UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo kako bilo meni zadnja tri dana prodjoshe u spavanju... Dodushe sinoc popi pivo sa Wakijem i Cajkovskim i josh nekim ortacima na splavu... kasnije sam Infidela NOSIO kuci ..... Deshava se ... sve u svemu EXTRA....

Da, sinoc je odrzan jedan neformalni sastanak, na kome smo ogovarali preostale forumashe
samo Shimmy prijatelju, na sledeca cettiri reuniona NE SMES da platis ni jedno pivo...
izbedaci me covek, plati i ode...nema smisla:)

i da ne zaboravim da se pohvalim...danas krenuh u teretanu!!!
valjda vise ledja nece da me bole, ***

Šta je to, neki novi trend? :D Svi, bre, krenuli u teretanu!

Sad bi moj ćale rekao: Da svakog dana istovariš 50-ak džaka cementa, pa da vidiš šta ti je vežbanje! :lol:

@tema: Sinoć u kafani neka ekipa slavi 30 (ili više) godina od mature, rekao bi čovek ozbiljni ljudi, došli da malo pojedu, popiju, popričaju, simbolično obeleže taj datum etc... A onda scena: penju se na stolice, počinje opštenarodno veselje, kola, stiskavci, opšte ludilo! Svaka čast na energiji!

Blago tebi kada ti samo 3 kila prave problem ... ja planiram neku teretanu da se reshim 20kg koji su mi suvishni. Jeftinije mi je to nego da se bacim na neku lipsukciju :p . Inace sam se odrao u subotu u gradu tako da sam josh mamuran, znaci utisak dana mi je ... kako je jedan cuveni istorijski lik rekao (a ne mislim na Cak Norisa) "Ipak se okrece" !!!

Blago tebi kada ti samo 3 kila prave problem ... ja planiram neku teretanu da se reshim 20kg koji su mi suvishni. Jeftinije mi je to nego da se bacim na neku lipsukciju :p . Inace sam se odrao u subotu u gradu tako da sam josh mamuran, znaci utisak dana mi je ... kako je jedan cuveni istorijski lik rekao (a ne mislim na Cak Norisa) "Ipak se okrece" !!!

Taman posla da se bas toliko zapustim...zato sada vec u akciju i tempo i ne odustaj.
(ja sinoc 100 trbusnjaka i 25 min bicikla).

Taman posla da se bas toliko zapustim...zato sada vec u akciju i tempo i ne odustaj.
(ja sinoc 100 trbusnjaka i 25 min bicikla).

100 ??? 25 min ??? Pa necu ja da vezbam za kamikazu... mislim svaka ti cast ali ja cu definitivno malo trcanje... waki ... ratarsko moze... gadjamo neki termin izmedju 00:00 i 02:00 ... tada ima i predstava uz rekreaciju :p
Ali ozbiljno javni za trcanje ako hocesh... ja mogu svaki dan posle 15h.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back