(sta cu,malerozan sam...) A lepa je kao lutka...
O5 vozio pijan(iako svima ricam da se manu toga ,ja sam sebe ne slusam po tom pitanju...(smajli koji se kaje...))
Kisa i sneg su mi o5 isprljali kola...

Prvi sneg ... Konacno...

ma cini ti se opet bi isto odradili jer nemamo pojma sta radimo mada ja se ne kajem sto sam se udala u 18 niti sto sam rodila moju lepoticu u 19 ma nista se ne kajem samo bi opet da osetim tu radost
Da je sreće pa da danas ima više ovakvih devojaka...A ne da jure samo kintu i onog ko ima džip.:besan2:

Kad su toliko zapele,kupiću Ladu Nivu.:hahaha:

evo dobio si drugu kockicu

slusaj o takvim stvarima je suludo raspravljati sa drugima, to je licni izbor i licni stav, nisu svi u 18 godina zreli nisu ni priblizno zreli pa od istih roditelja deca nisu ista. tako da tvoj zivot je tvoja stvar i radis onako kako ti dusa i srce govore i nikad se neces pokajati

evo dobio si drugu kockicu

slusaj o takvim stvarima je suludo raspravljati sa drugima, to je licni izbor i licni stav, nisu svi u 18 godina zreli nisu ni priblizno zreli pa od istih roditelja deca nisu ista. tako da tvoj zivot je tvoja stvar i radis onako kako ti dusa i srce govore i nikad se neces pokajati
Tako je...Što bi jedan lik rekao:"Radiš kako misliš da je najbolje a ako se ispostavi suprotno-n**ebao si!":lol:

Utisak dana - nisam razbio kamen laserskim putem i mnogo sam nervozan zbog toga...
al sutra idem na slavu pa cu malo da se oraspolozim

E jbga!

Mislim da sam konačno uspela Milici da skinem temperaturu. Pokvarena mi kablovska a u ovoj rupčagi nikad signala na običnoj anteni nije ni bilo. :thumbdown: Nije mi zbog mene nego Milica već krizira što nema crtaća.

Utisak dana nove zgrade u Kraljevu!!!Nikad ne bi kupio stan u novoj zgradi zato sto ih prave na brzinu sa losim materijalom samo da uzmu pare.Kod mog brata u stanu stavili sijalicu u kuhinji al nisu stavili prekidac da se pali i gasi sijalica,hodnik uzak ne moze da se prodje.Kod mene u stanu isto nova zgrada osiguraci stalno pucaju.Ima jos primera ljudi koji su mi se zalili,katastrofa

Da je sreće pa da danas ima više ovakvih devojaka...A ne da jure samo kintu i onog ko ima džip.:besan2:

pa to ti nisu devojke vec whores...ko ih;) neka one kupe dzip ebe mi se za takve devojke :eek:..............................................................

poruka prekratka:rtfm: pa sta treba roman da kucam Rat i Mir 2........................................................................................

Ti si u onoj lepoj žutoj zgradici na uglu Skopljanske i Karađorđeve?

Milici je preko dana dobro osim zapušenog nosa ali joj pred spavanje opet skoči temperatura, ali ne mnogo, ni da je spuštam, ni da je ne spuštam.

Juče bezveze izgubila ceo dan, ništa pametno nisam uradila. Noćas slabo spavala, Milica, Gizmo i mimi's dad oganizovali takmičenje u hrkanju. Def. moram njoj da otpušim nos a njih dvojicu da bacim na dijetu.

Ti si u onoj lepoj žutoj zgradici na uglu Skopljanske i Karađorđeve?

Milici je preko dana dobro osim zapušenog nosa ali joj pred spavanje opet skoči temperatura, ali ne mnogo, ni da je spuštam, ni da je ne spuštam.

Juče bezveze izgubila ceo dan, ništa pametno nisam uradila. Noćas slabo spavala, Milica, Gizmo i mimi's dad oganizovali takmičenje u hrkanju. Def. moram njoj da otpušim nos a njih dvojicu da bacim na dijetu.

Jock ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back