UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate, i ovde ti kažem kao i tamo ... kakva kafa u pola 12, dok stignete biče pola 1, sutra u 7 moram da izadjem na kolokvijum i da padnem, a onda ćete da kukate kako nemate $ da dodjete sutra veče... skoncentriši se bre, biraj prioritete :D
P.S. Iskombinovaće se za činke i možda pomfrit kod komšija, oni ne plaćaju struju a ionako su planirali da prave nešto, pa nek prave bar za nas :D :D

Šta kažete, I'm only happy when it rains? Tu se nadovezuje i It's beautiful day but I don't see it that way, the sky's too bright... Juče mi ceo dan nije izlazila iz glave neki q...

Već treći da za redom ovo moje čudo(vište) od deteta neće da spava popodne a ja se osećam kao zombi ako ne odmorim mozak od nje tih sat-dva. :dash:

duda jer je zamenila jedan eufemizam: sisu
a varalica iz istog razloga: jer nije prava....:brus:

:amen:

Kupila sam Milici kapicu i rukavice i bila je jako srećna, nije mi dala da ja nosim kesicu. "Sebi" sam kupila igle i konce da okrpim neke stvari koje su se pocepale ili rasparale. Al' sam se počastila...! :rida: I još burek u Korniju, jogurt, pavlaka i čokoladno mleko, najmanja pakovanja i Lisa i odeee 500 kinti! :dash:

pa jesi se lepo počastila, što kukaš :)
Meni se upravo polomila stolica, samo što sam se zavalio :( ne da sam se prosuo po podu ... i sad moram da balansiram na 4 točkića :D dok sam trezan i nije frk, al biće smešno kad popijem :D

E ako, i treba da padneš! :kletva: Bureka i jogurta sam se dokopala tek kad je Milica završila klopu, čokoladno mleko ona pije a i pavlaku mi je ona tražila, neće krem supe i čorbe bez nje da jede! Ja uzimam čašu jogurta iz onog frižidera a ona počinje da kuka, Kupi pavuakicu!

sta kiselu vodu?
ili ces crs biti toliko naciran da ces se druziti sa wc soljom/kao neki sa ovog foruma :whistling:pa te tockici nece brinuti....:hahaha::hahaha::hahaha:

To nesto na moj racun??? :whistling::whistling::whistling:
Ako jeste,sa razlogom je...:per::per::per:

Utisak dana...

Autoput Bg-Batocina,pakla pljuga,BadReligion(best of 80-85),Ramones(Rocket To Russia i Leave Home) i Motohead(IronFist)(u zagradama su albumi...) i laganeza na 120...

E,da,10.02. u areni Maideni na Somewhere Back In Time turneji!!!:klap::klap::klap::super::super::super:

U avgustu su bili u Bukurestu,nisam mogao da odem,ali ovde...Ne propustam nikako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back