kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
meni vreme potpuno odgovara....lemi promeni patike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cucla. Da bi se razlikovala od onih običnih cucli za flažicu, počeli smo familijarno da je zovemo drugačije. Osim laža, postoje još i termini duda i varalica. Prvi mi se ne sviđa, nemam pojma što a drugi me asocira na pecanje pastrmki.![]()

duda jer je zamenila jedan eufemizam: sisu
a varalica iz istog razloga: jer nije prava....![]()

I još burek u Korniju, jogurt, pavlaka i čokoladno mleko, najmanja pakovanja i Lisa i odeee 500 kinti! 
I još burek u Korniju, jogurt, pavlaka i čokoladno mleko, najmanja pakovanja i Lisa i odeee 500 kinti!![]()

ne da sam se prosuo po podu ... i sad moram da balansiram na 4 točkića
pa te tockici nece brinuti....

pa jesi se lepo počastila, što kukaš
Meni se upravo polomila stolica, samo što sam se zavalione da sam se prosuo po podu ... i sad moram da balansiram na 4 točkića
dok sam trezan i nije frk, al biće smešno kad popijem
![]()
Bureka i jogurta sam se dokopala tek kad je Milica završila klopu, čokoladno mleko ona pije a i pavlaku mi je ona tražila, neće krem supe i čorbe bez nje da jede! Ja uzimam čašu jogurta iz onog frižidera a ona počinje da kuka, Kupi pavuakicu!sta kiselu vodu?
ili ces crs biti toliko naciran da ces se druziti sa wc soljom/kao neki sa ovog forumapa te tockici nece brinuti....
![]()
to je bilo ... 
sta kiselu vodu?
ili ces crs biti toliko naciran da ces se druziti sa wc soljom/kao neki sa ovog forumapa te tockici nece brinuti....
![]()