UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo je da ih naprskaš asepsolom.

Veći deo popodneva me zezao net, a ništa nisam mogla da radim po kući da ne bih probudila Milicu tako da mi je još jedan dan bezveze propao. Ali baš totalno bezveze, nisam se čak ni družila sa svojom virtuelnom ekipom. Što kaže Donamileva, dva puta priznaš da si forumski ovisnik i onda više nisi jer, ko priznaje, pola mu se prašta! :mrgreen:

...utisak - poceo da me boli zub, a bas duuugo nije...nabijem ga na ....

ne psuj pa ti si prosvetni radnik, uh salim se a znam kako to izgleda, bolje da ides na vreme kod zubara

Trebalo je da ih naprskaš asepsolom.

Veći deo popodneva me zezao net, a ništa nisam mogla da radim po kući da ne bih probudila Milicu tako da mi je još jedan dan bezveze propao. Ali baš totalno bezveze, nisam se čak ni družila sa svojom virtuelnom ekipom. Što kaže Donamileva, dva puta priznaš da si forumski ovisnik i onda više nisi jer, ko priznaje, pola mu se prašta! :mrgreen:

hahahahaaaa a kod nas je drugacije ko priznaje pola mu se dodaje

Kod nas u radnju, na "hacijendi", došlo juče neko mače :D, izgleda da ima oko 2 meseca, ne boji se ljudi uopšte i kad sam pitala koje je boje, kažu, dominira bela. Znači harlekin. Pol mu nisu proveravali ali ja ću i dalje da insistiram na sterilizaciji. Kaže mimi's dad kako onda neće da lovi a ja mu potkrepim primerom jedne mace Maje tamo negde iz Vojvodine koja je tek posle sterilizacije postala još bolji lovac. Naravno, prenoćilo je u magacinu sa koncentratom. Ako završimo kod dr i u banci (uplaćujem neku situ za jednu bolesnu matoru NO, piše sve na Ljubimcima) u neko dogledno vreme, kupujem par kesica Whiskas ili Kitekat sosa i vodim Milicu "na babine". Obožavamo mace obe ali bolje da maca bude tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back