UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeh Air Max Torch III SL,a cena...Prava sitnica,9000!:sad2:
2jbsgf4.jpg

Ima ručak da mi kuvaju za te pare!:lol:

Otkrih da su svi (dobro, većina) forumaši po prirodi pivopije...:mrgreen: I ko me ter'o da idem na okupljanje niških forumaša, popismo...pa, puno piva al' bitno da je bilo super druženje i zezanje, zar ne, a što se tiče ovog psiho-fizičkog napora koji trenutno osećam...Ma, preživeću...:D

I još jedan utisak od sinoć...Prilazi dečko mojoj drugarici, počinje neku neobaveznu priču i tek će: Aaa, zanima te filozofija? Pa i ja volim da čitam Sokrata, DEKRATA i onog... ARISTOKRATA!
Devojka je samo iz face :eek: prešla u
Lol-1.gif
Kako i ne bi...

Poslednja izmena:
Otkrih da su svi (dobro, većina) forumaši po prirodi pivopije...:mrgreen: I ko me ter'o da idem na okupljanje niških forumaša, popismo...pa, puno piva al' bitno da je bilo super druženje i zezanje, zar ne, a što se tiče ovog psiho-fizičkog napora koji trenutno osećam...Ma, preživeću...:D

I još jedan utisak od sinoć...Prilazi dečko mojoj drugarici, počinje neku neobaveznu priču i tek će: Aaa, zanima te filozofija? Pa i ja volim da čitam Sokrata, DEKRATA i onog... ARISTOKRATA!Devojka je samo iz face :eek: prešla u
Lol-1.gif
Kako i ne bi...

Dal' je :rotf: il' je :sad2: 'bem li ga!

Nego, zato tebe nije bilo? :think: Dakle, u Ni sve pivopije? Ako, dobro je, puno B komplexa. Ko ga voli... :thumbdown:

Pa znaš li otkud mu broj? Na tvom mestu bih nekom izdejstvovala sahranu po kratkom postupku.

Moj utisak dana... :think: Hormoni i dalje besne posle onog zahvata pre dva meseca, ubiću se lepo! :sad2: Tako da, ako nekoga nehotice uvredim, ne zamerite, samo zamislite da sam to napisala/rekla sa više takta.

Vanilko, drago mi je da si ozdravio ali veruj mi da jedno i drugo nemaju veze, kuvano vino se pije kao lek a ovo je bilo... :mrgreen: A za trubače, pred opštinu! Valjda ih i vi tamo imate!
ispred opstine gde ja zivim nema trubaca:cry:niti bilo koje muzike:nono:daleko sam ja od voljenog Kragujevca i jos dalje od Kraljeva:sad2:

Srecna slava, svima koji je slave...

iSvGeorgije.jpg

Sveti velikomucenik Georgije- Djurdjic. Ovoga dana praznuje se prenos mostiju svetog Djordja iz Nikomidije u Lidu palestinsku. Sveti Djordje postradao je za vrijeme cara Dioklecijana, a prije svoje smrti zamolio je jednoga slugu da mu tijelo prenese u Palestinu odakle mu je bila i majka i gdje je imao veliko bogatstvo koje je, po njegovoj zelji, razdijeljeno sirotinji. Sluga je ucinio sve kako mu je bilo naredjeno i tu ga sahranio. U vrieme cara Konstantina, pobozni hriscani sazidali su krasan hram svetog Djordja u Lidi palestinskoj, i prilikom osvecenja tog hrama, prenijeli su i sahranili u tom hramu cudotvorne mosti ovog svetitelja i velikomucenika Hristovog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back