TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
Moj kalibar...

Utisak dana je druga kockica...Hvala svima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@mimi's mom
Hvala
@ tema
Sta je pridoslih clanova![]()
Moj kalibar...
Utisak dana je druga kockica...Hvala svima...![]()
Ja prestala da brojim, iskrena da budem. Koji sam ja no-lifer! 

A ko zna koliko će još Eboni moći da pravi štence?! No dobro, šta sad... :bedak: Ako je neko zainteresovan da kupi vrhunsko štene labradora, ima jedno lego u Nišu a na proleće će biti još dva u Svilajncu. U ovom sad su sigurno sve čokoladice i crnčići a ona dva će biti uglavnom krem. Pa svratite do pf Kućni ljubimci, do teme labrador retriver.
kako joj se zvaše onaj inport štenac?! Ili kod onog Barta tamo kod škole Svetozar Marković, morala bih da im uporedim rodovnike, da vidim da nisu slučajno u srodstvu... I onda bismo odgajili jedno leglo, čisto da se Bojana i mimi's dad ne ljute pa bi onda lepo otišla na sterilizaciju da ne bi fasovala tumore... I moje drugo a možda i treće dete bi uz nju prohodali kao što je Milica prohodala za Gizmom i voleli bismo je svi najviše na svetu...
Al' sam prsla! Moram da pojačam Ksalol!^^
ae ljudi skupite kes i finansirajte mi poklon za rodjendan
wow, pa ja tek skontao ko je Fiona Mace
O dobro dosla kumo!!!![]()
Nesto mi ne stima, ovdi, mnogo fin ovaj muzicar ... 

Požar u Naselju Moše Pijade,jedna žena izgorela u njemu...![]()

Najgore je što nisam zapamtio text...Baba mi je nabila seminarski iz engleskog u šporet!Najgore je što nisam zapamtio text...

E još da sam ga negde sačuvao pre nedelju dana kada sam radio seminarski,nego sve u letu...Kako nisi zapamto txt ... evo da te podsetim ... copy/paste![]()
Ladno ću da kažem da je baba morala nečim podložit' drva jer bi se u suprotnom smrzla i pregurala dan bez jutarnje kafice.