UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strašna glavobolja. Bojanini bepčići će uskoro moći da se odvoje iz legla a ja ću i ovu priliku da propustim. Nema šanse da ovaj moj baxuz popusti, šta bi tek bilo da mu tražim da usvojimo neko džukelče sa ulice ili iz azila! :sad2: A ko zna koliko će još Eboni moći da pravi štence?! No dobro, šta sad... :bedak: Ako je neko zainteresovan da kupi vrhunsko štene labradora, ima jedno lego u Nišu a na proleće će biti još dva u Svilajncu. U ovom sad su sigurno sve čokoladice i crnčići a ona dva će biti uglavnom krem. Pa svratite do pf Kućni ljubimci, do teme labrador retriver.

A kad je? Imaš na Ljubimcima čini mi se i link do Bojaninih štenaca ako si na njih mislila. Ja bih tako rado kupila jednu malu čokoladnu i nazvala je Missy ili crnu i nazvala je Luna, i mazila je i pazila je i čuvala je u toku prvog teranja pa bih joj za prvi rođendan poklonila jedno snianje kukova pa bih je, ako sve bude u redu, odvela za drugo teranje kod Rijinog Dode ili kod Jecinog... :think: kako joj se zvaše onaj inport štenac?! Ili kod onog Barta tamo kod škole Svetozar Marković, morala bih da im uporedim rodovnike, da vidim da nisu slučajno u srodstvu... I onda bismo odgajili jedno leglo, čisto da se Bojana i mimi's dad ne ljute pa bi onda lepo otišla na sterilizaciju da ne bi fasovala tumore... I moje drugo a možda i treće dete bi uz nju prohodali kao što je Milica prohodala za Gizmom i voleli bismo je svi najviše na svetu... :sad2: Al' sam prsla! Moram da pojačam Ksalol!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back