UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još sam pod utiskom sna...Sanjah vozim Toyotu (i to neki klasik iz 50-ih) po nekom novom auto putu, nigde rupa, nigde džomba, ma lepota...i probudim se sva pod utiscima vožnje, a onda bacim pogled kroz prozor, ugledam svog Juga i prosto me obuzme bes kad vidim ta kola i kad pomislim kako ću jednog dana lepo da poludim koliko su me puta ta kola za***avala, lepo da ih polijem naftom (i to sirovom), zapalim ih i rešim se bede.
Uh, ovo sam morala da izbacim iz sebe. :D

nisi u prvau, sednes u ficu jes ona mala i slatka ali ide 65 na sat pa onda sednes u juga koji ide do 80 na sat ili keca il osmicu a da buku pri tom ne pominjem i potrosnju benzina i onda sednes u seliku ili klia i vozis ladno preko 140 na sat a pri tom se motor i ne cuje.pa moras da priznas da to nije isto

waki bi ti sada najradije preporucio neki tenka, ali meni je Toyota Supra omiljeni auto...
Pa dobro... Istina da je tenka najzabavnije prevozno sredstvo, ali nisam baš to imao na umu.
Mnogo ste bre konvencionalni. Ja najviše volim one američke klasike sa početka '70-ih, Chevrolet Camaro, Ford Mustang, Pontiac Firebird, Plimouth Baracuda i tako nešto. E to su ti kola!
Kod nas inače slabo se isplati imati neki novi, brzi, veliki auto. Šta možeš sa njim, možeš da stigneš u Beograd u vrh glave 15-ak minuta pre nego sa nekim prosečnim autom. Loši putevi,
kolone, kamioni i sl... Samo ima da potrošš više goriva i da brineš gde ćeš da ih parkiraš i šta će da im se desi. A to što se motor slabo čuje unutra jeste lepo ali se i lako opustiš, izgubiš pojam o brzini i slično.

Ma putevi su nam...Razumem čak i kad lokalni putevi nisu najsjajniji, ali kad je strogi centar grada sav u rupama i džombama (ne mislim na KV, ne znam kakva je situacija kod vas po tom pitanju ;))...Još juče prepodne jedna od najvećih gužvi u gradu u kojoj sam se ikada zatekla...Vratim se kući posle par sati sva isfrustrirana, a inače me vožnja skroz opušta. Zaključak, jedan panzerkampfwagen je jedino rešenje. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back